Sayz Göğüs Dikleştirici Ve Şekillendirici Bant No:1 (A-C KUP/EXTRA DESTEK İÇİN)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sayz Göğüs Dikleştirici Ve Şekillendirici Bant No:1 (A-C KUP/EXTRA DESTEK İÇİN)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAYZ TEKSTİL TİCARET Satıcı Ünvanı: CANSU ZORLU SAYHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Edirne Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1594765153600001 Vergi Kimlik Numarası: 9990228440
    Bu ürün SAYZ TEKSTİL TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SAYZ® Göğüs Bandı, göğüslerinizi istenilen bir pozisyonda tutmak ve/veya kaldırmak için kullanılan bir banttır. SAYZ® Göğüs Bandını kullanmadan önce SAYZ® Göğüs Ucu Gizleyici Bandını uygulamanız tavsiye edilir. SAYZ® Göğüs Bandını istediğiniz ölçüde keserek uygulayabilirsiniz. Lateks içermeyen SAYZ® Göğüs Bandı, %90 oranında pamuk ve hipoalerjenik materyallerden üretilmiştir. Cildinizin banda vereceği reaksiyonu görebilmek adına, uzun süreli kullanımdan 48 saat önce, SAYZ® Göğüs Bandını 3-4 saat boyunca cildinizin üzerinde küçük bir alana uygulayarak denemenizi tavsiye ediyoruz. 5cm x 5m ölçülerinde SAYZ® Göğüs Bandını istediğiniz boyutlarda keserek kullanabilirsiniz. Bir rulo 10-15 kez kullanım sağlar. Yapıştırıldıktan sonra tekrar kullanılamaz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Renk Bej
  • Paket İçeriği Tekli
  • Desen Düz
  • Koleksiyon Basic
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Parça Sayısı 1
  • Persona Cool & Comfort
  • Ek Özellik Ek Özellik Mevcut Değil
  • Ortam Stylish/Night
  • Yaş Tüm Yaş Grupları

Yıkama Talimatları

  • Type 1
Geri Bildirim Ver

Sayz SAYZNO1 No: 1 A - C Kup Göğüs Dikleştirici ve Şekillendirici Bant

Sayz No:1 A-C kup göğüs dikleştirici ve şekillendirici bant, kullanım sırasında konfor sunan detaylarla tasarlanır. Bu ürün, sütyen kullanmak istemeyen kişilerin göğüslerini dikleştirmeye yardımcı olur. Özellikle sırt ve göğüs dekoltesi bulunan kıyafetler, sütyeni belli ettiği için kullanımı zor olan ürünlerdir. Sayz markasının sevilen bantlarını kullanarak bu açıdan avantaj sağlayabilirsiniz. Ürünün uygulanması kolay olduğu için bantları, evde kendi başınıza yapıştırmanız mümkündür. Bantları göğsünüzü kaldırarak ve alt kısımlardan başlayarak yapıştırmaya devam etmeniz gerekir. Ürün, uzun süre teninize yapışık halde kaldığından kullanım sırasında sorun yaşamazsınız. Sayz No:1 A-C kup göğüs şekillendirici bant kullanarak estetik görünümden vazgeçmeden dik duran göğüslere sahip olabilirsiniz.

  • Göğsünüzün dik durmasını sağlar.
  • İçimde 5 cm x 5 m bant bulunur.
  • A-C göğüs kuplarına sahip kişilerin kullanımı için uygundur.

Sayz No:1 Göğüs Dikleştirici Bantın Özellikleri Nelerdir?

Sayz No:1 Göğüs Dikleştirici Bantın Özellikleri Nelerdir?

Sayz No:1 göğüs dikleştirici ve şekillendirici bant, işlevsel kullanım sunan özellikleriyle ön plana çıkar. Bu ürün herhangi bir iç çamaşırına gereksinim duymadan göğüslerinizi dilediğiniz şekilde biçimlendirmenize yardımcı olur. Bandın uygulayarak daha dik duran göğüslere sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda bu ürün göğüs ucunuzu da belli oranda kapatarak rahat kullanım sunar. Sayz göğüs dikleştirici bandın eni, 5 cm; uzunluğu ise 5 metredir. Ürün, istenilen ölçülerde parçalar kesilerek kullanılabilir. Bu şekilde yaklaşık olarak 10-15 kez kullanım yapmak mümkün olur. Bantların tasarımında %90 oranında pamuk kullanılır. Buna ek olarak ürün, hipoalerjenik maddelerle desteklenir. Böylece güvenli kullanım imkânı oluşturulur. Üründe lateks bulunmaz. Kaliteli malzeme yapısı sayesinde tek bantla uzun süre kullanım yapmanız uygun olur. Tüm bu detaylar sayesinde üründen yüksek verim almanız mümkündür.

Sayz No:1 Göğüs Dikleştirici ve Şekillendirici Bant Kullanışlı mıdır?

Sayz No:1 Göğüs Dikleştirici ve Şekillendirici Bant Kullanışlı mıdır?

Sayz No:1 A-C kup göğüs dikleştirici ve şekillendirici bant, oldukça kullanışlı bir seçenektir. Ürünün içinde bulunan rulo bandı, ihtiyaç duyduğunuz ölçülerde keserek kullanabilirsiniz. Böylece göğüs yapınıza uygun bir şekil de elde edebilirsiniz. Ürünün farklı boyutlarda kesilebilir olması, kullanım sırasında gereksiz harcama yapmanızı da engeller. Ürünün içinde, yaklaşık olarak 10-15 kez uygulama yapmanızı sağlayan uzunlukta bant bulunur. Bu sayede her defasında yeni bir ürün almak zorunda kalmazsınız. Uzun süreli kullanım imkânı sunması, bandın ekonomik açıdan da avantajlı olmasını sağlar. Sütyenin gözükmesini istemediğiniz dekolteli giysiler için kullanışlı bir alternatif sunan ürün, kolay uygulanabilir oluşuyla da dikkatleri üzerine çeker. Bandı, kendi başınıza rahatlıkla takıp çıkarabilirsiniz. Bu ürün, farklı göğüs tipleri için uygun olduğu için de beğeni toplayan seçenekler arasında bulunur.

Sayz No:1 Göğüs Dikleştirici ve Şekillendirici Bant Kaliteli midir?

Sayz No:1 A-C kup göğüs dikleştirici bant, kaliteli tasarım detaylarına sahiptir. Üründe bulunan yapışkan, cildinize zarar vermeyecek şekilde hazırlanır. Aynı zamanda yapışkanlı kısım, teninize güçlü bir şekilde tutunarak uzun süreli kullanımlarda bile üstün performans sağlar. Bandın malzeme kalitesi sayesinde kullanım sırasında cildinizde hassasiyet oluşması engellenir. Dayanıklı yapısı da Sayz marka bandı öne çıkaran detaylar arasında bulunur. Ürünün kalitesi hakkındaki objektif görüşlere, Sayz No:1 A-C kup göğüs dikleştirici ve şekillendirici bant yorumları üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu değerlendirmeleri inceleyerek ürünün kullanım sırasında sunduğu performansı da öğrenebilirsiniz. Ürünün yorumlarında pek çok kişinin memnuniyetini görerek güvenli alışveriş yapabilirsiniz. Göğüslerinize dilediğiniz görüntüyü vermek için Sayz göğüs bandını kullanabilirsiniz. Bu kaliteli ürünü, Trendyol’da sunulan avantajlı seçeneklerden yararlanarak satın alabilirsiniz.