SASU SOSLUTON Sasu Somon Balığı 3 X 160 G Bütün Dilim

399,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

SASU SOSLUTON Sasu Somon Balığı 3 X 160 G Bütün Dilim

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SASUSOSLUTON Satıcı Ünvanı: SASU SU VE TARIM ÜRÜNLERİ GIDA TEKSTİL SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0752039368500020 Vergi Kimlik Numarası: 7520393685
    Bu ürün SASUSOSLUTON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sasu Somon Balığı 3 x 160 G Bütün Dilim Protein ve Omega 3 Yağ asitleri bakımından zengin! 3 Adet 160G ürün içerir. İçindekiler Somon Balığı (%65), Ayçiçek Yağı, Tuz (NaCI) Enerji & Besin Öğeleri (100g) Enerji : 187,5 Kcal Protein: 20,3 g Karbonhidrat: 0 g Yağ : 11,8 g Tuz : 0 g Alerjenler - Balık
Geri Bildirim Ver

Sasu Somon Balığı Bütün Dilim 160 g x 3 Adet

SASU SOSLUTON sasu somon balığı 3 x 160 g bütün dilim sağlıklı ve geliştirici yapısı ile ön plana çıkan lezzetli bir deniz ürünüdür. Zengin besin içeriği ile vücut sağlığınızı koruyabilen Norveç somonu, bütün bir dilim olarak sunulduğu için pek çok yemek tarifinde rahatlıkla kullanılır.

  • Zengin vitamin kaynağı

  • Lezzetli içerik

  • Sağlıklı beslenme

SASU SOSLUTON Norveç Somonu 3 x 160 g Bütün Dilim Özellikleri

SASU SOSLUTON Norveç Somonu 3 x 160 g Bütün Dilim ÖzellikleriSASU SOSLUTON sasu somon balığı 3 x 160 g bütün dilim özellikleri arasında damakta tat bırakan lezzeti, işlevsel kullanımı ve sağlıklı yapısını ön plana çıkar. Bütün dilimler halinde sunulan Norveç somonu, yemek hazırlamayı kolay ve pratik hale getirir. Dilimlemek ve temizlemek için ekstra işlem gerektirmeden zamandan tasarruf edebilirsiniz. Protein, omega-3 yağ asitleri, B vitamini ve mineraller bakımından zengin içeriğe sahip olan somon balığı, yüksek vitamin değerlerine sahiptir. Farklı pişirme yöntemleri ile hazırlayacağınız birçok yemekte kullanarak farklı lezzetler hazırlanabilir. Farklı ve özel yemek tariflerini kolay ve pratik şekilde hazırlanmasına yardımcı olur. Sağlık açısından bir dizi faydaya sahip olan somon, özel üretim safhalarından geçilerek hizmetinize sunulur. Omega 3 yağ asitleri bileşenleri kalp sağlığını destekleyerek kardiyovasküler hastalık riskini azaltır. İçerisindeki proteinler, kas gelişimini ve onarımını destekler. B vitamini, sinir sistemi sağlığı için oldukça önem taşırken, mineraller ise kemik sağlığı ve vücut fonksiyonları üzerinde olumlu etki bırakır.

SASU SOSLUTON Norveç Somonu 3 x 160 g Bütün Dilim Kullanımı

SASU SOSLUTON Norveç Somonu 3 x 160 g Bütün Dilim KullanımıSASU SOSLUTON somon balığı, pek çok lezzetli yemek hazırlığında kullanabileceğiniz besleyici, geliştirici ve özel bir tattır. Baharat ve zeytinyağı ile marine ederek ızgarada pişirilir. Taze otlar, limon ve zeytinyağı ile fırında pişirerek sevdiklerinizle keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Sushi ya da sashimi hazırlamak için de kullanılan somon, dilimlenerek tüketilebilir. Sağlıklı ve lezzetli bir yemek deneyimi sunan Norveç somonu, çeşitli pişirme seçenekleriyle her damak zevkine hitap edebilir. Sağlık açısından zengin besin içeriğine sahip olup, vücut sağlığını destekler ve enerji verici yemekler hazırlanmasına yardım eder. Protein bakımından zengin olan Norveç somonu, kas sistemini geliştirerek, vücudun genel sağlığını destekler. Sağlıklı beslenme programına katkıda bulunarak vücut sağlığınızı korur. Deniz ürünlerini seven ve sağlıklı yemek yapmak isteyenlerin tercihi olan sasu somon balığı, egzersiz yapan ve protein ihtiyacı duyan kişiler tarafından rahatlıkla tüketilebilir.

SASU SOSLUTON Norveç Somonu 3 x 160 g Bütün Dilim Fiyatı

SASU SOSLUTON Norveç Somonu 3 x 160 g Bütün Dilim FiyatıNorveç somonu, besleyici içeriği sayesinde günlük tüketim için uygundur. Omega-3 yağ asitleri, kalp ve beyin sağlığı, iltihap iyileştirici gibi pek çok faydaya sahip olan Norveç somonu, bütün dilimler halinde sunulduğu için kolay tüketim sağlar. Vücut için pek çok mineral bileşenine sahip olup magnezyum, potasyum, selenyum içerikleri ile kas fonksiyonu ve vücut gelişimini hızlandırır. Pratik salata ya da yemeklerde tercih edilen somon, konserve kutular içerisinde sunulduğu için taşınabilir ve kolay tüketilebilir. Lezzetli ve sağlıklı içeriğe sahip olan somon, sağlıklı yaşam ve beslenme tarzını benimseyen kişiler tarafından tüketilir. SASU SOSLUTON sasu somon balığı 3 x 160 g bütün dilim yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sunar. SASU SOSLUTON sasu somon balığı 3 x 160 g bütün dilim fiyat bilgisi ve daha fazlasına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.