SAYPOS Çekmece Içi Para Düzenleyici 7 Banknot 4 Madeni Para Bölmeli Para Çekmecesi Içi 36,5x34x5,5cm

699,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SAYPOS Çekmece Içi Para Düzenleyici 7 Banknot 4 Madeni Para Bölmeli Para Çekmecesi Içi 36,5x34x5,5cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Para Çekmecesi Satıcı Ünvanı: E DİNAMİK BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323092097200001 Vergi Kimlik Numarası: 3230920972
    Bu ürün Para Çekmecesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saypos mıc740 plastik çekmece içi para düzenleyici Metal para tutuculu ve bozuk para tepsisi kaldırılabiliyor 7 banknot 4 madeni para bölmeli para çekmecesi içi (en:38,5cm x boy:40cm x yükseklik:7,5cm) Dikkat: Bu ürün çekmece içinde kullanılır. Masanızın çekmecesinin içini ölçmeden lütfen sipariş vermeyiniz Bu para düzenleyiciyi masanızın çekmecesinin içinde kullanabilirsiniz. Ürün resimde gördüğünüz gibidir. Ayrıca bir dış kasası yoktur, bu ürün masa üstünde kullanılmaz Arka tarafta 5 kağıt para bölmesi ile birlikte ön tarafta 2 banknot gözü mevcuttur Ön taraftaki 2 kağıt para bölmesine 5?'lik ve 10?'lik banknotlar rahat bir şekilde sığmaktadır Aynı zamanda çekmecenin ön tarafındaki 2 banknot bölmesi sökülebilirdir yani çekmeceyi 5 banknot 6 bozuk para bölmeli olarakta kullanabilirsiniz Metal mandalları son derece sağlamdır, para tutucuları paslanmaz nikel kaplıdır Bozuk para tepsisi komple kaldırılabilirdir, evraklarınızı ve büyük paralarınızı (yani 100?/200?'lik banknotları) çekmece altı gizli evrak haznesinde güvenle saklayabilirsiniz Ürün sağlam plastik malzemeden üretildi, kolay kırılmaz, son derece kaliteli bir üründür Ön taraftaki tepsiyi kaldırıp ayrı olarak bozuk para çekmecesi şeklinde de kullanabilirsiniz Geniş iç hacime sahiptir, kağıt para ve bozuk para kapasitesi son derece yüksektir, çekmece altı gizli evrak haznesi çok geniştir, Net ağırlık: 1.7 kg / brüt ağırlık: 2.0 kg Saypos para çekmeceleri E dinamik bilişim teknolojileri san. Ve tic. Ltd. Şti.
Geri Bildirim Ver