Sebastian Whipped Creme Bukle Belirginleştirici Saç Köpüğü 150 Ml Evakuafor2

743 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.090 TL

Ürün Bilgileri

Sebastian Whipped Creme Bukle Belirginleştirici Saç Köpüğü 150 Ml Evakuafor2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sachane Satıcı Ünvanı: MOT GRUP BİLİŞİM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622058118900013 Vergi Kimlik Numarası: 6220581189
    Bu ürün Sachane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sebastian Whipped Creme Bukle Belirginleştirici Saç Köpüğü 150 ml Özellikler Protein açısından zengindir. Bukleleri harekete geçirir ve dalgalara mükemmel bakım yaparak, uçuşan bir hacim sağlar. Hareketli bukleler yaratmak ve yumuşak dalgalar oluşturmak için idealdir.Zengin içerikli yapısı, saçı şekillendirirken aynı zamanda besler.Saçı kurutmadan ve sertleştirmeden şekillendirir.Parlak, ışıltılı ve ipeksi yumuşaklıkta saçlar oluşturur.Günlük kullanıma uygundur. Uygulama Ürünü kullanmadan önce iyice çalkalayın.Kutuyu baş aşağı tutarak avuç içine sıkın.Nemli saça uygulayarak iyice dağıtın, doğal bir görünüm için kendi halinde kurumaya bırakın.Maşa ile dalga hareketli saçlar yaratmak için kuru saça uygulayarak kullanınız.Dalgalı saçlar ve mizample öncesi için idealdir.

Ürün Özellikleri

  • Etki Bukle Belirginleştirici
Geri Bildirim Ver

Sebastian Whipped Creme Bukle Belirginleştirici Saç Köpüğü

Sebastian Whipped Creme Bukle Belirginleştirici Saç Köpüğü 150 Ml 8005610598505 Kıvırcık saçlara sahip olan kişiler genellikle kuru saçlarından dolayı belirgin buklelere sahip değillerdir. Kıvırcık saçlara sahipseniz dikkat etmeniz gereken birden fazla bakım modeli bulunmaktadır. Sıklıkla yıkanan saçlar, buklelerim hacminin azalmasında etkili olmaktadır. Duş sonrasında yaşanan kurutma gibi ısıl işlemler buklelerin daha fazla sönük olmasında etkili olmaktadır. Duş sonrasında Sebastian whipped creme bukle belirginleştirici saç köpüğü 150 ml kullanılması tavsiye edilmektedir. Kıvırcık saçların destekleyicisi olan bu ürün kullanım sonrasında daha hacimli ve belirgin buklelere sahip olmanızda etkili olacaktır. Saçlarınızı yıkama ve kurutma işlemlerinin ardından Sebastian whipped creme bukle belirginleştirici saç köpüğü 150 ml kullanımı yaptığınız zaman saçlarınızın daha belirgin bir görünüme sahip olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Kullanmış olduğunuz köpük buklelerinizde yaşanan nem kaybının önüne geçerek dolgun bir görünüme kavuşmasında yardımcı olacaktır. Saçlarınız için bukle belirginleştirici ürün seçerken doğal içerikli özelere sahip olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Sebastian whipped creme bukle belirginleştirici saç köpüğü 150 ml içeriği doğal malzemelerden oluşur. Sebastian whipped creme bukle belirginleştirici saç köpüğü ürünlerine göz atabilirsiniz.

  • Bukle belirginleştirici
  • Saçlarda canlı görünüm
  • Besleyici

Sebastian Whipped Creme Bukle Belirginleştirici Saç Köpüğü Faydaları

Her saç tipinde olduğu gibi kıvırcık saç tipleri de oldukça bakım istemektedir. Belirgin bukleler ile tarzınızı değiştirerek havalı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Bu tarz buklelere sahip olmak istiyorsanız Sebastian whipped creme bukle belirginleştirici saç köpüğü 150 ml ürün seçeneğini tercih ederek istediğiniz görünüme kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Sağlıklı ve ışıltılı bir görünüm elde etmek istiyorsanız Sebastian whipped creme bukle belirginleştirici saç köpüğü 150 ml yorumları inceleyebilir ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Saçlarınızı besleyen ve geliştiren bu ürün sayesinde sizde istediğiniz görüntüyü anında elde edebilirsiniz. Kıvırcık saçların bakımı oldukça zordur, istenildiği gibi bir görüntü oluşturmak istiyorsanız doğru bakım ürünlerini tercih etmeniz tavsiye edilmektedir. Sebastian whipped creme bukle belirginleştirici saç köpüğü 150 ml kullananlar ürünü ilk kullanımdan itibaren oldukça sevmektedir.

Sebastian Whipped Creme Bukle Belirginleştirici Saç Köpüğü Kullanımı

Hayatınızın belirli dönemlerinde bukleli saçlara sahip olmak isteyebilirsiniz ya da doğal kıvırcık saçlarınızın daha hacimli görünmesi için çeşitli bakım ürünleri kullanabilirsiniz. Buklelerinizi daha belirgin hale getirmek için kullanacağınız Sebastian whipped creme bukle belirginleştirici saç köpüğü 150 ml ilk kullanımdan itibaren saçlarınızı kökten uca değiştirmeyi başarır. Saçlarınızda oluşmasını beklediğiniz bukleler saç köpüğü ile oldukça canlı bir görünüm kazanırken, buklelerinizi tüm gün rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bukleli saçların diğer saç tiplerine göre bakımı oldukça zordur. Doğru tarama, doğru şampuan seçimi ve doğru saç köpüğü kullanımı oldukça önemlidir. Satın almış olduğunuz Sebastian whipped creme bukle belirginleştirici saç köpüğü 150 ml duş sonrası nemli saçlarınıza uygulayabilirsiniz ya da kuru olan saçlarınıza rahatlıkla uygulama yapabilirsiniz. Saç köpüğü kullanarak saçlarınızda etkili bir görünüme anında kavuşabilirsiniz.

Sebastian Whipped Creme Bukle Belirginleştirici Saç Köpüğü Fiyatları

Kıvırcık saç bakımı yaparken Sebastian whipped creme bukle belirginleştirici saç köpüğü 150 ml kullanmanız tavsiye edilmektedir. Ürünü duş sonrası ve duş öncesi rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Ürün duş öncesi ve duş sonrası kullanımlarda aynı etkiyi yapmayı başarır. Saçlarınıza kullanmış olduğunuz şampuanın ardından hemen kullanım yaptığınızda daha belirgin sonuçlara ulaşabilirsiniz. Kuru şampuanlar ile kullanım yapıldığında saçların önce nemlendirilmesi tavsiye edilmektedir. Sebastian whipped creme bukle belirginleştirici saç köpüğü 150 ml kullananlar ürünlerden oldukça memnun kalmaktadır. Geçmişten bugüne saç bakım ritüelleri değişmiş olsada saçlardaki hacimli görünümde değişim yaşanmamıştır. Trendyol'da yer alan bu ürünü siz de sipariş vererek hemen satın alabilirsiniz.