SEA-LAND Ahşap Maket

24,48 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SEA-LAND Ahşap Maket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ATN COLLECTİON Satıcı Ünvanı: GÖKKUŞAĞI BUJİTERİ HIRDAVAT KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Mersis Numarası: 0403018763200015 Vergi Kimlik Numarası: 4030187632
    Bu ürün ATN COLLECTİON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 boyutlu ahşap maket boyanabilir - Bebek odası isterseniz tüm parçaları birleştirmeden veya birleştirdikten sonra boyayabilirsiniz. Tamamı ahşap ve geçmelidir. Eğitici ve dekoratif bir üründür. Çocukların görsel ve el-Pratiklik becerilerini artırır. Meb tavsiye kararı ile çocukların zeka gelişimine katkı yapan, beyin jimnastiği yapmalarını sağlayan dünya standartlarına uygun, sağlıklı bir eğitim aracıdır. Tamamı ahşap olan ürünler kansorejen madde içermeyen özel malzemeden üretilmiştir. Bu ahşap maketler ce sertifikalıdır. Çocuk sağlığına aykırı hiçbir madde içermez. Paket içeriği: 1 adet 3d ahşap puzzle, 1 adet zımpara , kurulum şeması ürün özellikleri: Paket ölçüleri
  • 21 cm x 17 cm malzeme: Ahşap 3 boyutlu ahşap malzeme boyanabilir. 0-5 yaş için uygun değildir.Ebeveynler ile birlikte yapılabilir. Uyarı: Küçük parçalar - Boğulma tehlikesi. Lütfen bu bilgileri göz önünde bulundurup saklayınız.
Geri Bildirim Ver