Scrabble Junior Türkçe 005315 Y9733

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
489,90 TL
450 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Scrabble Junior Türkçe 005315 Y9733

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Scrabble Junior Türkçe Y9733-Y9733 Çocukların sevilen bir kelime oyununu oynamalarının şahane bir yolu! Junior Scrabble™ ile kısa kelimeler ve renkli resimler, dizme tahtasındaki harf taşlarını eşleştirmeyi eğlenceli hale getiriyor. Oyuncular kelimeleri tamamlamak için sayı markalarını topluyor. Tüm taşlar tahtaya dizildiğinde, en fazla sayı markasına sahip olan oyuncu kazanıyor! Oyuncuların kendi kelimelerini yaratabildikleri ileri seviye için oyun tahtasını ters çevirmeniz yeterli. Yani oyun çocuklarla beraber büyüyor! 2 taraflı oyun tahtası, 101 harf taşı, 44 sayı markası ile acemi ve ileri oyun kuralları dahildir. 2-4 oyuncu 5 yaş ve üzeri. Junior Scrabble™, ufaklıklarınız için eğlenceli harf eşleştirme oyunu! Kısa kelimeler ve renkli resimler, dizme tahtasındaki harf taşlarını eşleştirmeyi eğlenceli hale getiriyor. Oyuncular kendi kelimelerini yaratabildikleri ileri seviyede oynamak için oyun tahtasını ters çeviriyor. Tüm taşlar tahtadayken, en çok sayı markasına sahip olan oyuncu kazanıyor. 2-4 oyuncu için. 5 yaş ve üzeri.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-3 Kişi
  • Yaş 9+ Yaş
Geri Bildirim Ver