Seagate 6tb 3.5" Backup Usb 3.0 Siyah Stel6000200 Harici Harddisk

2.939 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Seagate 6tb 3.5" Backup Usb 3.0 Siyah Stel6000200 Harici Harddisk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PAL TEKNO Satıcı Ünvanı: ÖMER KARDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5240789802
    Bu ürün PAL TEKNO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Kodu: OEM HD 3,5" 6TB STEL6000Backup Plus

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç Kaynağı USB
  • Dönüş Hızı 5000 - 10000 Rpm
  • Kapasite 6 TB
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Tipi USB Type A
Geri Bildirim Ver

Seagate 6 TB 3.5" BackUp USB 3.0 Siyah STEL6000200 Harici Harddisk

Bilgisayarın depolama alanlarının yeterli olmadığı zamanlarda en büyük yardım harddisk cihazlardan sağlanır. Resim, müzik, video gibi çok fazla alan kaplayan verileri bir yerden sonra PC üzerinde depolamak ya da saklamak zorlaşır. Bu noktada Seagate 6 TB 3.5" BackUp USB 3.0 siyah STEL6000200 harici harddisk ürününden destek alabilirsiniz. Verileri saklamak için yedekleme işlemini güvenli şekilde yapmak önemlidir. Bu cihaz sayesinde bilgisayarınızın bozulması gibi bir durumda bütün verilerinize kolayca ulaşabilir, hiçbir dosyanızı kaybetmeden yeniden kullanabilirsiniz. Hafif olması nedeniyle günlük hayatta çok fazla yer kaplamaz ve istediğiniz yere kolaylıkla götürebilirsiniz. Yüksek hafıza kapasitesi ile iş yerinizde, ofisinizde, rahatlıkla kullanabilir ve birçok dokümanı ya da medya içeriklerini güvenle saklayabilirsiniz.

  • Farklı platformlarla uyum
  • İki adet entegre USB bağlantısı
  • Yüksek hızda aktarım

Seagate 6 TB 3.5" BackUp USB 3.0 Siyah HDD Özellikleri

Seagate 6 TB 3.5 BackUp USB 3.0 Siyah HDD Özellikleri

Cihazlar arasında sorunsuz veri aktarımı yapmak önemlidir. Seagate harddisk hepsi bir arada bulunan veri hub teknolojisi ile hızlı ve sorunsuz aktarım sağlar. Yüksek hızı sayesinde dosyaları beklemeden saniyeler içinde aktarır. Fotoğraf makinesi, tablet, telefon gibi birçok cihaza uyumlu USB girişi ile dosya aktarımı yapabilirsiniz. Bu işlemi yaparken sisteminiz kapalı ya da bekleme modunda olsa dahi dosyaları sisteme aktarabilirsiniz. Aynı zamanda bu işlemleri yaparken bir yandan cihazı şarj da edebilirsiniz. Seagate yedekleme yazılımı sayesinde fotoğraf, video gibi dosyaları bilgisayarınızdan indirebilir ve yedekleyerek muhafaza edebilirsiniz. Seagate 6 TB 3.5" BackUp USB 3.0 siyah STEL6000200 harici harddisk kullananlar yedekleme işlemlerini yaparken oldukça sessiz olduğundan bahseder. Arşiv amaçlı da kullanabileceğiniz bu ürüne geniş hafızası sayesinde çok fazla veri depolayabilirsiniz.

USB 3.0 Siyah STEL6000200 Harici Harddisk Yorumları

USB 3.0 Siyah STEL6000200 Harici Harddisk Yorumları

Gelişen teknolojiyle özellikle video, film gibi birçok verinin büyüklüğü nedeniyle çok fazla depolama alanına ihtiyaç duyulur. Çalışma alanları bilgisayar kullanımı ile ilgili olan birçok meslek grubu, bu ihtiyacı harddisk üzerinden karşılar. Seagate harddisk, gelişmiş algoritmalarla sürücüsünü sürekli izler ve verileri güvenli saklamanızı sağlar. Aktarım hızı yüksek olan Seagate 6 TB 3.5" BackUp USB 3.0 siyah STEL6000200 harici harddisk yorumları yapılırken uzun dosya aktarımında dahi donma, kasma gibi problemler yaşanmadığını belirtilir. Seagate harici harddisk çantanızda kolayca taşınabilir. Okuma yazma hızı yedekleme için oldukça yeterli seviyededir. Uzun süre ayırmadan geniş yer kaplayan dosyalarınızı aktarabilirsiniz. Değerli anılarınızı biriktirdiğiniz fotoğraflarınızı ve videolarınızı uzun süre güvenle saklayabilme imkanı sunar. Performans değeri yüksek olan ve uygun saklama seçenekleri ile donatılan bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

3.5" BackUp USB 3.0 Siyah STEL6000200 Harici Harddisk Fiyatı

3.5 BackUp USB 3.0 Siyah STEL6000200 Harici Harddisk Fiyatı

Önemli verileri kaybetmek sıkıntılı olabilir ve kimse bu durumla karşılaşmak istemez. Kaybolan verileri kurtarmak için yüksek maliyetler harcanır. Bu nedenle önemli dosyaları harici bir bellekte saklamak önemlidir. Ürünlerin fiyatı özelliklerine göre belirlenir. Seagate 6 TB 3.5" BackUp USB 3.0 siyah STEL6000200 harici harddisk fiyatı ürün özelliklerine göre oldukça uygundur. Birinci sınıf materyallerle imal edilen bu harici bellek ile ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. İnce tasarımı ve siyah rengiyle müşterilerin beğenisini kazanan cihaz hem iş yerinde hem de günlük işlerinizde oldukça kolaylık sağlar. Gelişmiş teknolojik özelliklere ve geniş hafızaya sahip bu ürüne Trendyol aracılığı ile kolayca ulaşabilirsiniz. İndirimleri takip ederek avantajlı kampanyaları yakalayabilir ve Seagate 6 TB 3.5" BackUp USB 3.0 siyah STEL6000200 harici harddisk satın alabilirsiniz.