Genel Markalar Hakiki Kastamonu Taşköprü Sarımsağı - Küçük Boy - 1 Kg

189,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Hakiki Kastamonu Taşköprü Sarımsağı - Küçük Boy - 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BATTON Satıcı Ünvanı: ESRA TONTUROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kastamonu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8500572794
    Bu ürün BATTON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hızlı Market Sıralama Tipi Sebze - Sarımsak
Geri Bildirim Ver

Sarımsak BizimStok - Hakiki Kastamonu Taşköprü Sarımsağı - Küçük Boy - 1 kg - (2021)

Taze ve kaliteli ürünler yemeğin lezzetinin baş kahramanıdır. Ancak yemeğe tadını veren başka önemli ürünler de mevcuttur. Siz de yemeğinizin lezzetine lezzet katmak isteyenlerdenseniz, sarımsak BizimStok - hakiki Kastamonu Taşköprü sarımsağı - küçük boy - 1 kg - (2021) deneyebilirsiniz. Bu lezzet yemeğinize kattığı aroma ile vazgeçilmez ürünlerinizden biri olmaya adaydır. Ürün, keskin kokusu ve kendine has hafif acı tadı ile benzerleri arasından sıyrılmayı başarır. Tadı kadar sahip olduğu mineral ve vitamin ile de müşterilerin beğenisinin kazanan bu ürün, geniş kullanım alanı ile dikkatleri üzerine çeker. Selenyum açısından zengin olan bu sarımsağın sunmuş olduğu kalite ve lezzete oranla uygun bir fiyatta olduğu görülür. Aroması ve tadı ile farkını ortaya koyan bir sarımsak arıyorsanız, bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Vitamin deposu
  • Uygun fiyat
  • Doğal lezzet

Lezzetli Selenyum Deposu 1 kg Hakiki Taşköprü Sarımsağı

Lezzetli Selenyum Deposu 1 Kg Hakiki Taşköprü Sarımsağı

Birbirinden farklı çeşitleri ile sarımsaklar farklı bölgelerde yetiştirilir. Bu ürünlerden Kastamonu Taşköprü sarımsağı lezzeti ile farkını ortaya koymayı başarmış bir üründür. Bu ürünün bu denli farkını ortaya koymasına sebep olan ise sarımsağın yetiştiği topraklardır. Taşköprü topraklarında yaklaşık 600 bin sene önce gerçekleşen volkan patlaması neticesinde selenyum oranı yükselir. İnsan vücudunun sağlığı için pek çok mineral faydalı olmakla birlikte bunların içinden selenyum ayrıcalıklı ve önemli bir yere sahiptir. Bağışıklık sisteminden kalp hastalığına kadar sayısız konuda faydası olan selenyumu bünyesinde barındıran bu sarımsak, lezzeti kadar insan sağlığına sunduğu katkı ile de ön plana çıkar. Tiroid fonksiyonlarını desteklemekten erken yaşlanmanın önüne geçmesine kadar birçok faydası olan bu ürünü ekonomik fiyatıyla satın alarak siz de güvenle deneyebilir ve birbirinden leziz farklı tariflerde değerlendirebilirsiniz.

Dünya Çapında Bir Lezzet Hakiki Taşköprü Sarımsağı

Dünya Çapında Bir Lezzet Hakiki Taşköprü Sarımsağı

Sarımsak BizimStok - hakiki Kastamonu Taşköprü sarımsağı - küçük boy - 1 kg - (2021) yorumları bu ürünün dünya çapında nam salmış bir lezzet olduğunu gösterir. Yediden yetmişe herkesin severek tükettiği bu ürün müşteriler tarafından beğenilerek başkalarına tavsiye edilir. Yorumlarda insanların hemfikir oldukları konu, Taşköprü sarımsağının kükürt oranının yüksek olduğu ve selenyum maddesini yüksek oranda barındırmasıdır. Bunun yanında ürünün kimyasal herhangi bir maddeyi barındırmadığının altı da ısrarla çizilir. Buna ek olarak Kastamonu sarımsak benzerlerinde bulunmayan selenyum miktarının yüksekliği ile ön plandadır. Tüm özellikleri bünyesinde barındıran ürün gerek tadı gerek ise insan sağlığına sunmuş olduğu katkı ile alanında üst sıralarda yer alır. Lezzeti ve sağlıklı yapısı ile beğenileri kazanan bu ürünü siz de inceleyebilirsiniz. Sofralarınızda sağlıklı ve lezzetli yemekler içinde bu ürüne yer verebilirsiniz.

Bütçe Dostu Yapısı ile 1 kg Hakiki Taşköprü Sarımsağı

Bütçe Dostu Yapısı ile 1 Kg Hakiki Taşköprü Sarımsağı

Bu ürün sahip olduğu birçok özellik ile öne çıkan ve müşteriler tarafından tercih edilen bir sarımsaktır. Doğal yapısı, keskin kokusu ve muazzam aroması ile damağınızda harika bir tat bırakan bu sarımsak, lezzeti kadar sağlıklı yapısı ile de ön plana çıkar. Bağışıklık sistemini destekleyici özelliğe sahip bu ürün, antikor üretimine yardımcı olur. Bunun yanında ürün kanserojen maddelerin etkisini azaltırken vücutta oluşan iltihaplara karşı güçlü bir gıda takviyesidir. Ürün müşterilerine geniş bir alanda hizmet verir. Bu geniş hizmete karşın sarımsak BizimStok - hakiki Kastamonu Taşköprü sarımsağı - küçük boy - 1 kg - (2021) fiyatı ise müşteri dostu bir denge sergiler. Ürünün fiyatı sunmuş olduğu hizmete oranla oldukça makul bir düzeydedir. Siz de lezzetli ve sağlıklı yapısı ile bu kaliteli sarımsağa erişmek isterseniz, ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.