Şanlı Fr Bagaj Logosu / Dasp31

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
84,90 TL
Kurumsal Fatura
84,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
115,84 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Şanlı Fr Bagaj Logosu / Dasp31

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mes Store Satıcı Ünvanı: ECEM SOYLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9030677788
    Bu ürün Mes Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ALIŞVERİŞLERİNİZDE DAHA HIZLI BİR İŞLEM İÇİN LÜTFEN STOK SORUNUZ HASARLI ÜRÜNLERDE LÜTFEN HASAR TESPİT TUTANAGI TUTTURUNUZ AKSİ TAKTİRDE İADE İŞLEME ALINMAYACAKTIR
Geri Bildirim Ver

Şanlı Tuning Seat Leon Fr Logosu Bagaj Logosu Fr Sticker

Artan teknolojik gelişmeler ve hizmet sektörünün gelişmesi, ilgi alanlarının gelişmesinin başlıca nedenlerinden birisidir. Özellikle araba aksesuarı sektörünün gün geçtikçe ileriye gitmesi, insanların araçlarını farklı şekilde değiştirmesine ve eklenti yapmasına olanak sağlamaktadır. Arabanın fabrika çıkışında olmayan özellik ya da şekiller sonradan arabalara kolay bir şekilde eklenerek arabanın görünümü değiştirilebilir. Şanlı Tuning Seat Leon Fr Logosu Bagaj Logosu da bu eklenebilen aksesuarlardan birisidir.

 
  • Seat Leon için özel üretim
  • Logolu özel üretim
  • İşlevsel özellikler

Şanlı Tuning Seat Leon Fr Logosu Sticker Özellikleri

Şanlı Tuning Seat Leon Fr Logosu Sticker Özellikleri

Seat markasının Leon marka araçları için özel üretilen bu sticker araçların bagaj kısmının sağ alt tarafına kolayca monte edilir. 3,4 cm x 6,5 cm ölçülerinde kullanıcıya ulaşan bu ürün, özel paslanmaz metalden üretilir. Ürünün plastik olmaması kullanım açısından oldukça önemlidir. Zira ürün plastik değil de paslanmaz olduğundan ötürü ürünün dayanıklılık süresi daha uzun olur ve kullanışlılığı artar. Kaliteli şekilde üretilen bu ürün arabaya kolay şekilde monte edilir. Şanlı Tuning Seat Leon Fr Logosu Bagaj Logosu özellikleri arasında en öne çıkanı stickerın orijinal FR modellerinde göründüğü gibi olmasıdır. Orijinal Seat Leon FR modellerinde bulunan stickerların şeklinde üretilen bu sticker, aracınızın orijinal FR modeli gibi görünmesini sağlar. Düz değil aynı orijinal FR modelinde olduğu gibi şekilli yazıyla yazılan harflerden F harfi siyah ve R harfi kırmızıdır. Bu detaylar da aynı orijinal FR da olduğu gibi birebirdir. Seat markasının en sevilen modellerinden birisi olan Leon FR modeli için üretilen bu sticker, arabanın arka tarafında bagaj kısmına yapıştırılarak arabaya güzel bir görünüm katar.

 

Şanlı Tuning Seat Leon Fr Logosu Sticker Kullanımı

Şanlı Tuning Seat Leon Fr Logosu Sticker Kullanımı

Ürün kullanıcıya ulaştıktan sonra ürün paketinden çıkarılarak kontrol edilmelidir. Sonrasında montaj için gerekli birkaç malzeme vardır. Ürün paslanmaz kaliteli metalden üretildiği için montaj öncesinde arabaya dokundurulmasından ötürü araba zarar görebilir. Bu konuya kullanıcı dikkat etmelidir. Şanlı Tuning Seat Leon Fr Logosu Bagaj Logosu Sticker kullanımı gayet basittir. Daha sonra Şanlı Tuning tarafından üretilen Seat Leon Fr Logosu Bagaj Logosu Fr Sticker montajı yapılacak bölgenin temizlenmesi gerekir. Temizlenmeden uygulanan montaj işlemi sonrasında sticker altında kalan kirlerin ya da parçacıkların sıkışma nedeninden dolayı arabanın bagajına zarar vermesi ya da stickerın tam olarak yapışmaması gibi sorunlar görülebilir. Sticker ters çevrilerek araca yapıştırılır ve belli bir müddet bastırıldıktan sonra kullanıma hazır hale gelir.

 

Şanlı Tuning Seat Leon Fr Logosu Sticker Fiyatı

Şanlı Tuning Seat Leon Fr Logosu Sticker Fiyatı

FR logosu, Seat Leon FR modellerinde bulunan bir logodur. Bu logo, arabanın Leon modelinin daha da dolu olan versiyonu olduğunu belirten bir semboldür. Bundan dolayı Seat Leon model araba kullanan kişiler, bu stickerı satın alarak arabalarının arkasına yapıştırır ve arabanın FR versiyonu gibi gözükmesini sağlar. Hem bu sebepten hem de ürünün sağladığı performanstan dolayı Şanlı Tuning Seat Leon Fr Logosu Bagaj Logosu fiyatı oldukça makul bir seviyededir. Verilen fiyata göre tam bir performans ürünüdür. Kaliteli yapısıyla birlikte uzun yıllar sorun çıkarmadan kullanılacak bir ürün olan bu sticker, kullanıcıları memnun etmektedir. Siz de bu stickerdan sipariş vermek isterseniz Trendyol’dan ürün hakkında yapılan yorumları Şanlı Tuning Seat Leon Fr Logosu Bagaj Logosu yorumları kısmından inceleyebilir ve aynı menüden kolaylıkla sipariş oluşturabilirsiniz.