Sci Mx Mass 6000 gr Çikolata

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sci Mx Mass 6000 gr Çikolata

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Supplementler Satıcı Ünvanı: DİKEY VİTAMİN KOZMETİK VE GIDA TAKVİYELERİ PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0296040886600010 Vergi Kimlik Numarası: 2960408866
    Bu ürün Supplementler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sci-Mx Mass 6000 Gr Açıklaması Sci-Mx Mass 6000 Nedir? Sci-MX'in yeni gainer ürünü olan Sci-Mx Mass 6000, %65 oranında karbonhidrat ve %17 oranında protein karışımından oluşur. Antrenmandan sonra hızlı ve devamlı karbonhidrat desteği sağlayabilmesi için maltodekstrin ve yulaf kaynaklı karbonhidratlar içerir. Sci-Mx Mass 6000'in formülü birçok hacim ürününden farklı olarak orta zincirli trigliseritler (MCT) ve kreatin monohidrat ile zenginleştirilmiştir. MCT'ler diğer yağlara göre daha kolay emilebilen ve kalorik yakıt olarak harcanabilen yağlardır. Kreatin ise yüksek yoğunluklu egzersizlerin ardı ardına yapılmasında fiziksel performansı arttırır. Sci-Mx Mass vücudumuzda birçok işleyişte rol oynayan vitamin ve mineraller ile desteklenmiştir. İçerdiği çinko, normal karbonhidrat ve normal protein sentezine katkıda bulunur. B6 vitamini normal protein ve glikojen metabolizmasına destek sağlar. Magnezyum minerali ise normal kas fonksiyonuna katkı sağlayan bir mineraldir. Sci-Mx Mass 6000 Gr'nin dikkat çeken özellikleri: - Her serviste 385 kcal - %65 karbonhidrat - %17 protein - %5,6 yağ besin öğeleri - Maltodekstrin ve yulaf kaynaklı karbonhidrat - Kreatin monohidrat ve MCT ile zenginleştirilmiş formül - Çinko, magnezyum ve B6 vitamini ilaveli (ZMA) Başlangıç Seviyesi 1 ölçek (100 gr) ürünü 300 mL su veya süt ile karıştırarak 1 servis karışımı hazırlayınız. Antrenmandan sonra veya ara öğünlerde 1'er servis tüketebilirsiniz. Günlük 2 servise kadar tüketmeniz önerilmektedir. Orta Seviye 1 ölçek (100 gr) ürünü 300 mL su veya süt ile karıştırarak 1 servis karışımı hazırlayınız. Antrenmandan sonra veya ara öğünlerde 1'er servis tüketebilirsiniz. Günlük 3 servise kadar tüketmeniz önerilmektedir. İleri Seviye 1 ölçek (100 gr) ürünü 300 mL su veya süt ile karıştırarak 1 servis karışımı hazırlayınız. Antrenmandan sonra ve ara öğünlerde 1'er servis tüketebilirsiniz. Günlük 3 servise kadar tüketmeniz önerilmektedir. Sci-Mx Mass 6000 Gr Pozitif Yorumlar Kaliteli karbonhidrat kaynakları içeriyor, ZMA ilaveli
Geri Bildirim Ver