Scooter Su Geçirmez Deri Kahverengi Erkek Ayakkabı M3081fka

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 40
40
41
43
44
45
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Scooter Su Geçirmez Deri Kahverengi Erkek Ayakkabı M3081fka

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GaziSpor Satıcı Ünvanı: HALİS GİDER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bayburt Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3950223704
    Bu ürün GaziSpor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renk Kahve Cinsiyet Erkek Ürün Türü Ayakkabı Sezon Kış 2021 Ürün Grubu Aral Ürün Tarzı Günlük Üretim Şekli Enjeksiyon Mamül Türü Ayakkabı Dış Yüzey Floater Deri Dış Yüzey: Su Geçirmeyen Tekstil Saya Su Geçirmeyen Dış Yüzey. Rahat, şık ve anatomik tasarım. Doğal deri, gözenekli yapısıyla ayağınızın nefes almasını sağlar. Nem ve bakteri oluşumunu engeller, nefes alır. Astar: Tekstil Su Geçirmez membran ve destek süngeriyle desteklenmiş hava alan Tekstil Astar. Topuktaki (çoraplık) ekstra malzeme sayesinde daha yüksek dayanıklığa sahiptir. Taban: Poliüretan Hafif, Esnek ve Dayanıklı Enjeksiyon Taban. İç Tabanlık (Mostra): Tekstil Darbe emici özelliğe sahip, Antibakteriyel Anatomik tekstil iç tabanlık. İstediğinizde çıkarabilir ve havalandırabilirsiniz. Ürün Tipi: Bağcıklı Teknoloji: Watertight (Asla Su Geçirmez, Nefes Alır) Watertight özellikli ürünler tüketicinin maksimum ayak sağlığı için geliştirilmiştir, dış yüzeyinde kullanılan derinin doğal özelliği korunarak koşullar ne olursa olsun su geçirmesini önleyen bir teknolojiyle üretilmiştir. Ayağınızın ayakkabı içerisinde kuru ve rahat olması için astara Almanya'da üretilen, nefes alan ama su geçirmeyen özel membran lamine edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Hakiki Deri
  • Renk Kahverengi
  • Ek Özellik Su Geçirmez
Geri Bildirim Ver