Seachem Purıgen 250 ml (1000 LİTRE)

599,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Seachem Purıgen 250 ml (1000 LİTRE)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tlspetmarket Satıcı Ünvanı: MİTHAT TÜMBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8740011467
    Bu ürün tlspetmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açıklama Purigen®, diğer filtrasyon ürünlerinden farklı olarak üstün bir sentetik adsorbandır. İyon değiştiriciler veya adsorbanların bir karışımı asla değildir, ancak suda çözünen ve çözünmeyen safsızlıkları, diğer tüm rakip ürünleri %500 \’ün üzerinde aşan bir oranda ve kapasitede kaldıran eşsiz bir makro gözenekli sentetik polimerdir. Purigen®, zararlı bileşikleri serbest bırakacak olan azotlu organik atıkları çıkararak amonyak, nitrit ve nitratları kontrol eder. Purigen\’in eser elementler üzerindeki etkisi minimaldir. Redoks \’u önemli ölçüde artırır. Suyu benzersiz bir netliğe kadar berraklaştırır. Purigen® ‘in kullanım ömrünü, aşamalı olarak kararması ile izleyebilirsiniz. Purigen® hem deniz hem de tatlı su kullanımı için tasarlanmıştır. Seçicilik : Purigen® piyasadaki en yüksek kapasiteli organik filtrasyon ürünüdür. Purigen® başka hiçbir ürün, temizliği, safsızlıklardan arındırma ve suyu benzersiz bir netliğe çıkarma becerisiyle karşılaştırılamaz. Piyasada bulunan, iyon değiştirici reçineler olan diğer ürünlerden farklı olarak Purigen®, organik bir temizleme ürünüdür ve özel olarak tasarlanmıştır. Bir akvaryumdaki başlıca azotlu bileşik kaynağı atıktır. Balık, mercan, hatta bitkiler azotlu atık üretirler. Purigen® bu atığı piyasadaki her üründen daha hızlı ve daha eksiksiz bir şekilde tahliye eder. Kapasite : Purigen® \’in geniş yüzey alanı sayesinde gelişmiş bir kapasiteye sahiptir. Piyasadaki diğer tüm reçineler tamamen küresel ekstrüde boncuklardır. Bu boncuklar mikroskop altında bile pürüzsüz kalır. Purigen® hem küresel hem de makroağlı(nm bazında kraterlere sahip) yani kullanılabilir yüzey alanını, tamamen küresel bir reçinenin değerine kadar arttıran mikroskobik gözeneklere sahiptir. Talimatlar Kullanmadan önce durulayın. Seachem® The Bag™ gibi ince bir file (180 mikron veya daha az) filtre torbası kullanın. Her 250mL altı aya kadar 1.000 Litre ‘ye kadar suyu arındırır. Ürünün kullanım ömrünü tamamladığını, boncukların koyu kahverengi veya siyah renkte belirgin bir renk değişimi ile gözlemleyebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver