Schneider Apc Tekli Akım Korumalı Priz 230v

415 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
410,85 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
464,23 TL444 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Schneider Apc Tekli Akım Korumalı Priz 230v

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tiklasepete Satıcı Ünvanı: ELEKSA ELEKTRİK ELEKTRONİK VE BİLİŞİM SİSTEMLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331057156800001 Vergi Kimlik Numarası: 3310571568
    Bu ürün tiklasepete tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Schneider Electric APC Tekli Akım Korumalı Priz 230V Bu ürün Schneider Electric garantisi altındadır.
  • Schneider Electric'in 40 yıla dayanan mühendislik ve üretim deneyimi ile şık tasarım, daha fazla güvenlik ve güvenilirlik. Kapsamlı ve Kusursuz Cihaz Koruma Özellikleri Yüksek koruma değeri ile cihazlarınızı şebeke sorunlarına karşı korur, yıldırım gibi doğa olaylarına karşı korunmasına yardımcı olur. "Joule" Nedir ve Neden Önemlidir? Akım korumalı prizinizin Joule değeri, absorbe edebileceği enerjiyi gösterir. Schneider Electric'in tek çıkışlı PM1W-GR ürünü size 918 Joule’lük yüksek koruma sağlar. Yüksek Joule değeri, yüksek koruma demektir. Cihazlarınızın değeri ne kadar yüksekse, gerilim koruyucunuzun koruma seviyesi de o kadar yüksek olmalıdır. Surge Protection Uyarısı Akım korumalı prizinizin üzerindeki Surge Protection LED’i ile akım korumalı prizinizdeki korumanın aktif olup olmadığını görebilirsiniz. Hassas Cihazlara, Hassas Koruma Hassas cihazlarınızı aşırı gerilime ve elektriksel gürültüye karşı korur. Elektromanyetik parazitleri ve radyo frekansı parazitlerini engeller. Ürün Özelliklerini Göster Teknik Özellikler Çıkış Priz Sayısı 1 Priz Tipi CEE7 Schuko Giriş Nominal Giriş Voltaj 230 V Kablo Uzunluğu 0 m Renk Beyaz Boyutlar (UxGxY) 10 x 6.3 x 4.1 cm Aşırı Gerişim Koruma ve Filtreleme Dalgalanma Enerji Derecelendirilmesi Akım Tepe Değeri Gerilim Tepe Değeri 918 Joule 26 kA 6 kV Elektriksel Gürültü <30db Yönetim Dalgalanma Koturma LED'i Evet Onaylar CE Çevre Uyumu RoHs Benzer Diğer Ürünleri İnceleyin PM1WU2-GR

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrik Prizi
Geri Bildirim Ver

Schneider PM1W-GR Tekli Akım Korumalı Priz

Schneider tekli akım korumalı priz, elektronik cihazlarınızı koruma altında tutabilmeniz için tasarlanır. Ürün, farklı yerlerde kullanılabilmesi amacıyla üretilen bir priz çeşididir. Şebeke sorunlarını yaşadığınızda ortamda bulunan elektronik cihazların bozulması gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Söz konusu ürün; buzdolabı, çamaşır makinesi ve diğer elektronik eşyaları aşırı gerilim ve yüklemeye karşı güvenli bir hâle getirir. Schneider 230V tekli akım korumalı priz, belirli standartlara göre üretildiği için hem kullanışlı hem de güvenlidir. Sert plastikten üretilen priz, sağlam yapısıyla ilgi çeker. Schneider tekli akım korumalı priz, nominal giriş değerleriyle çalışma koşullarının uygun olması için kullanabileceğiniz özelliklere sahiptir. Böylece ürün, yüksek enerjiyi absorbe ederek elektrikli cihazların sorunsuz çalışmasına destek olur. Tekli akım korumalı prizi güvenle satın alabilirsiniz.

  • Nominal Giriş Voltajı: 230V
  • Tekli Akım Koruma: Evet
  • Joule Değeri: 918

Schneider 230V Tekli Akım Korumalı Prizin Özellikleri Nelerdir?

Schneider 230V Tekli Akım Korumalı Prizin Özellikleri Nelerdir?

Schneider 230V tekli akım korumalı priz, dizaynıyla ve kullanışlı özellikleriyle ilgi çeker. Ürünün priz tipi, uluslararası normlara uygun olarak tasarlanmıştır. Bu, birçok riskin ortadan kaldırılması adına avantajlı bir durumdur. Ürün boyutları 10 x 6.3 x 4.1 cm’dir ve farklı yerlerde değerlendirebilirsiniz. Aşırı gerilim korumasıyla doğa olaylarına karşı cihazlarınızın zarar görmesine engel olur. Söz konusu ürün, 918 joule değeriyle elektrikli aletler için koruma sağlar. Schneider tekli akım korumalı priz, nominal giriş voltajıyla 230V’tur ve idealde olması gereken değerlere sahip yapısıyla kullanım sırasında avantajlıdır. Bu ürünler, fişe takılı olan cihazlar bağlı oldukları sürece kullanılan enerji dışında ekstra bir elektrik harcamasına sebep olmaz. Schneider tekli akım korumalı priz fiyatı ve performansıyla kullanıcıların beklentilerini karşılar.

Schneider 10x6.3x4.1 Cm Akım Korumalı Priz Güvenli midir?

Schneider 10x6.3x4.1 Cm Akım Korumalı Priz Güvenli midir?

Schneider tekli akım korumalı priz, tasarımıyla güvenli kullanım sağlayan bir üründür. SCHUKO çocuk korumalı topraklı priz, elektrik çarpması gibi ciddi risklere karşı tasarlanır. Ürün dâhili olarak VDE sertifikasyonuna sahip olması sebebiyle hem rahat kullanılır hem de prizin şeklini değiştirmez. Akım korumalı prizin joule değeri, absorbe edebileceği enerjiyi gösterir ve bu özellik yüksek koruma anlamına gelir. Ürün üzerinde surge protection led’i bulunur ve böylece aktif olup olmadığını tespit edebilirsiniz. Cihazlarınızı güvende tutan bu uygulama, aşırı gerilme ve elektriksel gürültüye engel olur. Aynı zamanda ürün, elektromanyetik ve radyo frekansı parazitlerine karşı önlem amacıyla değerlendirilebilir. Schneider 10 x 6.3 x 4.1 cm tekli akım korumalı priz emniyetli yapısıyla beğeni kazanır.

Schneider 230V Tekli Akım Korumalı Priz Kaliteli midir?

Schneider tekli akım korumalı priz, dayanıklı malzemeden tasarlandığı için uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Beyaz eşyalar ve diğer elektronik cihazları güvende tutmak amacıyla tercih edebileceğiniz bir priz alternatifidir. Ürün, yılların tecrübesiyle hem mühendislik özellikleri hem de dizaynıyla priz olarak kalitesini gösterir. Aynı zamanda kullanım şekliyle pek çok avantaj sağlar. Tüm bunlara ek olarak montajı da çok kolaydır. Evde veya ofis gibi ortamlarda elektrikli aletleriniz için kapsamlı ve kusursuz bir koruma sağlamak amacıyla bu ürünü değerlendirebilirsiniz. Ayrıca elektrik kesintisi ve yüksek akım gibi cihazlara zarar veren durumların yaşanmaması için tercih edebilirsiniz. Söz konusu ürün, şebeke sorunu ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı da koruma sağlar. Schneider tekli akım korumalı priz yorumlarını değerlendirebilirsiniz. Böylece gerçek kullanıcıların ürün hakkında deneyimlerini inceleme şansınız olur. Beğendiğiniz ürünü, Trendyol’un avantajlı alışveriş dünyasından faydalanarak kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.