Sandisk 256 Gb Dual Drive Luxe Usb Type-c Sdddc4-256g-g46 Usb Bellek

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
3 Adet ve Üzeri 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.154 TL1.140 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL

Ürün Bilgileri

Sandisk 256 Gb Dual Drive Luxe Usb Type-c Sdddc4-256g-g46 Usb Bellek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MetaETicaret Satıcı Ünvanı: META E-TİCARET BİLGİSAYAR İLETİŞİM İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619110019400001 Vergi Kimlik Numarası: 6191100194
    Bu ürün MetaETicaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Detayları SanDisk Ultra Dual Drive Luxe SDDDC4-256G-G46 256 GB USB 3.1 Type-C Flash Bellek Hızlı Aktarım Bilgisayar, telefon, tablet gibi herhangi bir cihazdan flash belleğe ya da flash bellekten herhangi bir cihaza aktarım yapmak istediğinizde bu aktarım çok hızlı bir şekilde gerçekleşecektir. Büyük boyutlu verilerinizi bile hızlı şekilde bir yerden bir yere aktarabilirsiniz. Her Zaman Güvende Flash bellek dönebilen metal bir kasaya sahiptir. Belleğinizi kullanmadığınız durumlarda bu kasayı döndürerek belleğinizin ucunu çevresel faktörlerden koruyabilirsiniz. Belleklerde bulunan kapak genelde kaybedilmektedir bu döner kasa ile öyle bir problem meydana gelmeyecektir. Etkileyici Tasarım Gri renkteki flash bellek sade ve modern görünüme sahiptir. Metal kasası ona kaliteli bir yapı kazandırmaktadır. Farklı cihazlarınıza bağladığınızda onlarla görsel olarak uyum sağlayacaktır. Yüksek Kapasite ile Özgür Hissedin Flash belleğin kapasitesi 256GB’dır. Bu yüksek kapasite sayesinde çok miktardaki veriyi aynı yerde depolayabilirsiniz. Çeşitli fotoğrafları, videoları, dizileri ya da oyun gibi büyük boyutlu verileri belleğinize aktararak her zaman güvende olmalarını sağlayabilirsiniz. Her Zaman Yanınızda Çok küçük bir boyuta sahip olan belleği her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Flash belleğin uç kısmında anahtarlık halkası bulunmaktadır. Bu halka yardımı ile belleğinizi anahtarlığınıza bağlayarak her zaman yanınızda olmasını sağlayabilirsiniz. Otomatik Yedekleme Flash bellek içerisinde bulunan verilerinizi yedekleyerek onların her zaman güvende ve ulaşılabilir olmalarını sağlayabilirsiniz. SanDisk Memory zone uygulamasını kullanarak bütün verilerinizi otomatik olarak yedekleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 256 GB
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Giriş/Çıkış Portları USB TypeA
  • Okuma Hızı 50 MB/s ve altı
  • Yazma Hızı 50 MB/s ve altı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver