satrik Eskiz Defteri 150 gram A5 50 Yaprak Spiralli Ivory Sketchbook A5 17x24 Cm Sketch Artbook Flx-0803

199 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

satrik Eskiz Defteri 150 gram A5 50 Yaprak Spiralli Ivory Sketchbook A5 17x24 Cm Sketch Artbook Flx-0803

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜVENAL KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ORHAN İŞÇİMEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4820621352
    Bu ürün GÜVENAL KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Folixart Eskiz Defteri Sketchbook A5 Ebadında 17x24 cm , Spiralli Cilt Perforajlı 50 yaprak 150 gr. Özel Ivory Kağıttan imal edilmiştir. Üstten Perforajlı Spiralli Ciltli. Karton kapak, 2 mm mukavva altlık.
  • Folixart Sketchbook A5 Size 17x24 cm, Spiral Bound, 50 sheets of perforated 150 gr. Special Ivory Paper, Cardboard cover, 2 mm cardboard backing

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş Okul Öncesi
Geri Bildirim Ver

Kaliteli ve Kullanışlı Satrik Eskiz Defteri

Eskiz defteri sanatçının veya tasarımcının gizli dünyasıdır. Özellikle yeni başlayanlar için bir terapi yöntemidir. Kafadaki karmaşıklığı bir düzene oturtmak ve albüm hazırlamanın en doğru yolu eskiz defterlerinden geçmektedir. Sanatçının çizmek istediği görselleri bir albüm şeklinde saklayarak daha sonra çizdiklerini bulmasına olanak tanımaktadır. Ergonomik tasarımı ve boyutu ile çantada taşınabilir. Özellikle ilham ile gelen anlık güzel fikirleri hemen eskiz defterlere geçirerek daha sonra hatırlama ve üzerinde değişiklikler yapabilmesine yardımcı olmaktadır. Özel yapısı diğer defter kağıtlarından farklıdır. Çeşitli kalemler ile çizim yapmak için tasarlanmıştır. Sketchbook A5 özellikli defter boyut olarak kullanıcıları fazla tatmin etmektedir. Birçok çalışmalar rahatlıkla sığabilecek boyuttadır. 150 gr olan eskiz defteri ince boyamaları rahatlıkla sağlayabilmektedir. Eskiz defteri 50 sayfa olmaktadır. Sayfa kalınlığı sayesinde çizimlerde arka sayfaya taşma veya iz bırakma olmamaktadır.

  • 50 Yaprak
  • Spiralli
  • Yumuşak Dokulu

Eskiz Defteri Ivory Sketchbook A5 17x24 Cm Sketch Artbook Özellikleri

Eskiz defterleri her sanatçının, yaratıcının veya tasarımcının hayatında bulundurduğu bir gereçtir. Karakalem çalışmalarını ilk kağıda dökme işlemi ve üzerinde değişiklikler yapılmasını sağlamaktadır. Kullanılan alana ve çalışmaya uygun özelliklerde eskiz defteri seçilmektedir. Farklı özellikleri ve modelleri bulunmaktadır. Eskiz defteri 150 gram a5 50 yaprak spiralli ivory sketchbook a5 17x24 cm sketch modeli en sık tercih edilen ve birçok alanda rahatlıkla kullanılabilen üründür. Satirik eskiz defteri farklı boyut ve kalınlık içerir. Az bir maliyete sahip olan eskiz defterleri çok işlevsel olmaktadır. Ergonomik boyutu ile çantada kolaylıkla taşınabilir. Spiralli olması istenmeyen sayfaların deftere zarar verilmeden koparılmasına olanak sağlar. Böylece defter daha az deforme olur.

A5 50 Yaprak Spiralli Ivory Sketchbook A5 Sketch Artbook Kullanımı

Eskiz defterler işinde uzman kişiler için çok pratik bir kullanım imkânı sunuyor. Birçok kullanım amacı bulunmaktadır. İster kendinize ait bir albüm oluşturabilir veya kafa karışıklığını düzeltmek adına karalamalar yapabilirsiniz. Özellikle ilham ile gelen anlık güzel fikirleri hemen eskiz defterlere geçirerek daha sonra hatırlama ve üzerinde değişiklikler yapabilmesine yardımcı olmaktadır. Eskiz defteri 150 gram a5 50 yaprak spiralli ivory sketchbook a5 17x24 cm sketch kullanımı kolay ve işlevsel olmaktadır. İçerisine kuru boya ile çalışmalar rahatlıkla yapılabilir. Genellikle karakalem ve kuru boya çalışmaları için eskiz defterleri önerilir. Kapak görünümü ve içeriği ile ilham kaynağı yaratmaktadır. Çizim ile uğraşan kişilerin belli bir düzene oturmasını ve daha sağlıklı çizimler yapmasını sağlamaktadır. Satrik eskiz defteri çizime yeni başlayanlar, başlamak isteyenler ve işinde uzman herkesin kullanabileceği defterlerdir.

Eskiz Defteri A5 50 Yaprak Spiralli Sketch Artbook Fiyatı

Eskiz defteri ile tüm çalışmalarınızı kayıt altında tutarak tekrar hatırlamanıza yardımcı olmaktadır. Hem çok işlevsel olup hem de çok düşük bir fiyatlandırma sağlayarak kullanıcılara rahatlık sağlamaktadır. Çeşitli kalem çeşitleri ile istenen her an çizim yapmaya ve taslak çıkarmaya yarayan defterler oldukça kullanışlıdır. Eskiz defteri 150 gram a5 50 yaprak spiralli ivory sketchbook a5 17x24 cm sketch kullananlar verimli ve güzel sonuçlar almaktadır. Bazı fikirleri ve teknikleri de hatırlamak için çözüm olarak eskiz defterler çok ideal olmaktadır. Kişinin kullanım alanına göre bu özellikler değişiklik gösterebilir. Eskiz defteri 150 gram a5 50 yaprak spiralli ivory sketchbook a5 17x24 cm sketch yorumları sayfayı ziyaret ederek ürün kısmından bulabilirsiniz. Ucuz eskiz defteri ile ilgili daha detaylı bilgiler almanıza yardımcı olmaktadır. Siz de eskiz defteri satın almak isterseniz Trendyol üzerinden flx-0803 fl-0803 ürün kodu ile sipariş verebilirsiniz.