Segovia Ukulele Segovia Pembe SGUK21PNK

1.285,91 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Segovia Ukulele Segovia Pembe SGUK21PNK

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ses Müzik Aletleri Satıcı Ünvanı: SEZGİN BALTACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3334666942600013 Vergi Kimlik Numarası: 1400087120
    Bu ürün Ses Müzik Aletleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünlerimiz türkiye resmi ve yetkili distribütör garantisi altındadır (gitar değildir!!) ukulele segovia pembe marka adı: Segovia model numarası: Sguk21pnk gövde malzemesi: Ihlamur boyun malzemesi: Ihlamur klavye: Gülağacı arka / yan boyut: 21 inç ( 54 cm ) burgu: Abs renk: Pembe ukulele segovia pembe son yıllarda tüm dünya ile birlikte ülkemizde de gittikçe daha popüler hale gelen ukulele en şık hali ile kaşınızda
  • segovia pembe ukulele ! gövdesi ve boynu ıhlamur ağacından klavyesi ise gül ağacından üretilmiş olan ve pembenin en tatlı tonu ile son derece estetik görünüşü ile özel bir ilgiyi hak eden pembe ukulele amatörler ve profesyoneller için mükemmel bir alternatif. Ukulelenin kendine has ve kusursuz tınısı ile muhteşem parçalar çalmak için segovia pembe ukulele müzik sevdalılarını bekliyor. Özellikle müziğe yeni başlayacak kız çocukları için eşsiz bir seçenek olan pembe ukulele ile sevdiklerinize melodik bir armağan verebilir ya da kendinize keyifli anlar geçireceğiniz bir enstrüman armağan edebilirsiniz. Sesmüzikaletleri.Com farkı ile segovia marka pembe ukulele, mavi ukulele, gitar, bağlama, ud gibi diğer tüm telli enstrümanları makul fiyatlarla, birkaç dakika içinde satın alabilir ve müzik yolculuğunuza zevkle devam edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver