Sardıcı Metal Çöp Kovası Masa Üstü Kalemlik Ataşlık Küp Notluk 4 Lü Set

68,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sardıcı Metal Çöp Kovası Masa Üstü Kalemlik Ataşlık Küp Notluk 4 Lü Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PEPRA Satıcı Ünvanı: FATİH DURSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3180796096
    Bu ürün PEPRA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • · Metal çöp kovası masa seti kalemlikataşlık küp notluk 4lü set Ofis Tipi Çöp Kovası, Masa üstü File Kalemlik, File Ataşlık, File Küp Notluk Bu ofis tipi file çöp kovası, masa üstü kalemlik, ataşlık ve küp notluk ofis ortamında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Şık ve dayanıklı tasarımıyla, çöplerinizi düzenli ve hijyenik bir şekilde atmaya yardımcı olur. Özellikler: · Malzeme: Metal - Bu ofis tipi file çöp kovası, masa üstü file metal kalemlik, metal file ataşlık ve file metal küp notluk, dayanıklı ve uzun ömürlü metal malzemeden yapılmıştır. · Renk: Siyah - Şık siyah renk, ofis dekorasyonuna uyum sağlar. · Bu ofis tipi file çöp kovası, masa üstü kalemlik, ataşlık ve küp notluk, ofis ortamınızı düzenli tutmak ve atıklarınızı etkili bir şekilde yönetmek için idealdir. Aynı zamanda şık tasarımı sayesinde ev gereçleri ne uyum sağlayacağı için ev ortamında da estetik kullanım sağlar. Şık tasarımı ve siyah renk seçeneği, ofisinizde şık bir görünüm yaratarak ofis malzemelerinizle uyum sağlar ve dayanıklı yapısı, uzun süreli kullanım için mükemmel bir seçenek sunar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver