Sebze Meyve Dünyası Çin Marulu ( 1-adet)

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sebze Meyve Dünyası Çin Marulu ( 1-adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEBZE MEYVE DÜNYASI Satıcı Ünvanı: AKİF BELEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1630110268
    Bu ürün SEBZE MEYVE DÜNYASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çin Marulu ( 1-Adet)
Geri Bildirim Ver

Sebze Meyve Dünyası 000169 Tane Çin Marulu

Sebze Meyve Dünyası çin marulu, tamamı taze üretilmekte olup, tarlasından sizler için özenle paketlenerek gönderilmektedir. Türkiye’nin her bölgesine teslimatı yapılan ürün, bir çok tarifte kullanıldığından dolayı oldukça sık tercih edilmektedir. Halk arasında çin lahanası olarak da bilinen çin marulu, kendine has ve yumuşak bir yapıda olup, hafif şekerli bir tada sahiptir. Çok güçlü antioksidan içeren bir sebzedir. Mikroplara karşı bağışıklık sistemini güçlendirmesiyle bilinmektedir. Çiğ olarak salatalarda tüketilmesinin yanı sıra, yemeği yapılarak da tüketilebilmektedir.

  • Ürünler özenle paketlenmektedir ve hasarsız gönderilmektedir.
  • Ürün gönderimleri %100 taze yapılmaktadır.
  • Vücut sağlığına oldukça faydalı bir besindir ve sıklıkla tüketilmelidir.

Sebze Meyve Dünyası Çin Marulunun Özellikleri Nelerdir?

Sebze Meyve Dünyası Çin Marulunun Özellikleri Nelerdir?

Sebze Meyve Dünyası çin lahanası, diğer bir adıyla Napa lahanası halk arasında kereviz lahanası olarak da bilinmektedir ve sıklıkla tüketilmektedir. Özellikle asya kültüründe sıklıkla kullanılmakta olan çin marulu, Çin’e özgü olmasıyla birlikte, Doğu Asya ülkelerinde de yaygın olarak tüketilmekte olan Napa lahanası yeşil yapraklı bir tür sebzedir. Ayrıca Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Avrupa dahil olmak üzere dünyanın diğer bölgelerinde de yetiştirilmektedir. Amerika Birleşik Devletleri’nde Napa lahanası, California, Arizona ve Florida dahil olmak üzere birçok eyalette yetiştirilmektedir. Tipik olarak tarlalarda veya seralarda yetiştirilir ve lahana başları tamamen büyüdüğünde ve sertleştiğinde hasat edilir. Napa lahana, salatalar, tavada kızartmalar ve çorbalar dahil olmak üzere çeşitli yemeklerde popüler bir malzemedir, gevrek dokusu ve hafif tatlı, yumuşak tadıyla bilinir.

Sebze Meyve Dünyası Çin Marulu Nasıl Tüketilebilir?

Sebze Meyve Dünyası çin marulu fiyatı uygun olması dolayısıyla, her alanda kullanılmakta olan bir sebzedir. Çok yönlü ve çeşitli yemeklerde yaygın olarak kullanılan bir malzeme olduğu için marulu tüketmenin birçok yolu bulunmaktadır. Çiğ olarak tüketilmek istenirse, salatalarda, sandviçlerde, dürümlerde ve diğer yemeklerde çiğ olarak yenilenmektedir. Genellikle sebzeler, meyveler, kabuklu yemişler, tohumlar ve proteinler gibi diğer bileşenlerle birleştirilmekte ve çeşitli soslar ve soslarla süslenmektedir. Marul, tavada kızartma, çorba ve güveç gibi çeşitli yemeklerde de pişirilebilir. Yemeklere lezzet ve besin katmak için pişirme işleminin başında eklenebilir veya çıtır dokusunu korumak için sonlara doğru eklenebilir. Çin marulun suyu sıkılabilmekte ve besin değeri açısından zengin bir içecek olarak tüketilebilmektedir. Lezzetli ve sağlıklı bir meyve suyu oluşturmak için meyve ve sebzeler gibi diğer malzemelerle karıştırılabilir.

Sebze Meyve Dünyası Çin Marulunun Faydaları Nelerdir?

Besin değeri oldukça yüksek olan çin marulunun C vitamini, K vitamini, folat ve potasyum dahil olmak üzere iyi bir vitamin ve mineral kaynağı olduğu bilinmektedir. Hücreleri serbest radikallerin neden olduğu hasarlardan korumaya yardımcı olabilecek antioksidanlar açısından da zengindir. Çin marulunun kalorisi düşüktür, bu da onu kilo vermeye veya sağlıklı bir kiloyu korumaya çalışan insanlar için iyi bir seçim haline getirir. Bir fincan kıyılmış Çin marulu sadece 15 kalori içermektedir. Çin marulu, sağlıklı sindirimi desteklemeye ve kabızlığı önlemeye yardımcı olabilecek yüksek miktarda lif içerir. Vücudun nemli kalmasına yardımcı olan ve düzenli bağırsak hareketlerini destekleyen su açısından da zengindir. Çin marulunun vücuttaki enflamasyonu azaltmaya ve bazı kronik hastalıklara karşı korumaya yardımcı olabilecek anti-inflamatuar özelliklere sahip olabileceğini göstermiştir. Kolin açısından zengin gıdaları tüketmenin hafızayı geliştirmeye ve beyin fonksiyonlarında yaşa bağlı düşüşü önlemeye yardımcı olabileceğini düşündürmektedir. Sebze Meyve Dünyası çin marulu yorumlarından kullanıcı değerlendirmelerini görüntüleyebilir ve Trendyol üzerinden hızlı sipariş oluşturabilirsiniz.