Say Yayınları Mutlu Olma Sanatı Bertrand Russell - Bertrand Russell

165,52 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kurumsal Fatura
159,80 TL
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
166,25 TL
Kurumsal Fatura
174,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Say Yayınları Mutlu Olma Sanatı Bertrand Russell - Bertrand Russell

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mutlu Olma Sanatı Bertrand Russell - Bertrand Russell

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Say Yayınları Mutlu Olma Sanatı - Bertrand Russell

Kitaplar, insan hayatında oldukça önemli bir yere sahiptir. Kişisel gelişimi ve farkındalığı arttırmak ve yaşamın farklı perspektiflerden bakabilmek amacı ile kitapları hayatın merkez noktasına koymak gerekir. Dünya üzerinde sınırsız sayıda yazar tarafından kaleme alınan bulunur. Eşsiz içeriklere sahip kaynaklar arasında kişisel gelişim ve farkındalığı arttıran kitap türleri en çok tercih edilenler listesinde bulunur. Bu ürün grupları arasında Britanyalı yazar Bertrand Russell tarafından yazılan bu eser, iyi bir yaşam sürmek isteyenler için etkili bir kaynaktır. Say Yayınları Mutlu Olma Sanatı - Bertrand Russell mutlu yaşam sürmek isteyenlere reçete sunar. Kişisel gelişime kaynakları müşteriler için uygun içeriğe sahip olan kitap yaşamın kapılarını aralamak için iyi bir kaynaktır. Bu kaynaktan yararlanmak kolayca satın alabilir, hemen okumaya başlayabilirsiniz.

  • Dikkat çekici içerik
  • Akıcı anlatım
  • Sade dil

Beğenilen Mutlu Olma Sanatı - Bertrand Russell

Beğenilen Mutlu Olma Sanatı - Bertrand Russell

Hayatın sırlarını ve sınırlarını çözmeye yarayacak teoriler geliştirmiş olan yazarlar tarafından yazılan kişisel gelişim kitapları insan hayatında önemli bir yer tutar. Dünya üzerinde sınırsız sayıda yazar tarafından kaleme alınan kişisel gelişim kaynakları arasında Britanyalı yazar Bertrand Russell Mutlu Olma Sanatı adlı eseri son derece çarpıcı içeriğe sahip olmasıyla öne çıkar. Mutlu Olma Sanatı - Bertrand Russell tarafından özenle kaleme alınmış bir eser olarak karşınıza çıkar. Mutluluk sırlarını açıklayan içeriye sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çeken Mutlu Olma Sanatı yalın bir dile sahip olması ile de akıcı okuma alışkanlığı oluşturur. Okuyan herkesi kendine hayran bırakacak içeriğe ve iddaya sahip olan kitap sayesinde hayatın mutluluk kapılarını yeniden aralama şansı yakalanabilir. Kitap okumayı alışkanlık haline getiren müşteriler sıklıkla tercih ettiği eserler arasında yer alır.

Say Yayınları Mutlu Olma Sanatı - Bertrand Russell Fiyatı

Say Yayınları Mutlu Olma Sanatı - Bertrand Russell Fiyatı

Türkçeye çevrilmiş olan ve başucu kitabı olarak tercih edilebilecek niteliklere sahip olan bu eseri siz de satın alarak hemen okumaya başlayabilirsiniz. Say Yayınları Mutlu Olma Sanatı - Bertrand Russell fiyatı herkese uygundur. Kitap müşterisinin rahatlıkla satın alabileceği fiyata sahip olan eser, her bütçeye hitap eder. Mutlu olmanın kaynaklarını bulabileceğiniz kitap belirlediğiniz hedeflere sizi eğlenceli bir şekilde ulaştırır. İç dünyasında diye sosyal yaşam içerisinde mutluluğu bulabilmeye odaklanmış olarak yazılan Mutlu Olma Sanatı kitabı kendine has bir dile sahip olması ile dikkatleri üzerine çeker. 192 sayfalık olan kitap 2016 yılında basılarak piyasaya çıkar. Geniş kitlelere ulaşabilmeyi hedef edinen yazar, bu hedefine kısa sürede ulaşır. Mutlu olmanın yollarını sunan kitap, müşterisini kendine çekecek iddialı içeriğe sahiptir. Gözalıcı dış kapak tasarımı ile de kitap severlerin dikkatini çekebilir.

Say Yayınları Mutlu Olma Sanatı - Bertrand Russell Yorumları

Say Yayınları Mutlu Olma Sanatı - Bertrand Russell Yorumları

Say Yayınları Mutlu Olma Sanatı - Bertrand Russell yorumları kitabın içeriği hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmanızı kolaylaştırır. Say Yayınları Mutlu Olma Sanatı - Bertrand Russell kullananlar kitaptan memnuniyetini sıklıkla dile getirir. Mutluluk, yazar tarafından temel insan hakları olarak nitelendirilir. Kişi başkaları tarafından alınmış olan mutluluğa kendini suçlayarak değil belirlediği hedeflere erişebilmek adına eğlenerek ulaşmalıdır. Bir bireyin iç dünyası ile mücadele sayesinde değil sosyal yaşamında göstermelidir. Kişisel gelişimi vadeden felsefe kitap seçenekleri arasında bulunan eser, içerik bakımından incelendiğinde tamamen kişiyi mutluluğa ulaştıracak vaatler sunar. Mutlu olmayı ve aynı zamanda mutlu edebilmeyi hedef alarak yazılmış olan kitap rehber kitabınız olarak baş ucunuzda yer alabilir. Siz de Trendyol sayesinde bu kitabı kolayca bulabilir, daha önce satın alıp okuyan müşterilerin fikir ve deneyimlerine ulaşabilirsiniz.