saran branda Balkon Perdesi Güneşlik Perdesi

758 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 100 x 200
100 x 200
130 x 200
300 x 200
170 x 200
220 x 200
400 x 200
260 x 200
350 x 200
540 x 200
600 x 200
440 x 200
480 x 200
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

saran branda Balkon Perdesi Güneşlik Perdesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: saran branda Satıcı Ünvanı: AHMET TEYYARECİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8410141706
    Bu ürün saran branda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüz gabardin kumaş olup, güneş ışığını ve ısısını büyük bir ölçüde engellemektedir
  • Rüzgara ve yağmura dayanıklıdır.
  • En ölçüsü alırken sağdan sola, boy ölçüsü alırken aşağıdan yukarıya doğrudur.Yükseklik boy 200 cm
  • Korniş düğmeleri dikili , alt tarafına 75 cm aralıklarla bağlar yapılmış şekilde hazır olarak sizlere gelecektir.
  • yanlarda bağlama yerleri mevcuttur.
  • Ürünümüz , kendi imalatımızdır.
  • kalın branda olup kornez tokaları sık dikilmiştir.
  • ürünlerimiz dikim ve kullanım açısından 1.sınıf kalitededir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Takma Şekli Kornişli
  • Özellik Yıkanabilir
  • Materyal Pamuk
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Saran Branda Balkon Güneşlik Perdesi Çeşitleri Trendyol'da!

Balkonlar evin içinden çıkmadan dışarıyla bağlantı kurmayı sağlayan özel mekânlardır. Doğal yollarla serinlemek ve bazen de güneşlenmek için tercih edilen balkonlarda hava şartlarını kontrol edebilmenin kolay yolu perde kullanımı olabilir. Saran Branda mavi beyaz balkon güneşlik perdesi, direkt alınan ışığın azaltılmasını sağlayan işlevsel bir üründür. Güneşlik gerektiği zaman mahremiyeti de sağlayarak kullanıcıların rahat hareket edebilmesini sağlar. Güneş ışığı, yağmur ve rüzgârdan koruma sağlayan yeterli bir kumaşa sahip Saran Branda mavi beyaz balkon güneşlik perdesi, aksesuar olarak kullanılabilir. Modern tasarımı farklı stillere sahip balkon mobilyalarıyla uyum sağlar.

  • Parça Sayısı: Tek Parça
  • Boyut/Ebat: Seçilebilir
  • Takma Şekli: Kornişli

Saran Branda Balkon Güneşlik Perdesinin Özellikleri Nelerdir?

Saran Branda Balkon Güneşlik Perdesinin Özellikleri Nelerdir?

Saran Branda mavi beyaz balkon güneşlik perdesi pamuklu bir kumaştan imal edilir. Bu kumaş güneş ışığını ve ısısını engelleyici bir özellik taşır. Kenarlarında sökülme ve ip çekmesi olmaması için perdeye özel dikiş yöntemleri uygulanır. Perdenin dört köşesinde bu dikiş yöntemi kullanılır. Kullanılmadığı zamanlarda katlamak için ürünün her iki yanında ip bağlama kumaşı bulunur. Bu bağlama kumaşı balkon güneşliğinin daha derli toplu görünmesini sağlar. Rüzgârlı günlerde perdenin savrulmasını önlemek için bağlama ipleri kullanılır. Perdeyi bu iplerle kapalı şekilde tutmak aynı zamanda kumaşın güneşin yakıcı etkisine maruz kalmasını da önler. Tavsiye edilen kullanım talimatlarına uyarak ürünlerin ömürlerini arttırabilirsiniz. Saran Branda güneşlik perdesi evlerin tavan ve taban ölçülerinin farklılık göstermesi nedeniyle farklı ebatlarda hazırlanır. Satın almadan önce kullanacağınız alanın uzunluğunu ölçmeniz ve bu ölçülere uygun talep etmeniz tavsiye edilir.

Saran Branda Balkon Güneşlik Perdesi Nasıl Temizlenir?

Saran Branda Balkon Güneşlik Perdesi Nasıl Temizlenir?

Saran Branda mavi beyaz balkon güneşlik perdesi kullanım aşamasında olduğu gibi temizleme aşamasında da oldukça pratik bir üründür. Gabardin kumaştan üretilen perde, ürün elde yıkanabilir. Bununla birlikte çamaşır makinesinde yıkanabilir özelliğe sahiptir. Çamaşır makinesinde maksimum 40 derece ısıda yıkamak perdenin temizliği için yeterlidir. Her iki yıkama şeklinde de istediğiniz hijyeni elde edebilirsiniz. Saran Branda mavi beyaz balkon güneşlik perdesini yıkadıktan sonra varsa kırışıklıklarını gidermek için bir ütü bezi kullanımı önerilir. Ütü ile perde arasına koyacağınız bez, pratik bir ütüleme deneyimi sağlar. Ayrıca, Gabardin kumaşa sahip bu güneşlik perdenin hijyeni kuru temizleme yöntemiyle de sağlanabilir.

Saran Branda Balkon Güneşlik Perdesi Kaliteli midir?

Saran Branda Balkon Güneşlik Perdesi Kaliteli midir?

Saran Branda balkon perdesi dikey olarak sıralı düzende giden lacivert ve beyaz renklerden oluşur. Denizcilerin sıklıkla bir arada kullandığı bu iki renk balkonların görünümüne ferahlık verir. Temiz bir görünüm sağladığı için de bu desene sahip balkon perdeleri sıklıkla tercih edilir. İnce bir dekorasyon zevkini yansıtan bu perdeden birden fazla alınabilir, uzun ve geniş balkonları boydan boya kaplayacak şekilde asılabilir. Birinci sınıf kaliteden imal edilmiş olan perdede dikim ve kullanım açısından uzun ömürlü bir kumaş kullanılır. Perdenin korniş tokaları da kolay sökülmeyecek dayanıklılıkta ve sık dikilir. Bu kalın kumaş, takıldığında potluk yaratmayacak şekilde dikilir ve bu sayede dökümlü ve güzel bir görüntü oluşur. Gün ışığından etkilenmeden balkon keyfi yaparken işinize yarayacak olan bu ürün yağmur ve rüzgârdan koruma sağlar. Ürün hakkında kullanıcıların görüşlerini okumak isterseniz Saran Branda mavi beyaz balkon güneşlik perdesi yorumlarını inceleyebilirsiniz. Mavi beyaz balkon perdesi Trendyol'dan birkaç adımda kolaylıkla satın alınabilir.