Schafer Çatal Bıçak Takımı 12 Kişilik 90 Parça

1.289 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Schafer Çatal Bıçak Takımı 12 Kişilik 90 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALPAT AVM Satıcı Ünvanı: MURAT NURİ ALPAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2832543182800017 Vergi Kimlik Numarası: 0560034614
    Bu ürün ALPAT AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 90 parça çatal kaşık bıçak takımıset içeriği:12 adet yemek kaşığı12 adet yemek çatalı12 adet yemek bıçağı12 adet tatlı kaşığı12 adet tatlı çatalı12 adet tatlı bıçağı12 adet çay kaşığı1 adet kepçe1 adet kevgir1 adet servis kaşığı1 adet spatula1 adet servis çatalı1 adet lüks kutulu

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Materyal Çelik
  • Parça Sayısı Çoklu
Geri Bildirim Ver

Schafer Çatal Bıçak Takımı 12 Kişilik 90 Parça

Mutfakların ve sofraların vazgeçilmez temel ihtiyaçları vardır. Çatal, bıçak ve kaşık takımları öncelikli sırada yer alır. Kullanışlı ve şık tasarıma sahip olan Schafer çatal bıçak takımı 12 kişilik 90 parça büyük beğeni toplar. Özellikle yeni evlenenler ve evini yeniden kurmak isteyenler için fırsat olan ürün, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Model, sofralarınıza şıklık katarak yemek yeme keyfinizi yükseltir. Ayrıca kullanışlı yapısıyla dikkatleri üzerine toplar. Ürünü gündelik ve özel davet sofralarınızda tercih edebilirsiniz. Zarif duruşuyla oldukça yoğun ilgi gören Schafer çatal bıçak seti 12 kişilik, sizin de vazgeçilmez mutfak parçanız olur. Ergonomik tasarıma sahip olan ürün, size konforlu yemek yemeyi sunar. Karnınızı doyurmanıza yardımcı olmasının yanında göz zevkinizi de doyur. İhtiyaç duyduğunuz tüm parçalara bu set ile sahip olabilirsiniz.

  • Zarif duruş
  • 12 kişilik
  • Lüks kutulu

Schafer Çatal Bıçak Takımı 12 Kişilik 90 Parça Özellikleri

Schafer Çatal Bıçak Takımı 12 Kişilik 90 Parça Özellikleri

Schafer markası sofra, mutfak, pişirme ürünleri, ev tekstili ve küçük ev aletleri gibi birçok çeşitli ürün yelpazesine sahiptir. Şık tasarımlarıyla adından söz ettiren marka, müşterilerin vazgeçilmez tercihleri arasındadır. Özellikle sofra ve pişirme grubu ürünleriyle, çeyiz hazırlığı içinde bulunanlar bu markayı tercih eder. Schafer 12 kişilik çatal bıçak takımı ile kalabalık sofralarda misafirlerinizi rahatça ağırlayabilirsiniz. Şık ve zarif seçiminiz sayesinde konuklarınız kendini özel hisseder. Sofralarınızın tamamlayıcısı olan 12 kişilik çatal bıçak takımı Schafer kalitesi ile size sunulur. Ürün, hem gündelik hem de özel günlerinizde vereceğiniz yemeklerde size eşlik eder. Sofralarınızda görsel şölen hazırlamınıza yarayacak set bu özelliğiyle misafirlerinizden tam not almanızı sağlar. Yemeklerde setin masanıza kattığı sunum oldukça dikkat çekicidir. Tarzınızı masanıza yansıtarak unutulmaz sofralara imza atabilir ve misafirlerinizi memnun edebilirsiniz.

Schafer Çatal Bıçak Takımı 12 Kişilik 90 Parça Yorumları

Schafer Çatal Bıçak Takımı 12 Kişilik 90 Parça Yorumları

Markanın ilgi çeken ve tercih edilen modelleri arasında çatal bıçak takımları bulunur. Schafer 90 parça 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı ile yemeklerinizi etkileyici hale getirebilirsiniz. Ürünün içeriğinde 12’şer adet yemek kaşığı, yemek bıçağı, yemek çatalı, tatlı kaşığı, tatlı bıçağı, tatlı çatalı ve çay kaşığının yanında yemeklerinizi pişirirken ve servis ederken kullanabileceğiniz 1 adet kepçe, 1 adet kevgir, 1 adet servis kaşığı, 1 adet spatula ve 1 adet servis çatalı bulunur. Ayrıca lüks ve şık kutusu içerisinde muhafaza edebileceğiniz ürün oldukça avantajlıdır. Özenle hazırladığınız yemekleri yine özenle sunumunu yaparken keyif alabileceğiniz bu setle, sofralarınıza şıklık katabilirsiniz. Sofralarınızı anlamlı kılan set, estetik görünümü ve kullanışlı yanıyla mutfakların vazgeçilmezi olup müşterilerin sıklıkla tercih ettiği modeldir. Bu zevkli model aradığınız her kritere uygundur.

Schafer Çatal Bıçak Takımı 12 Kişilik 90 Parça Fiyatı

Schafer Çatal Bıçak Takımı 12 Kişilik 90 Parça Fiyatı

Markanın yoğun ilgi gören ürünleri arasında çatal bıçak takımları bulunur. Şıklığı ve sadeliğiyle sofralara zarafeti yansıtan set, sizi ve misafirlerinizi özel hissettirir. Schafer çatal bıçak takımı 12 kişilik 90 parça fiyatıyla müşterilerinden tam not alır. Günlük yaşamda sık kullanılan takım, özel günlerinizde de yanınızda olur. 12 kişilik ve 90 parçalık olmasıyla kullanışlı olan set, tam bir fiyat performans ürünüdür. Schafer çatal bıçak takımı 12 kişilik 90 parça yorumlarında ise müşterilerin son derece memnun kaldıkları görülür. Hem kullanışlı hem de gösterişli olan ürün, sade tasarım sevenlere de hitap eder. Ürünü kendi ihtiyacınız doğrultusunda alabileceğiniz gibi, sevdiğiniz bir arkadaşınıza şık bir hediye alternatifi olarak düşünebilirsiniz. Sofralarınıza şıklık katacak ve misafirlerinizi özel şekilde ağırlanızı sağlayacak bu sete uygun fiyat aralığında Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.