Genel Markalar Kur Savaşları

280 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (47)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
253,47 TL
2 Al Sepette %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
532,53 TL271,60 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
317,29 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kur Savaşları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Scala Kitapçı Satıcı Ünvanı: NOVEL SCALA BASILI YAYIN VE TANITIM TİCARET SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632103354000001 Vergi Kimlik Numarası: 6321033540
    Bu ürün Scala Kitapçı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu yıl okuduğum en korkutucu kitaplardan biri. Ortaya çıkan tabla karanlık ancak kapsamlı ve tatmin edici.-Bloomberg Businessweek-Uluslararası iktisatta en yıkıcı ve korkulan sonuçlardan biri kur savaşlarıdır. En iyi koşullarda ticari ortaklarından büyüme çalan ülkelerin üzücü manzarasını sunabilir, en kötü koşullarda ise ardışık enflasyon, durgunluk, misilleme ve fiili şiddet nöbetlerine dönüşürler.Başıboş bırakıldığında, bir sonraki kur savaşı 2008 paniğinden çok daha beter bir krize yol açabilir. Doların değerinin düşürülmesi, Avrupa'daki kurtarmalar ve Çin'in parasını manipüle etmesine ilişkin gazete manşetleri büyüyen çelişkilerin göstergesidir.James Rickards'ın Kur Savaşları'nda öne sürdüğü gibi, bu yalnızca iktisatçıların ve yatırımcıların sorunu değildir. Birleşik Devletler ulusal güvenliğine yönelik Çin'in el altından yaptığı altın alımlarından tutun da ulusal varlık fonlarının gizli gündemlerine kadar uzanan tehditlerle karşı karşıyadır. Ve çok gerçek olan bir tehlike de bizzat doların çöküşüdür.Sonbaharın en önemli kitaplarından biri.-Mike Allen-, PoliticoYanıldığını ümit edelim.-Financial Times-Sarsıcı, etkileyici, ülkelerin kendi para birimlerini nasıl manipüle ettiğinin ve korkunç sonuçlarının kapsamlı analizi.-Fort Worth Star-, Telegram Ürün Adı: Kur Savaşları Ürün Kodu: 9786059248242 Yazar: James Rickards Basım Yılı: 2017 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 320 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver