SARAL Akü Kutup Başı Takım (+ -) Artı Ve Eksi Kutupbaşı

115 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Ürün Bilgileri

SARAL Akü Kutup Başı Takım (+ -) Artı Ve Eksi Kutupbaşı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: nesu ticaret Satıcı Ünvanı: OTO ÖZBAY GIDA TEKSTİL LOJİSTİK OTO PARÇALARI LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0649115059900001 Vergi Kimlik Numarası: 6491150599
    Bu ürün nesu ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akü Kutup Başı Takım (+ -) Artı Ve Eksi Kutupbaşı
Geri Bildirim Ver

Saral Akü Artı ve Eksi Kutup Başı Takımı Ürünleri Trendyol'da!

Akü, keyifle yolculuk yapmak ve güvenli sürüşün tadını çıkarmak için bir aracın olmazsa olmaz parçalarından biridir. Otomobilin harekete geçmesi için akım sağlayan bu bölüm, çeşitli parçalardan oluşur. Saral akü artı ve eksi kutup başı takımı, ilgili ürünün oksitlenen ve artık tam olarak işlevini yerine getiremeyen parçaların değişimi için oldukça önemlidir. Otomobilin kaput bölgesinde pozitif ve negatif olmak üzere iki adet kutup başı yer alır. Söz konusu ürün, aküye enerji aktarımının yapılmasına olanak tanır. Radyo, far ve araç içi lambaları gibi pek çok yerin aktif hâle gelmesi bu ürünün kullanımıyla mümkün olur.

  • Uzun süre kullanılan artı ve eksi kutup başları
  • Sarı pirinçten üretilen dayanıklı metal yapı
  • 128 gram ağırlık

Saral Akü Artı ve Eksi Kutup Başı Takımın Özellikleri Nelerdir?

Saral Akü Artı ve Eksi Kutup Başı Takımın Özellikleri Nelerdir?

Saral akü kutup başı takımı, sahip olduğu özelliklerle kullanıcılarını memnun eder. Kutup başlarının uzun süre kullanılabilir olması, aracın aküsüne sürekli müdahale edilmesini engeller. Ürün, sarı pirinçten üretilen metal yapısı sayesinde sert ve sağlamdır. Bahsi geçen ürün, aküde bulunan enerjinin transfer edilmesi için son derece önemlidir. Sağ tarafta pozitif, sol tarafta ise negatif kutup başı yer alır. Aküye monte edilmesi sırasında bu özelliğe dikkat etmeniz tavsiye edilir. Ayırt etmek için daha koyu ve kalın olan kısma bakmanız mümkündür. Diğerinden daha açık ve ince olan bölüm, eksi kutup başı olarak bilinir. Sıcak su ya da gres yağı kullanılarak düzenli bakım yapılması oksitlenme ihtimalini minimum düzeye indirmek için gereklidir. Oksitlenme yapan kutup başlarının değiştirilmesi, sağlıklı bir akü için son derece önemlidir.

Saral Akü Artı ve Eksi Kutup Başı Takımı Kimler Kullanabilir?

Saral akü artı ve eksi kutup başı takımı, herkes tarafından kullanıma uygundur. Aküsü bozulan, kutup başları paslanan ve artık işlev görmeyen bir araca sahip olanlar bu ürünü satın alabilir. Paslanan parçalar, elektrik akımını diğer bölümlere aktaramaz. Nem ya da sıcaklık nedeniyle bozulma görülen kısımların ise yeni ve kaliteli olanlarıyla değiştirilmesi gerekir. Saral akü artı ve eksi kutup başı takımı, bozulma gerçekleşen baş bölümlerinin değiştirilmesi için üretilir. Kullanıcıların beklentilerini fazlasıyla karşılayan bu ürün, uzun yıllar kullanılabilen kaliteli yapısıyla beğeni kazanır. Daha verimli bir kullanım için aracınızı soğuk havalarda kapalı mekânlara park etmeniz ve düzenli olarak akü bakımını yaptırmanız önerilir. Kutup başı erimeleri, akünün bozulmasına neden olabilir. Bu ürün, yüksek sıcaklarda kutup başlarında oluşabilecek erimelere karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir.

Saral Akü Artı ve Eksi Kutup Başı Takım Nasıl Kullanılır?

Saral akü artı ve eksi kutup başı takımı, son derece kolay bir şekilde kullanılabilir. Ürünün profesyonel olmayan kişilerin bile rahatlıkla yapabileceği kadar basit bir kullanımı bulunur. Bahsi geçen ürünün doğru kullanımı için birtakım adımların sırasıyla uygulanması gerekir. ilk olarak aracın elektrik akımı kapatılmalı ve sigortası çıkarılmalıdır. Kutup başlarına çıplak elle dokunulması tehlikeli olduğu için özel olarak üretilen eldivenleri kullanmanız önerilir. Ardından akünün kırmızı kablosuna pozitif baş bağlanır. Siyah renkli kabloya ise negatif başın bağlanması gerekir. Öncelikle artı kısmın bağlanması, kullanım için önemlidir. Başların ters bağlanması durumunda araç sistemleri zarar görebileceği için dikkatli olunması tavsiye edilir. Dilerseniz Saral akü artı ve eksi kutup başı takımı yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu takıma sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.