Schulzz Bebek Yer Su Matı Ve Eğlenceli Oyun Matı

259,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Schulzz Bebek Yer Su Matı Ve Eğlenceli Oyun Matı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EUPHORIA Satıcı Ünvanı: GÜLŞEN SAĞCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5349143210200001 Vergi Kimlik Numarası: 7370755016
    Bu ürün EUPHORIA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebek su matımız dayanıklı, BPA içermeyen ve toksik olmayan çevre dostu PVC'den üretilmiştir. Oyun matlarımızın herbiri sızıntı ve dayanıklılık açısından sıkı bir şekilde test edilmiştir. Küçük bebeğiniz en güzel Tummy Time(Emekleme Zamanı) oyuncaklarından biri olan matımızın parlak deniz dünyası grafiği ve suda yüzen sevimli oyuncaklarla çok harika bir zaman geçirecek sizlerde bu mutlu zamanın tadını çıkacaksınız. Bu duyusal bebek matımız emeklemeye hazırlamak için bebeğin kol, bacak, boyun ve sırt kaslarının gelişimine yardımcı olur. Başın düzleşmesini önlemenin yanında beyin gelişimi, el-göz koordinasyonunun gelişimine yardımcı olur. Nasıl Kullanılır? Bebek su matını, dış halkayı şişirerek ve iç kısmını kışın ılık, yazın soğuk suyla doldurarak ayarlayın. Matımız PVC'den üretildiği, sürekli kapalı ortamlarda taşındığı ve muhafaza edildiği için çok azda olsa bir kokusu olacaktır. Bu kadarcıkta kokusu olmasın derseniz, suyun içine bir yemek kaşığı sirke katın. Bebek matı sivri zemin ve yüzeylerden uzak tutulmalıdır. 3 aydan büyük bebekler için tavsiye ettiğimiz matımızla ebeveyn kontrolünde oynanmalıdır. Kullandıktan sonra matı boşaltın ve bütün suyun boşaldığından emin olunuz. Sağlıklı ve mutlu günlerde oynamanız dileği ile. Bu ürün çevre dostu ve BPA içermez.
  • Boyut (şişirildikten sonra): 66x50cm / 26.0x19.7in

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Yaş 1+ Yaş
Geri Bildirim Ver