Scoyco Mt015 Korumalı Siyah Kısa Motosiklet Bot

3.500 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden:
40
41
43
44
45
46
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Scoyco Mt015 Korumalı Siyah Kısa Motosiklet Bot

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beymoto Motosiklet Satıcı Ünvanı: BEY MOTO MOTORSİKLET TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0167118646000001 Vergi Kimlik Numarası: 1671186460
    Bu ürün Beymoto Motosiklet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • "Scoyco MT015 Yazlık Korumalı Motosiklet Botu, sürücülerin yaz aylarında maksimum konfor ve güvenlik sağlamak üzere tasarlanmış üstün özelliklere sahip bir motosiklet botudur. Hafif yapısı ve nefes alabilir kumaş malzemesi sayesinde uzun sürüşlerde bile rahatlık sunar. Ayak bileği, parmak ve topuk bölgelerindeki güçlendirilmiş koruyucu paneller, sürücüyü olası darbelerden korurken özgür hareket sağlar. MT015, sıcak hava koşullarında serin tutmak için optimize edilmiştir. Nefes alabilir mesh paneller, ayakları optimum sirkülasyon ile serin tutar ve terlemeyi azaltır. Aynı zamanda ayakları dış etkenlere karşı koruyan sertleştirilmiş polimer malzeme ile donatılmıştır. Yüksek performanslı kauçuk taban, motosiklet üzerinde sağlam bir tutuş sağlarken aynı zamanda yürüyüş esnasında konfor sunar. Ayrıca, botun kolay giyilip çıkarılmasını sağlayan fermuarlı tasarım, pratik kullanım imkanı sunar. Scoyco MT015, sürücülerin güvenliğini ve konforunu ön planda tutarak yaz sürüşlerinde tarz ve dayanıklılığı bir araya getirir."

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver