Igora Vario Blond Super Plus Beyaz Acıcı 450 Gr + Igora Krem Oksidan %6 20v 1000ml

1.000 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
20 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.039 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL

Ürün Bilgileri

Igora Vario Blond Super Plus Beyaz Acıcı 450 Gr + Igora Krem Oksidan %6 20v 1000ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEPSİKOZMETİK Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN ALTUNKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0670313175
    Bu ürün HEPSİKOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler & faydalar Tüm zamanların en çok tercih edilen saç rengi sarı! Çekiciliğin, eğlencenin ve tutkunun sembolü. Ünlülerin, top modellerin tercihi olan sarı, sadece saç rengi değil, kendini ifade etme tarzı. Soğuk sarılardan, yoğun, sıcak karamel ve bal tonlarına kadar en güzel sarılar ıgora vario blond’da. Renk açmada farklı ihtiyaçlara yönelik geniş ürün yelpazesi ve üstün renk açma gücü ile ıgora vario blond’u keşfedin! Uygulama Metal olmayan bir kap içerisine ıgora toz saç açıcı koyup oksidan krem (10,20,30,40 volume) ile homojen bir karışım elde edilinceye kadar karıştırınız. Bekleme süresi 15-50 dakika arasıdır. Isıl işlem saçı açma süresini hızlandırabilir. Açma işlemi biten saç bol su ile durulanmalıdır. Ardından şampuan ve saç kremi uygulayarak işlemi tamamlayınız.
Geri Bildirim Ver