Genel Markalar Kazınabilir En Iyi 200 Film Imdb 200 Tüm Zamanların En Iyileri Film Posteri Dev Boy

209,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kazınabilir En Iyi 200 Film Imdb 200 Tüm Zamanların En Iyileri Film Posteri Dev Boy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POPŞEKER Satıcı Ünvanı: ÖMER OYMAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6490762981
    Bu ürün POPŞEKER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kazı İzle IMDB 200 En İyi 200 Film Kazınabilir Film Posteri Tüm Zamanların En İyileri Dev Boy XL Bazı filmler asla eskimez. Kimi zaman bir sahne, kimi zaman bir söz, kimi zaman bir karakter bizi oldukça derinden etkileyebilir. İşte sizler için hazırladığımız bu posterde hayat değiştiren hikayeler, ilham veren oyuncular ve dahiyane yönetmenlik ile zamansız klasikler mevcut. BU ÖZELLİKLER SAHİP BİR POSTER YOK! EN İYİ 200 FİLM Her film için kazımadan önce detaylı bilgiler içerir. Film adı, yapım yılı, yaş sınırı, puanı vb. bilgileri kazımadan önce görebilirsiniz. Kendi puanlama sisteminizi oluşturun Her filmin altında bulunan 5 yıldızı kazıyarak veya kazımadan dilediğiniz filmi oylayabilir ve kendi puanlama sisteminizi oluşturabilirsiniz. QR kod ile online interaktif bir şekilde filmlere ulaşın. Posterin alt kısmında bulunan QR kod sayesinde posterinizi interaktif olarakta görüntüleyebilir, gittiğiniz her yerde film listenize ulaşabilirsiniz. Tüm zamanların en iyi 200 filmi. En iyiler hakkında en detaylı bilgileri bu posterlerden edinin. Kahramanlarınızla yeniden bir araya gelin, sizi güldüren ve ağlatan sahneleri hatırlayın. İster sıkı bir film tutkunu olun, ister sinema dünyasındaki yolculuğunuza yeni başlıyor olun, kazı izle top 200 film posteri çok seveceksiniz. Film izleme deneyiminizi duvarınızda sergileyin. Hayatınız boyunca en az bir kez gerçekten görülmeye değer ikonik filmleri izleyin. En Fazla Oy Alan 200 Film Türleri kapsayan listemiz, 20. yüzyıl klasiklerinden modern gişe rekorları kıran filmlere ve ödüllü yapıtlara kadar dünya çapında izleyiciler tarafından sevilen filmlerle doludur. 200 Renkli illüstrasyon Listemizdeki her film için orijinal illüstrasyonlar oluşturduk. Gümüş katmanı kazıyın ve izlediğiniz filmlerden en sevdiğiniz kahramanları veya eğlenceli sembolleri ortaya çıkarın. Mükemmel Hediye Scratch map En İyi 200 Film afişi, özenle sarılmış üstün kaliteli bir tüp kutu içinde gelir. Film seven arkadaşlarınıza hediye etmeye hazırdır!
Geri Bildirim Ver