Schneider Yuvarlak Pilot Işığı Ø 22 - Yeşil - Entegre Led - 24 V - Vida Kelepçe Terminali Xb7ev03bp

182,39 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Schneider Yuvarlak Pilot Işığı Ø 22 - Yeşil - Entegre Led - 24 V - Vida Kelepçe Terminali Xb7ev03bp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hilalsan Elektrik Satıcı Ünvanı: HİLALSAN ELEKTRİK İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463140674100001 Vergi Kimlik Numarası: 4631406741
    Bu ürün Hilalsan Elektrik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karmaşık makine durumlarının bir bakışta okunmasını sağlayan entegre LED aracılığıyla net renkler ve aydınlatma sayesinde uzaktan görsel olarak net bir şekilde ayırt edilebilir IP65 sayesinde darbeye, toza, suya ve titreşime dayanıklıdır, zorlu ortamlarda çalışmak için idealdir Çift yalıtımlı plastik çerçeveye sahiptir -25°C ila 70°C arası geniş çalışma sıcaklığı aralığı, ürünün kullanımında çok yönlülük sağlar.
Geri Bildirim Ver