1
Nakış İpi kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

SEÇKİN İPLİK Siyah Dikiş Ipliği Tuana Siyah 120 No 5000m Polyester

60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
200 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
98,89 TL
2. Ürüne %1 İndirim
500 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

SEÇKİN İPLİK Siyah Dikiş Ipliği Tuana Siyah 120 No 5000m Polyester

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GOLDEN İPLİK Satıcı Ünvanı: GOLDEN İPLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396119885200001 Vergi Kimlik Numarası: 3961198852
    Bu ürün GOLDEN İPLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 120 numara polyester dikiş ipliği . Oeko-Tex belgesi mevcuttur. Kullanım yerleri: Bay-Bayan dış ve iç giyim, gömlek, t-Shirt, çocuk giyim ve iç çamaşırı. Ihracat ürünlerinde hiç bir sorun yaşamadan kullanılabilecek bir üründür. %100 polyester dikiş ipliğidir. Plastik bobinlere 5000 metre olarak sarılmaktadır. Bir kolide 144 adet iplik bulunmaktadır. Stok: Ürünler stoktan teslim edildiği için aynı gün kargolama yapılabilmektedir. Renk kartelasındaki bazı renkler yoğunluktan kaynaklı olarak stoklarımızda mevcut olmayabilir. Bununla alakalı geri dönüş sizlere e-Mail yoluyla ilgili bölümümüz tarafından sağlanacaktır. Iplik satın al, iplik satış, toptan iplik fiyatları, online iplik satışı, iplik fiyatı, ip satışı, dikiş ipliği fiyatları, konfeksiyon dikiş ipliği, 120 no dikiş ipliği, iplik, sanayi dikiş ipliği, polyester dikiş ipliği, ucuz dikiş ipliği, kaliteli dikiş ipliği, polyester dikiş ipliği fiyatları, sewing thread, dikiş ipliği üreticileri, dikiş ipliği ihracatı,oekotex, tekstil dikiş ipliği

Ürün Özellikleri

  • İçerik Polyester
  • Gramaj 100 - 149 gr
  • Renk Siyah
  • Adet 1
Geri Bildirim Ver

SEÇKİN İPLİK 120SYH Tuana 120 No 5000 m PolyesterSiyah Dikiş İpliği

Dikiş iplikleri tekstil alanının en önemli parçasıdır. Hem günlük ufak tadilat gerektiren işler için hem de profesyonel anlamda dikiş yapabilmek için kullanabileceğiniz Seçkin İplik 5000 m 120 no polyester siyah iplik kullanıcılarına geniş bir alan sunar. 5000 m uzunluğa sahip olan iplik %100 polyesterden üretilmiştir. Ürün, tam sentetik şekilde üretilmiş olup oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Kaliteli boyaları sayesinde canlı bir renge sahip olan polyester dikiş ipliğini birçok alanda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. En çok kullanılan renklerden biri olan siyahtan üretilmesi tercih edilmesinde önemli bir rol oynar. İç, dış ve spor giyimde kullanılan Seçkin İplik Tuana 5000 m 120 no polyester siyah dikiş ipliği ev tekstilinde de tercih edilebilir.

  • 5000 metre uzunluğundadır.
  • 100-149 gram ağırlığındadır.
  • Siyah renktedir.

Seçki̇n İ̇pli̇k 120 No Siyah Dikiş İpliğinin Özellikleri Nelerdir?

Seçki̇n İ̇pli̇k 120 No Siyah Dikiş İpliğinin Özellikleri Nelerdir?

Özellikle dikiş konusuyla yakından ilgilenen insanların oldukça seveceği Seçkin İplik Tuana 5000 m 120 no polyester siyah dikiş ipliği, işinizi kolaylaştıracak özelliklere sahiptir. Ürünün ağırlığı 100-149 g aralığında değişiklik gösterir. Tekstil dünyasında oldukça önemli bir yere sahip olan Oeko-Tex belgesine sahip olmasıyla akıllardaki soru işaretlerini gidermeyi başarır. Elyaftan üretilen ve dayanıklılığı sayesinde öne çıkan polyesterden üretilmiştir. 5000 m uzunluğa sahip Seçkin İplik Tuana 120 no polyester siyah dikiş ipliği kullanım açısından oldukça verimli bir üründür. Uzun ömürlü kullanım vadeden ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Dikiş yapan insanların sıkça tercih ettiği siyah iplik, bu alanda en ihtiyaç duyulan renklerden biridir. Canlı siyah renkte üretilen Seçkin İplik Tuana 120 no dikiş ipliği birçok yere kolayca uyum sağlayabilir.

Seçki̇n İ̇pli̇k 120 No Siyah Polyester Dikiş İpliği Kaliteli midir?

Seçkin İplik Tuana 5000 m 120 no polyester siyah dikiş ipliği, herhangi bir sorun yaşamamanız için kaliteli malzeme ve işçilikle üretilmiştir. Polyesterden üretilen iplik, birçok avantaja sahiptir. Aşınmaya ve kırışıklıklara karşı dirençli olan polyester kullanıldığı her alanda kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Kalitesini Oeko-Tex belgesiyle tescilleyen Seçkin İplik Tuana 5000 m 120 no siyah dikiş ipliği rahat bir kullanım sunar. Üreticilerin bu belgeye sahip olması güvenilirliklerini kanıtlamalarına yardımcı olur. %100 polyesterden üretilen dikiş ipliği tam sentetik olması sayesinde sürtünmelere karşı oldukça dayanıklıdır. Rutubet gibi olumsuzluklara karşı da dirençli yapısı tercih aşamasında öne çıkmasına yardımcı olur. Tuana polyester ipliğinin kaliteli dokusu sayesinde hem elde hem de dikiş makinalarında kolaylıkla kullanabilmeniz mümkündür. Yüksek kaliteli boya malzemeleri sayesinde oldukça canlı siyah bir renge sahiptir.

Seçki̇n İ̇pli̇k 120 No Siyah Dikiş İpliği Nerelerde Kullanılabilir?

Günlük dikiş işlerinizi yapabileceğiniz siyah ipliğinizi aynı zamanda makinalarınıza takarak da rahatça kullanabilirsiniz. Hem günlük hem profesyonel kullanım için verimli bir ürün olmayı başarır. Kalitesi yapısı sayesinde kolayca kopma gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. Seçkin İplik Tuana 5000 m 120 no polyester siyah dikiş ipliği cinsiyet fark etmeksizin tüm iç ve dış giyimde tercih edilen bir üründür. Tekstil alanında önemli bir yere sahip olan dikiş iplikleri birçok farklı model kıyafette kullanılmasının yanı sıra aklınıza gelen her alanda kullanılabilir. Örneğin ev tekstilinde; perde ve yatak örtüsü gibi yerlerde kullanımı mümkündür. Geniş kullanım alanı sunan Seçkin İplik Tuana 5000 m 120 no polyester siyah dikiş ipliği fiyatının uygun olması sayesinde de kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarır. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Öncesinde ise Seçkin İplik Tuana 5000 m 120 no polyester siyah dikiş ipliği yorum ve puanlarına göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.