Schafer Jupiter Y.y.tencere Seti 8 Parça

1.048 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Schafer Jupiter Y.y.tencere Seti 8 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uludağ Kurumsal Satıcı Ünvanı: TÜRKAN KURTULUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Vergi Kimlik Numarası: 5960636680
    Bu ürün Uludağ Kurumsal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *Ürün İçeriği :*Isıyı eşit ileten alüminyum gövde,*Ergonomik metal kulplar,*İç dış yanmaz yapışmaz özel kaplama,*Tencere, cam kapakları hariç olarak fırında kullanılabilir*Isıya dayanıklı cam kapaklar*Ocak tipi: Gaz, Elektrik, Halojen, Seramik*20 cm Derin Tencere*24 cm Derin Tencere*26 cm Derin Tencere*26 cm Basık Tencere*Parça Adedi : 8 Parça*Görsellerdeki renk tonları tamamen referans amaçlı olup, renkler kullanılan ekran görüntülerine göre farklılık gösterebilir.İADE KOŞULLARI*Siz değerli müşterilerimize gönderdiğimiz ürünler denenmemiş olup, başka bir müşteriden gelen ürün değildir.* Ürünlerimizi kargoda zarar görmemesi için özel koruyucu köpükler kullanıyoruz.*Ürün iade yollamadan önce firmamıza mutlaka bilgi veriniz. *Size hangi kargo firması ile gönderdiysek, o firma ile gönderiniz ( Farklı kargo firması ile gelen karşı ödemeli kargolar kabul edilmeyecektir.)*Ürün iadelerinde ürün paketi bozulmamış, yıpranmamış ve satılabilirliği bozulmamış olması gerekmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Granit
  • Renk Altın
  • Boyut/Ebat 27
  • Parça Sayısı 8
Geri Bildirim Ver

Schafer Jüpiter 8 parça Y.Y. Tencere Seti

Mutfağın yıldızı olan tencere setleri, birbirinden lezzetli yemeklerin yapılmasında rol oynar. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Schafer Jupiter granit 8 parça tencere seti, mutfaktaki en iyi yardımcılarınızdan olabilir. Çeşitli boyutlara ve hacimlere sahip olan tencereler, farklı yemek türlerinin kolayca yapılmasını sağlar. Yalnızca tek bir seti satın alarak pek çok mutfak gerecine sahip olabilirsiniz. Böylece giderlerinizi en aza indirerek bütçenize katkı sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu tür ürünleri tek tek satın aldığınızda oluşan zaman kaybı da engellenmiş olur. Schafer Jupiter granit 8 parça tencere setini gönül rahatlığı ile kullanabilir, farkını kolayca görebilirsiniz.

  • Isıyı eşit şekilde ileten alüminyum gövde
  • 20 cm, 24 cm ve iki adet 26 cm boyuta sahip tencere
  • İç ve dış kısmında yanmaz yapışmaz özel kaplama

Schafer Jupiter Granit Tencere Set Nerelerde Kullanılabilir?

Schafer Jupiter Granit Tencere Set Nerelerde Kullanılabilir?

Schafer Jupiter granit 8 parça tencere seti, mutfakta oldukça verimli bir biçimde kullanılabilir. Ergonomik yapısı sayesinde en iyi yardımcılarınızdan bir tanesi olabilir. Set içerisinde yer alan ürünleri cam kapakları hariç fırında kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra set parçalarından, kalan yemekleri buzdolabında da muhafaza etmek için faydalanabilirsiniz. Schafer Jupiter granit 8 parça tencere seti, içerisinde yer alan yiyecekleri buzdolabında birkaç gün bozulmadan saklayabilir. Özel cam kapağı sayesinde diğer kokuların karışmasını engeller. Set, farklı kullanım teknikleri sayesinde yemek pişirme konusunda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Yapılan tariflerin lezzetini ve aromasını koruyarak sofraların baş tacı olabilir. Ürün, işlevselliğinin yanı sıra şık tasarımıyla da dikkatleri üzerine çeker. Altın renginin hâkim olduğu ürünün sapları metalden üretilir. Oval yapısı ile göz dolduran tencereler, mutfağınıza şık ve modern bir hava katar.

Schafer Jupiter Granit Tencere Seti Özellikleri Nelerdir?

Schafer Jupiter Granit Tencere Seti Özellikleri Nelerdir?

Schafer Jupiter granit 8 parça tencere seti, markanın yüksek teknolojili tesislerinde özenle üretilir. Ergonomik metal kulpları sayesinde kolay kullanım imkânı sunar. Alüminyum gövde, ısının eşit olarak iletilmesine yardımcı olur. Böylece tüm yemekler dengeli bir şekilde pişerek lezzetini ortaya koyabilir. Schafer Jupiter granit 8 parça tencere setinin iç ve dış kısmı yapışmaz yanmaz özel kaplama ile tasarlanır. Bu özellik, tencerelerin kullanım ömrünü uzatır. İçerisinde pişen yiyeceklerin tabana yapışmasını engelleyerek olası risklerin önüne geçer. Isıya karşı dayanıklı cam kapaklar, yemeklerin kendi buharı ile pişmesine yardımcı olur. Schafer Jupiter granit 8 parça tencere setini gaz, elektrik, halojen ve seramik ocak tiplerinde kullanabilirsiniz.

Schafer Jupiter Granit Tencere Seti Boyutları Nelerdir?

Schafer Jupiter Granit Tencere Seti Boyutları Nelerdir?

Schafer Jupiter granit tencere seti, 8 parçadan ve 4 farklı parçadan oluşur. Her bir tencere farklı boyutlara ve hacimlere sahiptir. Ürün içeriği 20 cm’lik derin tencere, 24 cm’lik derin tencere, 26 cm’lik derin tencere ve 26 cm’lik basık tencere olarak sıralanabilir. Ürünler sulu yemek, çorba, meze, tatlı ve tuzlu yapımında kullanılabilir. Schafer Jupiter granit tencere seti, mutfak ürünlerinden alabileceğiniz performansın fazlasını sunar. Her kullanımda farkını ortaya koyarak en lezzetli yemekleri pişirmenize yardımcı olur. Fazla yer kaplamayan ürünleri mutfak dolapları içerisinde muhafaza edebilirsiniz. Trendyol üzerinden Schafer Jupiter 8 parça tencere seti yorumlarına ulaşabilir, dilediğiniz mutfak gereçlerini kolayca satın alabilirsiniz. Çevrimiçi platform, web sitesi ve mobil uygulaması sayesinde bulunduğunuz yerden alışveriş yapmanıza imkân tanır. Kullanıcı odaklı hizmet anlayışını benimseyen Trendyol, alışveriş sürecini en kolay şekilde tamamlamanızı sağlar. Aradığınız ürünü dakikalar içerisinde bulabilir, favorilere ekleyebilir ve daha sonra dilediğiniz anda satın alabilirsiniz.