Sebamed Bebek Pişik Önleyici Krem 100 ml X 2 Adet

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
406,40 TL
3. Ürüne 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
439,90 TL
600 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
439,90 TL
199 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sebamed Bebek Pişik Önleyici Krem 100 ml X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Meliya Kozmetik Satıcı Ünvanı: MELİYA E-TİCARET KOZMETİK ELEKTRONİK GIDA TURİZM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614159655200001 Vergi Kimlik Numarası: 6141596552
    Bu ürün Meliya Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sebamed Bebek Pişik Önleyici Krem 100 ml x 2 Adet Bebeğin bez bölgesi bakımını sağlar, narin cildinin direncini artırır. pH 5.5 değeri ile bebek cildinin doğal gelişimini destekler. Nitro-mokus bileşikler, formaldehit, nitrozaminler, diyakson içermez. Pişik semptomlarında derinin korunmasına yardımcı olur. Pişikli cilt üzerindeki etkisi klinik çalışmada gösterilmiştir. Bebeğin hassas cildini zararlı dışkı temasına karşı korur, cildi yatıştırır, iyileşmesini destekler. Kolay uygulanır. Renklendirici içermez. Koruyucu içermez. Paraben içermez. İçindekiler %36 lipid içerir, parafin, lesitin, skualen, D-pantenol, titanyum dioksit içeren yağda su çözseltisidir

Ürün Özellikleri

  • Etki Pişik Önleyici
Geri Bildirim Ver