Schulzz Bebek Yer Su Matı Ve Eğlenceli Oyun Matı

349 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Schulzz Bebek Yer Su Matı Ve Eğlenceli Oyun Matı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gessel Satıcı Ünvanı: GÜLŞEN SAĞCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7370784817
    Bu ürün Gessel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Schulzz Bebek Yer Su Matı Ve Eğlenceli Oyun Matı Bebek Su Oyun Matı Bu su oyun matı, tamamen test edilmiş ve hava veya su SIZDIRMAZ AĞIR HİZMET PVC'den yapılmıştır! su doldurma playmatı, katı baş, boyun ve omuz kaslarını geliştirmek, el-göz koordinasyonunu, ince motor ve sosyal becerileri geliştirmek için önemli bir araçtır. Beyin gelişimini artıran duyusal bir mattır. Bebeğinizin parlak renkler, keskin kontrastlar ve sevimli yüzen oyuncaklar ile geniş gözlü ve FASCINATED balık tankımız WONDERWORLD'e girmesini izleyin. Yağmur veya parlaklık karın zamanı! Bebeğiniz, yüzerken parlak renkli oyuncakları yakalamaya ve vurmaya çalışacaktır. Bu bebek sıçrama pedi saatlerce kaliteli uyarıcı ve sağlıklı eğlence sağlayacaktır.} Dış halkayı hava ve iç paspası istediğiniz miktarda musluk suyu ile doldurun, zemine yerleştirin ve eğlencenin başlamasına izin verin! Gittiğiniz her yere getirmek için çantanıza veya oyuncak çantanıza boşken kolayca katlanabilir.{ÜRÜN ÖZELLİKLERİ} 3 ay ve daha uzun bir süre boyunca, erkek veya kız çocuğunuzun ilgisini perçinlemek için tasarlanmış geniş ve geniş bir oyun alanı. Her matın içine altı adet parlak renkli oyuncak dahildir. Bu ürün çevre dostu ve BPA içermez.
  • Boyut (şişirildikten sonra): 50x70cm/19.68x27.55in

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver