4
Oto Yan Ayna kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Sargas Renault Megane 2 Batman Ayna Kapağı Yarasa Ayna Piano Black Plastik

349,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL
4. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
420,42 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sargas Renault Megane 2 Batman Ayna Kapağı Yarasa Ayna Piano Black Plastik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ATASAYAR OTOMOTİV Satıcı Ünvanı: ATASAYAR İTHALAT İHRACAT OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0098048294000001 Vergi Kimlik Numarası: 0980482940
    Bu ürün ATASAYAR OTOMOTİV tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yarasa Ayna Kapağı Piano Black Renkli : ÖNEMLİ UYARI: ÜRÜN YEDEK PARÇA DEĞİLDİR AYNA KAPAĞI ÜZERİNE YAPIŞTIRILMAKTADIR ! ÜRÜN BİLGİSİ : * Başlıktaki araç model ve yıllarına uyum sağlamaktadır emin olmak isterseniz bizede danışabilirsiniz. * Ürün Sağ ve Sol set olarak gönderilmektedir. * Ürün ABS Plastik’ten üretilmiştir. * Ürün Piano Black Renktedir. * Orijinal ayna kapağının üstüne geçirilerek çift taraflı bant yada silikon ile yapıştırılmalıdır. KARGOLAMA : * Haftaiçi Saat 13.00 'a kadar gelen siparişleri aynı gün gönderim yapıyoruz. MONTAJ : * Montajın Gönderilen Çift taraflı bantı ürün üzerine uygun şekilde dağıtarak yapıştırın. * İmkanınız varsa çift taraflı bantın yanında ürünün 1-2 noktasına kaporta silikonu (Dayson) sıkmanızı tavsiye ediyoruz ürün çok daha sağlam yapışacaktır. * Montaj için çift taraflı bant gönderilmektedir. * Sonrasında ürünün dışından bant yardımıyla sabitleyin 1 gün kadar bantları çıkarmayın.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Renault Megane
Geri Bildirim Ver

Sargas Renault Megane 2 Batman Yarasa Ayna Kapağı Piano Black Plastik

Araba parçalarını korumak için özel kapaklar üretilir. Ayna kapağı, bunların içinde yer alır. Çeşitli birçok seçenek arasından Sargas Renault Megane 2 Batman yarasa ayna kapağı öne çıkar. Üstün kalitede yapısıyla ihtiyacı ve beklentileri karşılar. Arabada yer alan aynaları korumaya yardımcı olur. Dış etkenlerden dolayı sürekli kırılan, çizilen ve lekelenen kenar aynaları bu kapak sayesinde korunur. Bu ürün, Renault Megane 2 araç modellerine birebir şekilde uyum sağlar. Ayna üzerine yapıştırılan bu ürün, dayanıklı yapısıyla sevilir. Üstün performansıyla adından söz ettirir. Birinci sınıf kalitede malzeme içeriği bulunur. Orijinal tasarıma uyumlu şekilde üretilir. Korumalı yapısıyla herkesin ilgisini çeker. Renault Megane 2 model araç sahipleri için özenle üretilir. Bu ayna kapağı ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

  • Yüksek dayanıklılık
  • Mükemmel koruma
  • Birinci sınıf kalite

Üstün Kalitede Sargas Renault Megane 2 Ayna Kapağı

Üstün Kalitede Sargas Renault Megane 2 Ayna Kapağı

Megan 2 yarasa ayna kapağı, Renault Megane 2 araç aynasına mükemmel uyum sağlar. Dış etkenlerden dolayı meydana gelebilen çizik, kırılma, lekelenme gibi sorunlara karşı etkileyici koruma sunar. Orijinal aynalara göre üretilen bu ürün, sağ ve sol set olarak gönderilir. ABS plastikten üretilir. Piano black renkte bu ürün, simsiyah görünüme sahiptir. Ayna üzerine yapıştırılarak kullanılır. Çift taraflı bant ya da silikon ile yapıştırılması gerekir. Aracın görünümüne hava katan bu ürün, herkesin beğenisini kazanır. Keskin hatları ve siyah tasarımı sayesinde yarasa ismi takılır. İlgi çekici tasarımıyla sıklıkla tercih edilir. Hem kullanışlı olması hem de gösterişli olmasıyla beğenileri toplar. Birinci sınıf kalitede yapısıyla dayanıklı bir üründür. Mükemmel koruma sağlamasıyla beklentileri karşılar. Sargas yarasa ayna kapağını aracınıza kolaylıkla ve kısa sürede montajlayabilirsiniz.

Kullanışlı Sargas Renault Megane 2 Ayna Kapağı

Kullanışlı Sargas Renault Megane 2 Ayna Kapağı

Ayna kapağı olarak yer alan bu ürün, Batman yarasa tasarımıyla dikkatleri üstüne çeker. Şık ve modern görünümüyle herkesin beğenisini kazanır. Kullanışlı olmasıyla Renault Megane 2 araç sahiplerine avantaj sağlar. Megane yarasa ayna kapağı, piano black rengiyle her renkte arabaya uyumludur. Çizilmelere karşı korumasıyla öne çıkar. Aynı zamanda ayna üzerindeki çizikleri ve hasarları gizlemeye yardımcı olur. Avantajlı özellikleriyle beğeni toplayan bu ürün, kaliteli yapısıyla dikkat çeker. Müşterilere sağ ve sol set olarak gönderilir. 2 parça olarak gönderilen ürün, ihtiyaçları ve beklentileri karşılar. Yarasa tasarımıyla arabaya hava katar. Ürünü deneyimleyen müşteriler beğenilerini yorumlara yansıtır. Sargas Renault Megane 2 Batman yarasa ayna kapağı yorumları başarılı geri dönüşler içerir. Olumlu yorumlar sayesinde ürün, avantajlı özelliklerini kanıtlar. Kullanışlı bu ürünü gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Sargas Renault Megane 2 Batman Yarasa Ayna Kapağı Fiyatı

Sargas Renault Megane 2 Batman Yarasa Ayna Kapağı Fiyatı

Megane 2 Batman ayna kapağı, ilgi çekici tasarımıyla öne çıkar. Batman yarasa konseptinde tasarımı bulunur. Koyu siyah ve parlak görünümüyle beğenileri toplar. Renault Megane 2 modellerinin aynalarına birebir uyum sağlayacak şekilde üretilir. Yapıştırarak aracınıza montaj yapabilirsiniz. Üstün koruma sağlayan yapısı ve havalı tasarımıyla adından söz ettirir. Avantaj sağlayan özelliklerinin yanında ekonomik fiyatlarıyla dikkat çeker. Müşterilerin bütçesine uyum sağlayan fiyatları bulunur. Sargas Renault Megane 2 Batman yarasa ayna kapağı fiyatı ürün özelliklerine yönelik belirlenir. Fiyat ve performans ürünüdür. Benzersiz kalitesiyle müşteri memnuniyeti sağlar. Çift taraflı bant ya da silikon kullanılarak aynaya yapıştırılır. Kolay montaj sunar. Trendyol’dan ürün özelliklerini inceleyebilirsiniz ve yorumlarını okuyabilirsiniz. Sargas Renault Megane 2 Batman yarasa ayna kapağı satın al seçeneği üzerinden ürünü kısa süre içerisinde temin edebilirsiniz.