Genel Markalar Iphone Ipad Lightning Uyumlu Kulaklık Ve Şarj Çevirici Dönüştürücü Çoğaltıcı Kablo 6 7 8 X Xs Xs Ma

98,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
10 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
124,50 TL
Kurumsal Fatura
129,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Iphone Ipad Lightning Uyumlu Kulaklık Ve Şarj Çevirici Dönüştürücü Çoğaltıcı Kablo 6 7 8 X Xs Xs Ma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bitiriyor Satıcı Ünvanı: NECMİ KILIÇAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5540032226
    Bu ürün Bitiriyor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün tüm iOS sürümlerini desteklemektedir Tüm apple ürünleriyle kullanılabilmektedir Kulaklık girişi olmayan apple ürünlerinde (iphone 7 8 X XR 11 ve plus gibi ) kullanarak kulaklık ve güç girişi elde etmiş olursunuz -2 in 1 kısa kablo, hem dönüştürücü hem şarj kablosu -Connector 3.5mm,lightning kulaklık girişi çevirici ve şarj kablosu -Lightning portlu cihazlarda kulaklık kullanabilmek için gereçli olan çeviricidir, -Müzik dinlerken aynı zamanda şarj da edebilirsiniz. -Lightning şarj girişli tüm cihazlar kullanabilir

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Kralphone KP1205202001 iPhone 6, 7, 8, X, XS, XS Max iPad Lightning Uyumlu Kulaklık ve Şarj Dönüştürücü/Çoğaltıcı Kablo

Kralphone iPhone iPad uyumlu kulaklık ve şarj dönüştürücü, hayat kurtaran bir üründür. Apple kullanıcılarının büyük problemlerinden biri, standart kablolu kulaklıkları telefon ve tabletlere bağlamaktır. Dönüştürücü aparat, bu problemi ortadan kaldırır. Üstelik ürünün tek işlevi bu değildir. Bu aparat, Apple cihazınızı şarj ederken dinleme zevkinizin bölünmesine engel olur. Cihazınızın boşalan pilini doldururken müzik dinlemenize, film veya dizi izlemenize, oyun oynamanıza, ders dinlemenize, toplantı ve sunumlarınıza devam etmenize olanak tanır. Oldukça küçük ebatlara sahip bu ürünü çantanızda, tablet kılıfınızda, kalem kutunuzda veya cebinizde taşımanız mümkündür. Pratikliğiyle günlük işlerinizi kolaylaştıran ürün, uzun süreli kullanıma uygundur.

  • Bluetooth kablo bağlantılı
  • Tüm iPhone ve iPad modelleriyle kullanıma uygun
  • Lightning şarj kablosu ve 3,5 mm kulaklık jakı ile kullanıma uygun

Kral Phone Kulaklık ve şarj Dönüştürücü Kablo Özellikleri

Kral Phone Kulaklık ve şarj Dönüştürücü Kablo Özellikleri

Kralphone iPhone iPad uyumlu kulaklık ve şarj dönüştürücü, tüm kulaklıkları akıllı cihazlarınız ile uyumlu hâle getirir. Şarj sırasında kulaklık kullanmanızı mümkün kılar. iPhone ve iPad modelleri, Apple marka cihazlara özel olarak hazırlanan USB – C girişine sahiptir. Bu cihazlar, yalnızca USB – C Lightning kablolar ile kullanılır. Dolayısıyla elinizde bulunan veya satın almak istediğiniz herhangi bir kulaklığı, Apple ürünleri ile kullanmanız mümkün değildir. Ayrıca Apple cihazlarda tek bir giriş mevcut olduğu için aynı anda hem cihazınızı şarj edip hem kablolu kulaklık kullanma şansınız yoktur. Apple kulaklık ve şarj dönüştürücü, size bu şansı tanır. Ürün, bir bluetooth kablo ile cihazınıza bağlanır. Aparatın üzerinde Lightning kablo ve 3,5 mm kulaklık jakı için birer giriş mevcuttur. İlgili aksesuarları kolaylıkla cihaza entegre etmeniz mümkündür.

Kral Phone iPhone Uyumlu şarj Çevirici Kablo Kimler İçindir?

Kral Phone iPhone Uyumlu şarj Çevirici Kablo Kimler İçindir?

Kralphone iPhone iPad uyumlu kulaklık ve şarj dönüştürücü, zamandan tasarruf etmek isteyen kullanıcılar için tasarlanır. Dönüştürücü aparat sayesinde dizi, film izlerken veya oyunun en heyecanlı yerinde şarjın bitmesinden endişe duymanıza gerek kalmaz. Hemen şarj cihazınızı ve kablolu kulaklığınızı telefon veya tabletinize bağlayarak işinize kaldığınız yerden devam edersiniz. Bu sayede dizi veya müzik keyfiniz yarıda kalmayacağı gibi heyecan dolu oyunlarda da rakipleriniz sizin önünüze geçemez. Dönüştürücü aparatla derslerinizden ve toplantılarınızdan da geri kalmazsınız. Aynı zamanda ürün, iPhone veya iPad cihazını farklı kablolu kulaklıklarla kullanmak isteyenler için de idealdir. Bu aparat yardımıyla kalitesinden çok memnun olduğunuz kablolu kulaklığınızı Apple uyumlu hâle getirmeniz mümkündür. Bu ürün, kullanıcıya aksesuar satın alma konusunda özgürlük sunar. Mevcut kulaklıklarınızı kullanılmaz durumda kalmaktan kurtarır.

Kral Phone iPad Uyumlu Kulaklık Çoğaltıcı Kablo Kaliteli midir?

Kral Phone iPad Uyumlu Kulaklık Çoğaltıcı Kablo Kaliteli midir?

Kralphone iPhone iPad uyumlu kulaklık ve şarj dönüştürücü, kaliteli bir üründür. Telefon ve tabletinize bağlanırken herhangi bir sorun çıkarmaz. Bağlantıda kopukluk yaşanmasına engel olur. Tüm iPhone ve iPad modelleri, Lightning şarj kabloları ve 3,5 mm kulaklık jakları ile uyumludur. Aracı bir ürün olduğu için şarj hızında veya ses düzeyinde azalma görülebilir. Minimal tasarımı sayesinde aparatın taşınması oldukça kolaydır. Bu ürünü tüm çantalarınızda hatta cebinizde bile taşımanız mümkündür. Arabanızın torpido gözüne de koyabileceğiniz ürünü dilediğiniz yerde muhafaza edebilirsiniz. Dönüştürücü, dikkatli kullanıldığı ve özenle saklandığı takdirde uzun süreli kullanıma uygun bir üründür. Eğer bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Kralphone iPhone iPad uyumlu kulaklık ve şarj dönüştürücü yorumlarını inceleyebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu ürünü Trendyol'dan satın alarak şarj sırasında bile dilediğiniz tüm kablolu kulaklıkları iPhone ve iPad cihazınız ile kullanabilirsiniz.