Seğmen Süzme Çiçek Balı Kavanoz 850gr

310 TL
(364,71 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Seğmen Süzme Çiçek Balı Kavanoz 850gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: segmensepeti Satıcı Ünvanı: SEĞMEN KARDEŞLER GIDA ÜRETİM VE AMBALAJ SAN. ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0758003908200013 Vergi Kimlik Numarası: 7580039082
    Bu ürün segmensepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Süzme Çiçek Balı Kavanoz 850g Çiçek balı, arıların bal üretmesi sonucu sofralarımıza geliyor. Lezzetli çiçek balı, yüksek rakımlı ve nemli bölgelerde üretilmektedir. Bu ürünlerin üretimleri ilkbahar mevsiminde başlar ve yaz mevsimine kadar sürmektedir. Yaz mevsiminde bal sağımı aşamasına geçilmektedir. Arıların emeği sonucu meydana gelen peteklerdeki ballar analiz edildikten sonra tüketiciye ulaştırılmak üzere incelemelerden geçirilmektedir. Analizleri tamamlanan ürünler güvenle tüketilmek üzere raflarda yerini almaktadır. En Avantajlı Fırsatlar Seğmen Farkıyla Kapınızda ! Süzme bal satın almak isteyenler için farklı gramlarda ve ambalajlarda birçok seçenek sunan Seğmen markası adresine kadar teslimat sağlamaktadır. Siz de ihtiyacınıza en uygun ürünü sepete ekleyebilirsiniz. Güvenilir ödeme seçenekleriyle alışverişlerinizi kolayca tamamlayabilir ve sofralarınıza bu lezzetli kürünü ekleyebilirsiniz. Kolay iade seçenekleri sayesinde ürünlerden cayma hakkınızı kullanabilirsiniz. Saklama Koşulları Çiçek Balı, kapağı açılmadığı müddetçe (vakumlu halde) serin ve kuru ortamda muhafaza edilebilir.
  • Rutubetsiz bir yerde ve normal oda koşullarında son kullanma tarihine kadar bozulmadan saklanılabilir.
Geri Bildirim Ver