Seboş’tan Geleneksel Köy Tarhanası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Seboş’tan Geleneksel Köy Tarhanası

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • AMBALAJ ŞEKLİ : 1 KG PAKET
Geri Bildirim Ver

Seboş’tan Geleneksel Köy Tarhanası

Tarhana çorbası yöresel olarak tüketilen çorbaların başında gelir. Hemen hemen herkes tarafından sevilen ve oldukça şifalı olan bu çorba, çeşitli yörelerde farklı şekillerde yapılır. Seboş’tan geleneksel köy tarhanası ise kendine has tadı ve aroması ile oldukça lezzetli bir üründür. İçerisinde pek çok malzeme bulunan Seboş tarhana, zahmetli bir emeğin ürünü olarak müşterilere sorunsuz şekilde sunulur. Tam mevsiminde toplanmış domatesler, kapya biberleri, soğan, taze nane, tarhana otu ve köy yoğurdu yoğurularak bu tarhana elde edilir. Daha sonra hazırlanan ürün, 21 gün dinlenmeye bırakılır. Bu gıdanın tadı ise acı değildir. Tatlı bir lezzeti vardır. Bu özelliği sayesinde ek gıdaya geçen bebekler rahatlıkla tüketebilir. Müşterilere sunulan bu eşsiz lezzete sahip tarhana çorbasını kolay bir şekilde satın alarak tüketebilirsiniz.

  • Kendine has aroma
  • Eşsiz lezzet
  • Organik ve sağlıklı

Lezzetli Seboş’tan Geleneksel Köy Tarhanası Özellikleri

Lezzetli Seboş’tan Geleneksel Köy Tarhanası Özellikleri

Çoğu kişi tarafından severek tüketilen ve oldukça beğenilen geleneksel köy tarhanası, pek çok faydalı özelliğe sahip oluşu ile dikkat çeker. Seboş’tan geleneksel köy tarhanası yorumları incelendiğinde, muhteşem lezzete sahip olmasından ve aromasından dolayı memnun kalındığı belirtilir. Yorumların içeriğinde pek çok müşteri bu ürünü farklı kişilere önermiştir. Seboş markalı ürünün içerisinde, tarhana otu, domates, soğan, tuz, biber, süzme yoğurt, nane, sarımsak ve un bulunur. Ayrıca ürün herhangi bir tatlandırıcı ya da koruyucu içermez. Tamamen katkısız olarak hazırlanır. 1 kg ambalajlarda satışa sunulur. Bu ürünün 320 kalori olduğu ifade edilir. Oldukça faydalı olan besin, tam anlamıyla vitamin deposudur. Organik olarak toplanmış malzemelerden üretilir. Bu özelliğinden dolayı gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz. Hem kendinizin hem sevdiklerinizin damak zevkine hitap edecek bir tarhana satın almak isterseniz bu ürün tam size göre olacaktır.

Seboş’tan Geleneksel Köy Tarhanası Avantajları

Seboş’tan Geleneksel Köy Tarhanası Avantajları

Paket halinde satılan tarhana, insan sağlığına olumlu etkileri olan malzemeler içerir. Bu durum, en önemli avantajı olarak ifade edilebilir. Özellikle herhangi bir katkı ya da tatlandırıcı içermemesi, oldukça lezzetli ve aromalı bir yapıya sahip olmasını sağlamıştır. Bütün malzemelerin organik oluşu, her yaştan insanın rahatlıkla tüketilebilmesi fırsatını sunar. Bu noktada bebeklerde tarhana çorbası, istenilen her zaman tüketebilir. Ancak glüten içerdiğinin bilinmesi gerekir. Seboş’tan geleneksel köy tarhanası kullananlar tarafından, çeşitli olumlu yorumlar yapılır. Avantajlı fiyat seçenekleri ile satılması, lezzetli tadı, hoş kokusu ve aromasından yapılan yorumlarda beğeni ile bahsedilir. Ayrıca kullananlar tarafından herhangi bir alerjik reaksiyona rastlanmadığı da ifade edilir. Vitamin ve mineral deposu olan ürün kolaylıkla temin edilebilir. Özellikle soğuk kış günlerinde sıcacık tarhana çorbasının tadına varmak isterseniz markanın geleneksel köy tarhanasını tercih edebilirsiniz.

Organik ve Sağlıklı Seboş’tan Geleneksel Köy Tarhanası Fiyat

Organik ve Sağlıklı Seboş’tan Geleneksel Köy Tarhanası Fiyat

Seboş’tan geleneksel köy tarhanası fiyatı, müşteriler tarafından oldukça uygun karşılanır. Tarhananın miktarı, fiyata etki eden temel kriterlerden bir tanesidir. Sofraların olmazsa olmaz yemeklerinden bir tanesi olan tarhana çorbası, en güzel haliyle bu ürün içerisinde satışa sunulur. Ayrıca ürünün sahip olduğu eşsiz tat, pek çok kişinin damak zevkine hitap edecektir. İçerisinde bulunan ürünlerin hem organik hem kaliteli oluşu da tarhananın daha lezzetli ve sağlıklı olmasına katkı sağlar. Tüm bu özellikler dahilinde ürün için uygun fiyat belirlenir. Müşteriler Seboş’tan geleneksel köy tarhanası satın almak için Trendyol üzerinden işlem yapabilirler. Arama yaparak bu ürüne kolay ve hızlıca ulaşabilir; tadı ve kokusuyla beğenileri üzerinde toplayan bu tarhanaya son derece pratik bir şekilde sahip olabilirsiniz.