Silhouette Süper Tutucu Sprey 750ml

973 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Silhouette Süper Tutucu Sprey 750ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Prestige Grup Bilişim Kozmetik İTH.İHR. Satıcı Ünvanı: PRESTİGE GRUP BİLİŞİM KOZMETİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733088666700001 Vergi Kimlik Numarası: 7330886667
    Bu ürün Prestige Grup Bilişim Kozmetik İTH.İHR. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Schwarzkopf silhouette süper tutucu sprey 750 mlschwarzkopf silhouette süper tutucu sprey, saç şekillerinin etkili bir şekilde sabitlenmesini sağlayan saç spreyidir...

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Sabit Tutma
  • Tutuculuk / Sertlik Yüksek
Geri Bildirim Ver

Silhouette Süper Tutucu Sprey 750 ml

Cinsiyet ayrımı olmaksızın günlük hayatta düzenli olarak tercih edilen ürünler bulunur. Erkek ve kadınların ortak olarak tercih edebileceği çeşitli bakım ürünleri mevcuttur. Örneğin saç şekillendirmek için oldukça popüler ürünlerden biri olan saç spreyleri erkekler ve kadınlar tarafından ortak olarak yaygın bir şekilde kullanılabilir. Saç spreyleri saçı dilediğiniz gibi şekillendirmek amacıyla kullanabileceğiniz bir kozmetik türüdür. Bu spreyler, saçlarınızın sağlıklı, canlı ve bakımlı görünmesine yardımcı olur. Ürünün önemli görevlerinden biri de saçınıza yaptığınız modeli uzun süre bozulmadan tutmaktır. Saçınızı örerken, at kuyruğu, topuz veya herhangi bir modelle şekillendirirken uzun saatler boyunca herhangi bir bozulma yaşamamak için saçınıza Silhouette süper tutucu sprey 750 ml sıkabilir ve yaptığınız modeli kolayca ve rahatlıkla sabitleyebilirsiniz.

  • Uzun süre dayanıklılık
  • Saçlarda sağlıklı ve bakımlı görünüm
  • Şekillendirmede kolaylık

Dikkat Çeken Silhouette Süper Tutucu Sprey Avantajları

Dikkat Çeken Silhouette Süper Tutucu Sprey Avantajları

Özenle yaptığınız ve bozulmasından korktuğunuz saç modelini gün boyu kullanmak istersiniz. Zamandan tasarruf etmek de oldukça önemlidir. Okula veya işe hazırlanırken ya da gezmeye çıkmadan önce saç spreyi kullanmak zahmetsizdir ve size konfor sağlar. Bu nedenle, ayna karşısında yapacağınız herhangi bir modeli saatler boyu kullanmayı tercih edebilirsiniz. Günlük kullanımınızda işinizi kolaylaştırmasının yanı sıra düğün, nişan, tören gibi özel zamanlarda da saçlarınıza ekstra zaman harcamak ve özen göstermek isteyebilirsiniz. Saç spreyleri de bu konuda destekçiniz olur. 4045787300147 kod numaralı ürün ile birlikte saçınızı sabitleyebilirsiniz ve aynı zamanda sağlıklı ve canlı bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu ürün sayesinde çok kısa bir zamanda saçınızı bakımlı ve dayanıklı hale getirebilirsiniz. Kullanım süresi dikkate alınınca kendinize yüksek bir verim sağlamış olursunuz.

Silhouette Süper Tutucu Sprey 750 Ml Kullananlar

Silhouette Süper Tutucu Sprey 750 Ml Kullananlar

Saç spreyi saça şekil vermek ve verilen şekli uzun süre boyunca kullanabilmek için akla ilk gelen ürünlerden biridir. Kadınlar kadar erkeklerin de kullanma oranı yüksektir ve sıkça tercih edilir. Hızlı ve kolay kullanımı açısından zor zamanlarınızda da hayat kurtarıcıdır. İster kısa ister uzun saçlı olun, istediğiniz saç modelini yaptıktan sonra bu ürünle sabitleyerek gün boyu kullanabilirsiniz. Silhouette süper tutucu sprey 750 ml kullananların tavsiyelerine göre sprey en az 40 cm mesafe uzaklıktan uygulanmalıdır. Bu şekilde kullandığınız zaman, daha iyi verim almanız söz konusudur. Ek olarak, saç spreyini saçınızı şekillendirmeden önce ve şekillendirdikten sonra olmak üzere iki şekilde de kullanabilirsiniz. Ürünü sıkarken tek bir bölgede sabit tutmamaya, hareket ettirmeye dikkat edin. Saçlarınızı şekillendirdikten sonra ise dilerseniz ellerinizle hafifçe dağıtıp rahatlıkla hacim verebilirsiniz.

Cazip Silhouette Süper Tutucu Sprey 750 ml Fiyatı

Cazip Silhouette Süper Tutucu Sprey 750 Ml Fiyatı

Bu ürün ile birlikte saçınızı şekillendirmek, hacim yaratmak ve yaptığınız saç modellerini saatler boyu sabit tutabilmeniz mümkündür. Saç ürünlerinde dikkat edilen noktalardan biri de pratiklik ve yüksek verim almanızdır. Silhouette süper tutucu sprey 750 ml fiyatı, ürünün tüm bu göze çarpan özellikleri ve avantajlarına göre belirlenir. İlgi odağı haline gelen performansı sayesinde gerek günlük yaşantınızda gerek özel günlerinizde size eşlik eder. Uzun süre dayanıklılığı sayesinde çevrenizde de fark edilir bir etki yaratır. Ürün hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için Silhouette süper tutucu sprey 750 ml yorumlarını okuyabilir ve müşterilerin tecrübelerini inceleyerek kararınızı verebilirsiniz. Ek olarak fotoğraflı yorumlar sayesinde değerlendirme yapabilme şansına sahipsiniz. Kullanım kolaylığı sağlayan ve dikkatleri üzerine çeken bu spreyi Trendyol üzerinden güvenle ve kolayca satın alabilirsiniz.