Nobel Tıp Kitabevi Biyokimya-lippinncott Görsel Anlatımlı Çalışma Kitapları

600 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nobel Tıp Kitabevi Biyokimya-lippinncott Görsel Anlatımlı Çalışma Kitapları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rokkom Satıcı Ünvanı: ROKKO MÜHENDİSLİK MİMARLIK VE İÇ MİMARLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735158561700001 Vergi Kimlik Numarası: 7351585617
    Bu ürün Rokkom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biyokimya-lippinncott Görsel Anlatımlı Çalışma Kitapları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Biyokimya-Lippinncott Görsel Anlatımlı Çalışma Kitapları - Seçkin Yayıncılık

Biyolojik kimya olarak da isimlendirilen biyokimya; hem yaşamsal hem de kimyasal içeriklerin yer aldığı bir bilim dalıdır. Kimyanın hücresel ve moleküler düzeydeki biyolojik süreçlerinin incelenmesini konu edinir. Bu alanda güvenilirliği ile ön plana çıkan Biyokimya Engin Ulukaya’nın uzmanlıkla kaleme aldığı bir eğitim kitabıdır. 4 yıllık bir lisans bölümü olan biyokimya öğrencileri için mükemmel bir kaynaktır. Bu kaynakla geniş ve kapsamlı revizyonlar sayesinde biyokimya bilgisine hakim olursunuz. Güncellenmiş içerikleri okuyarak doğru ve güvenilir bilgi edinirsiniz. Özlü bir ana hat formatı olduğu için öğrenmeniz kolay olur. Gündelik sağlık hizmetleri için destekleyici olan bilgilere erişim sağlarsınız. Görsel anlatımları sayesinde konuları kısa sürede kavrarsınız. Aradığınız ürüne filtreleme seçenekleri ile kolaylıkla ulaşabilir ve ürünleri listeleyebilirsiniz. Böylece indirim fırsatlarından da haberdar olabilirsiniz.

  • Yapısal biyoloji
  • Enzimoloji
  • Metabolizma

Biyokimya Yardımcı Kaynak İçin Doğru Tercih

Biyokimya Yardımcı Kaynak İçin Doğru Tercih

Eğitim hayatı süresince birçok yardımcı kaynağa ihtiyaç duyulabilir. Piyasada birbirinden farklı çok sayıda kitap bulunur. Geçmiş yıllardan bu günlere gelmeyi başarmış bilgileri derleyen bu kaynaklar, hem öğrenciler hem de çalışanlar için iyi bir rehber olur. Eğitici ve öğretici kitaplar arasında sıklıkla tercih edilen biyokimya yardımcı kaynaklar, sahip olduğu güncel verilerle hayatınızı kolaylaştırır. Görsel anlatımlı çalışma kitapları, konuları kapsamlı olarak anlamanıza yardımcı olur ve aklınızdaki soru işaretlerini giderir. Siz de Seçkin Yayıncılık biyokimya kitapları arasından seçim yaparak bu alanda kendinizi geliştirebilirsiniz. Bu kaynak sayesinde biyokimya alanında enzimoloji, beslenme, ilaç kimyası, genetik, arıtma yöntemleri, endüstriyel kimya gibi konularda kapsamlı olarak çalışma imkanı bulabilirsiniz. Biyokimya okuyan öğrenciler, bu tür alanlarda müfredata uygun güncel bilgiler alarak hem konu eğitimleri hem de testlerle kendilerini geliştirebilirler.

Biyokimya Yardımcı Kitap Özellikleri

Biyokimya Yardımcı Kitap Özellikleri

Piyasadaki birçok yayınevi büyük bir özveri ile çalışır ve uzman kadroları ile mükemmel olanı müşterilerine sunmayı hedefler. Yayınevleri arasında ön plana çıkan Seçkin Yayıncılık, biyokimya alanındaki görsel anlatımlı kitaplarıyla adından sıklıkla bahsettirir. Bu alanda okuyan ya da çalışan kişiler için doğru bilgiye hayatın her anında ihtiyaç duyulur. Biyokimya Lippinncott görsel anlatımlı çalışma kitapları ile beğeni toplayan Seçkin Yayıncılık, kaliteli ve güvenilir hizmetiyle dikkatleri üzerine çeker. Uygun fiyatlar üzerinden alabileceğiniz kitap birçok özelliğiyle ilgi görür. Bu nedenle kitap öğrencilere eğitim hayatında kurtarıcı bir kaynak olur. Öğrencilerin yanı sıra mezun olanlar da bu kaynaktan yararlanarak bilgilerini güncelleyebilir. Kaliteli ve güvenilir bilgi edinmenize yardımcı olan Lippincott biyokimya görsel anlatımlı çalışma kitaplarına sahip olarak siz de bu alanda kendinizi geliştirebilir ve tüm eksiklerinizi giderebilirsiniz.

Biyokimya-Lippinncott Çalışma Kitapları Uygun Fiyatlara

Biyokimya-Lippinncott Çalışma Kitapları Uygun Fiyatlara

Türkiye’nin önde gelen alışveriş sitesi Trendyol, çok çeşitli ürünleri sizlerle buluşturur. Kitap kategorisinde de oldukça zengin bir ürün çeşitliliği olan platformda özellikle eğitim kitaplarına olan ilgi çok fazladır. Bu eğitici kitaplar arasında yer alan Lippincott biyokimya, biyokimya bölümünde okuyanlar ya da bu bölümle ilgili bir işte çalışan kişiler için başucu kitabı olmayı başarır. Oldukça popüler bir yardımcı kaynak olan Lippincott biyokimya Türkçe’ye çevrilerek sizlere ulaştırılır. Seçkin Yayıncılık tarafından yapılan çeviri ve basım işlemleri sonucu kaliteli ve güvenilir bir yardımcı kitaba sahip olabilirsiniz. Ürün detayında yer alan müşteri yorumlarını okuyarak bilgi edinebilir, seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Güvenli ve hızlı bir alışveriş sonrasında bir ömür elinizin altında bulundurabileceğiniz bu kitaba sahip olabilir, biyokimya konusunda bilmediklerinizi öğrenebilirsiniz. Bildiklerinizi tekrar ederek kendinizi bu alanda bilgili tutabilirsiniz.