Sarf Iha Tek Kullanımlık Kan Taşı 24' Lü

90,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sarf Iha Tek Kullanımlık Kan Taşı 24' Lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kocaman Kozmetik Satıcı Ünvanı: ZAFER YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5242653380800001 Vergi Kimlik Numarası: 9600522557
    Bu ürün Kocaman Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İhar Tek Kullanımlık Kan Taşı 24 Adet
  • Ciltte meydana gelen küçük çizik ve ke kanamalarını durdurur
  • Tıraş, manikür, pedikür gibi işlemler sonrası kullanım için idealdir
  • Kuaför ve güzellik salonlarında kullanım için idealdir
  • Ürün ambalajı içerisinde 24 paket, her bir pakette 20 adet ürün vardır

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Tarak
Geri Bildirim Ver

Sarf Iha Tek Kullanımlık Kan Taşı 24'lü

Kan taşı, doğal taşlar grubunda yer alan kokusuz tuzlar içeren bir üründür. Estetik ve tıbbi alanlarda kullanımı yaygın bir taştır. Sarf Iha tek kullanımlık kan taşı 24'lü sahip olduğu zengin içeriği ile küçük kanamaları hızlı ve güvenli bir şekilde durdurmanıza imkan sağlar. Sahip olduğu doğal içeriği ile cilt üzerinde kötü kokuların oluşmasını engeller. Ürün, içerdiği doğal maddeler ile cilt lekelerini ve sivilce problemlerini azaltır. Ürün, sahip olduğu cilt dostu özelliği ile sağlıklı bir deneyim sağlar. Bu ürün, set halinde çoklu olarak size ulaşır. Böylece, uzun süreli bir kullanım sağlar. Ürün, cilt üzerinde oluşan küçük çizik ve kanamaları mikrop kapmadan durdurmanıza yardımcı olur. Ürünün sahip olduğu yapısı steril ve güvenli bir kullanım sağlar.

  • Kanamaları durdurur
  • Doğal formülü
  • Antibakteriyel yapısı

Sarf Iha Kan Taşı Kullanışlı Özellikleri

Sarf Iha Kan Taşı Kullanışlı Özellikleri

Kan taşı, müşteriler tarafından yaygın bir kullanıma sahiptir. Bu ürün, küçük kanamaları hızlı bir şekilde durdurmanıza yardımcı olur. Ürün, tıraş kesikleri ile manikür ve pedikür yaralanmalarında pratik bir kullanım sağlar. Aynı zamanda, yüzünüzde bulunan gözenekleri hedef alır ve cildinizin gerginlik kazanmasına yardımcı olur. Ürün, sahip olduğu antibakteriyel yapısı ile akne ve sivilce sorunlarınızı çözmeyi hedefler. Böylece, içerdiği zengin formülü ile cildinizi yatıştırır ve tahrişleri engeller. Sarf Iha tek kullanımlık 24’lü kan taşı fiyatları ürünün sahip olduğu özellikler çerçevesinde belirlenir. Ürün, doğal formülü ve antibakteriyel yapısı ile etkili bir bakım sağlar. Bu ürün sahip olduğu çeşitli özellikleriyle sıklıkla tercih edilir. Ayrıca, tek kullanımlık olması yönüyle üst düzey bir hijyen sağlar. Bu ürün, cilt sorunlarınızı çözmek için geliştirilir ve güvenli bir kullanım sağlar.

Sarf Iha Tek Kullanımlık Kan Taşı 24'lü Avantajları

Sarf Iha Tek Kullanımlık Kan Taşı 24'lü Avantajları

Ürün, kaza ile oluşabilecek küçük çizikleri engeller ve kanamaları durdurur. Zararlı maddeler içermez ve sahip olduğu doğal formülü ile güvenli bir kullanım sağlar. Kuaför ve güzellik merkezlerinde kullanıma uygundur. Tek kullanımlık olması ile hijyenik açıdan güvenilirdir. Sarf Iha tek kullanımlık 24'lü kan taşı paket şeklinde size ulaşır. Her bir paketin içerisinde 20 tane kan taşı bulunur. Sonuç olarak, 480 tane kan taşı içeriği ile uzun süreli bir kullanım sağlar. Ürün, kokusuz bir yapıya sahiptir ve kullanım süresince rahatsızlık vermez. Aynı zamanda, doğal antiseptik formülü ve iltihap kurutucu özelliğiyle etkili bir tedavi ürünüdür. Ürün, yüzünüzde yer alan gözenekleri sıkılaştırırak pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlar. Ürün, sahip olduğu mikrop öldürücü özelliği ile tahriş olan bölgenin enfeksiyon kapmasını engeller.

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Sarf Iha Tek Kullanımlık Kan Taşı

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Sarf Iha Tek Kullanımlık Kan Taşı

Ürün, geliştirilmiş doğal formülü ile yara onarıcı özelliğe sahiptir. Sarf Iha tek kullanımlık kan taşı 24'lü fiyatları, ürünün sahip olduğu tüm özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün kesik sonrası, kan akışını hızlı bir şekilde durdurur ve onarım sağlar. Aynı zamanda antibakteriyel yapısı ile yaranın mikrop kapmasını engeller ve sağlıklı bir kullanım sağlar. Cilt dostu özelliği ile yılın her anında kullanıma uygundur. Ayrıca ürünün, cilt üzerinde yer alan pürüzleri azaltma etkisi ve cilt tonunu iyileştirme etkisi bulunur. Ürün, cilt üzerinde sahip olduğu onarıcı bakım etkisiyle konforlu bir kullanım sağlar. Böylece, cilt bariyerini güçlendirerek cilde uygulanan işlemler sonrası kızarıklıkları ve tahrişleri engeller. Ürün, sunduğu avantajlar ile müşteriler tarafından beğeni ve ilgi toplar. Ürünü, kolay ve güvenli bir şekilde Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Dilerseniz Sarf Iha tek kullanımlık kan taşı 24'lü yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.