1
Tırnak Makası kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Schulzz Yenidoğan Bebek/ Çocuk Pilli Tırnak Törpüsü Manikür Seti Yeşil

259,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Schulzz Yenidoğan Bebek/ Çocuk Pilli Tırnak Törpüsü Manikür Seti Yeşil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gessel Satıcı Ünvanı: GÜLŞEN SAĞCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7370784817
    Bu ürün Gessel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tip: tırnak makası Malzeme: plastik Renk: Yeşil Pil: 1 AA pil (dahil değildir) Paket içerir: 1 x tırnak törpü makinası, 3 x bebek taşlama kafaları, 2 x yetişkin taşlama kafaları, 1 x parlatma kafası -6 kırpma kafaları ile birlikte gelir, farklı bebek ve yetişkin gereksinimlerini karşılayabilir. -Bebeğin yüzünü çizmesini önlemek için bebeğinizin tırnaklarıyla kalan köşeleri kolayca kesebilir. Bebeklerin küçük ayak tırnaklarını ve tırnaklarını güvenli ve hızlı bir şekilde kırpıp cilalayabilir, parlatabilir ve şekillendirebilirsiniz, tırnak etlerine veya yumuşak tırnak yataklarına zarar vermez. Elektrikli tırnak makası ile bebeğinizin tırnaklarını güvenli ve yumuşak bir şekilde keserek çizilmekten koruyun. -Hafif ve kompakt, daha iyi kavrama ve kullanımı çok daha rahat hissedilmektedir. -Tırnak makasını avucunuzun içine alıp sağa sola hareket ettirerek kapağını kolayca açabilir ve pilini yerleştirerek tırnak makası çalışır hale gelebilmektedir. - Sessiz motoru sayesinde onlar hiç uykularından uyandırmadan uyurken tırnaklarını kesebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Schulzz Yeşil Yenidoğan Manikür Seti Seçenekleri Trendyol'da!

Schulzz yenidoğan bebek pilli yeşil tırnak törpüsü seti sayesinde ebeveynlerin işleri çok kolay bir hâle gelir. Küçüklerin elleri son derece narindir. Bunun yanı sıra küçüklerin tırnakları oldukça hızlı uzar. Minikler ciltlerine ve gözlerine yanlışlıkla zarar vermesin diye sık sık kesme ve törpüleme işlemlerini yapmanız gerekir. Bu durumları yaşamamak için bebeklere uygun bir ürün tercih edebilirsiniz. Schulzz yenidoğan bebek pilli yeşil tırnak törpüsü seti, minik bireyler için son derece uygundur. Kullanımı ve bakımı rahat olan bu ürün sayesinde bebeklerin canı yanmaz. Yeşil renkli ürün kişilerin ilgisini çeker. Ebeveynler kesim işlemini gerçekleştirirken minikler uslu bir şekilde kucakta durabilir.

  • Törpü seti 1 adet AA pille çalışır.
  • Ürün plastik malzemeden üretilir.
  • Pakette 6 adet kırpma kafası mevcuttur.

Schulzz Bebekler İçin Pilli Tırnak Törpüsünün Özellikleri Nelerdir?

Schulzz Bebekler İçin Pilli Tırnak Törpüsünün Özellikleri Nelerdir?

Schulzz yenidoğan bebek pilli yeşil tırnak törpüsü seti son derece donanımlı bir üründür. Tırnak makası plastikten üretilir. Bebeklerin sağlığı ve güvenliği göz önünde bulundurularak tasarlanan törpü zararlı bir madde içermez. Ürün, 7.7 cm yüksekliğe ve 7 cm genişliğe sahiptir. Törpü setinin ideal boyutları sayesinde taşıması ve kullanması oldukça kolaydır. Bu ürünü çantanıza atıp dilediğiniz yerde miniklerin tırnaklarını kısaltabilirsiniz. Schulzz yenidoğan bebek pilli yeşil tırnak törpüsü setinde 6 adet başlık bulunur. Birer tane tırnak törpü makası ve parlatma kafası mevcuttur. Bunlara ek olarak 2 adet yetişkin ve 3 tane bebek taşlama kafası vardır. Bunlar sayesinde bebeklerin tırnaklarını kolayca kesebilirsiniz. Schulzz yenidoğan bebek yeşil manikür seti 1 adet AA pille çalışır. Pratik ve çok parçalı bu ürünü hiç sıkıntı yaşamadan kullanabilirsiniz.

Schulzz Yenidoğan İçin Yeşil Pilli Manikür Seti Kullanışlı mıdır?

Schulzz Yenidoğan İçin Yeşil Pilli Manikür Seti Kullanışlı mıdır?

Schulzz yenidoğan bebek pilli yeşil tırnak törpüsü seti son derece kullanışlıdır. 6 farklı kırpma kafası sayesinde her seferinde farklı aparatlarla tırnak kesme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Küçüklerin ciltlerini çizmemeleri için önce tırnaklarını kırpabilirsiniz. Ardından diğer aparatları kullanarak cilalayıp parlatmak mümkün olur. Bu ürünün parçalarından faydalanarak tırnak şekillendirme işlemi yapılabilir. Böylelikle bebeklerin tırnakları oldukça bakımlı ve sağlıklı görünür. Schulzz yenidoğan bebek pilli yeşil tırnak törpüsü seti aynı zamanda yetişkinler için de uygundur. Onlara yönelik üretilen aparatlar sayesinde ebeveynler kendi tırnaklarına bakım yapabilir. Büyük çocuklar da bu parçaları tercih ederek ellerinin sağlıklı görünmesini sağlayabilir. Schulzz çocuk pilli yeşil tırnak törpüsü seti hassas ciltlerin tırnak etlerine ve yataklarına zarar vermez. Güvenli ve yumuşak bir şekilde kırpma işlemini yapabilirsiniz. Bu ürünle tırnak bakımı yapmayı kolaylaştırmak mümkündür.

Schulzz Çocuklar İçin Yeşil Pilli Manikür Seti Kaliteli midir?

Schulzz Çocuklar İçin Yeşil Pilli Manikür Seti Kaliteli midir?

Schulzz yenidoğan bebek pilli yeşil tırnak törpüsü seti son derece kalitelidir. Parçaların üretildiği materyal dayanıklı bir yapıya sahiptir. Törpüyü düşürseniz ya da bir yere çarparsanız bile ürün kolay kolay hasar almaz. Tırnak makası sessiz motoruyla ebeveynlerin beğenisini kazanır. Tırnaklarını kestirmeyi sevmeyen küçüklerle baş etmek pek mümkün olmaz. Bundan dolayı onlar uyurken bu üründen faydalanabilirsiniz. Onları uyandırmadan yavaş hareketlerle el bakımlarını gerçekleştirmek mümkündür. Hafif ve kompakt yapısı ürünü iyice kavramanızı sağlar. Bu sayede ürünü sağa sola hareket ettirerek kesme, törpüleme ve cilalama işlemlerini halledebilirsiniz. Schulzz yenidoğan bebek pilli yeşil tırnak törpüsü seti son derece güvenlidir. Pille çalışan ürün, bebeklere ve size zarar vermez. Hem küçükler hem de yetişkinler için pratik bir törpü arıyorsanız bunu Trendyol'dan avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Ürünün kalitesi ve kullanımı hakkında belirtilen görüşler için Schulzz yenidoğan bebek pilli yeşil tırnak törpüsü seti yorumlarını platformdan okuyabilirsiniz.