Sebamed El Ve Tırnak Balsamı 75 ml

279,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sebamed El Ve Tırnak Balsamı 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EGE GRUP MAĞAZACILIK Satıcı Ünvanı: AYŞEGÜL YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9540598561
    Bu ürün EGE GRUP MAĞAZACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sebamed El ve Tırnak Bakım Kremi 75 ml Cilt Tipi Tüm cilt tipleri için uygundur. Ürün Özellikleri El ve Tırnak Balsamı Özellikler : -Hızla cilt tarafından abzorbe edilir. -Ellerin çevreye karşı korunmasını, bakımını ve nemlenmesini sağlar. -Keratin sayesinde tırnakları besler ve korur. -Keratin tırnakları Panthenol, Allantoin ve Bisabolol sayesinde elleri dış etkenlere karşı korur. -PH 5.5 sayesinde cildin doğal koruyucu etkisini muhafaza eder. Ürün Kullanımı Cildin kuru ve nemsiz kaldığı her durumda kullanılabilir. Ürün Avantajları Günlük kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Hacim 51 - 75 ml
Geri Bildirim Ver

Sebamed 75 ml El ve Tırnak Bakım Kremi

Cilt, dış faktörlerin etkisiyle nemsiz kalma ve dolayısıyla kuruma eğilimde bir yapıya sahiptir. Bu durumun önüne geçmek adına kullanılabilecek en işlevsel ürünlerin başında Sebamed el ve tırnak balsamı gelir. Bu balsam, yıpranmış el ciltleri ve tırnaklara ideal bir bakım sağlar. Suda çözünmüş yağ içeren bir formüle sahiptir. Hem el hem de tırnaklar için etkili olması sayesinde benzerleri arasında öne çıkan bu ürün, başta günlük bakım olmak üzere birçok kullanım amacına uygun olarak geliştirilmiştir. Siz de Sebamed el ve tırnak balsamı ürününü tercih ederek el ve tırnaklarınıza doğal ve sağlıklı formunu yeniden kazandırabilirsiniz.

  • Cildin korunması ve nemlendirilmesinde etkilidir
  • Hızlı emilir
  • Cildin pH değerine uyumludur

Sebamed El ve Tırnak Bakım Balsamının Özellikleri

Sebamed El ve Tırnak Bakım Balsamı

Sebamed el ve tırnak balsamı 75 ml hacminde bir tüp içinde satılmaktadır. Bu büyüklükte bir tüp, yanınızda taşıyabilmeniz için son derece idealdir. Böylece ürünü çantanıza koyarak ihtiyaç hissettiğiniz her anda, rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürün, tüm cilt tiplerine uygundur. Kolay ve tamamen emilebilir özelliktedir. Bu özellik sayesinde cilt üzerinde yağlı kalıntılar bırakmaz. Bu da ürünü, gündelik hayatın yoğunluğunda dahi kullanılabilir kılar. Sebamed el ve tırnak balsamı, cildin doğal koruyucu tabakasını destekleyici bir yapıdadır. Benzer şekilde sağlıklı cildin doğal pH sahiptir. Yani 5,5’lik pH değerindedir. Koruyucu etki yaparken, cildin dengesini bozmaz. Renk katkısı içermiyor oluşu da ürünün doğal yapısını destekleyen bir özelliktir. Kullanırken cilde sıkılarak el üzerine nazikçe bir masajla yayılması, en iyi sonuç için yeterli olacaktır.

Sebamed El ve Tırnak Bakım Balsamı Cildi Nemlendirir mi?

Sebamed El ve Tırnak Bakım Balsamı

Sebamed el ve tırnak balsamı, cildi nemlendirici özelliktedir. Bu etkiyi formülündeki pantenol ve allantoin ile sağlar. Yapılan klinik ve dermatolojik testler, ürünün cildin nem oranını ciddi şekilde arttırdığını kanıtlamıştır. Nem oranındaki bu artış cilt esnekliğine de olumlu katkı yapar. Bu el ve tırnak balsamı nemlendirici etkisinin yanında çatlamış ellerin eski sağlıklı hâlini kazanmasını da sağlar. Ürün, hidrolize keratin içeren formülü sayesinde tırnaklar üzerinde de son derece başarılı sonuçlar verir. Ürünün düzenli kullanılması hâlinde tırnaklar esnekliklerini geri kazanır ve buna bağlı olarak kırılmaya karşı dirençleri artar. Böylelikle elin her bölümü bu balsam ile birlikte çok daha sağlıklı hâle gelir. Sebamed el ve tırnak balsamı yorumları da bu görüşü destekler. Kullananlar, ürünün yıpranmış el ve tırnaklar üzerindeki etkisini açıkça ifade etmektedir.

Sebamed El ve Tırnak Bakım Balsamı Kaliteli midir?

Sebamed El ve Tırnak Bakım Balsamı

Dünyanın önde gelen cilt bakım ürünü şirketlerinden biri olan Sebamed, Almanya kökenlidir ve 50 yılı aşkın bir süredir müşterilerine hizmet vermektedir. Firmanın kullanıcıların beğenisine sunduğu her ürün, sıkı bir kalite kontrol sürecinden geçer. Bu durum el ve tırnak bakım kremi için de geçerlidir. Ürünün ambalajından ham maddelerine kadar her öğesi son derece kalitelidir. Sebamed tırnak kremi, el sağlığına katkı yaparken herhangi bir olumsuz etkiye neden olmaz. Cildin doğal yapısını koruyup destekler. Tahrişi önler ve cildi yatıştırır. Ellerin sıkça yıkanması ya da farklı türdeki sıvılarla yoğun olarak çalışılması gibi zorlu durumlarda dahi son derece etkili sonuç verir. Sebamed el ve tırnak balsamı ürününün ambalajı da etkili formülünün korunmasını kolaylaştırır. Ayrıca sağlam yapısı ile patlama ya da delinme gibi sorunlara yol açmaz. Ürünün kapağı, kullanımı kolaylaştırdığı gibi sızıntı oluşumunu engeller. Siz de Sebamed el ve tırnak balsamı ürününü Trendyol üzerinden en uygun fiyatlarla pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz.