Seher Yıldızı 12'li Paket Seher Ribana Ip Askılı Kadın Atlet

694,90 TL
(57,91 TL / adet)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: M
XS
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
23 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
919,99 TL

Ürün Bilgileri

Seher Yıldızı 12'li Paket Seher Ribana Ip Askılı Kadın Atlet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hepsinerakip Satıcı Ünvanı: ELİF MİRA HOME TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0332142184200001 Vergi Kimlik Numarası: 3321421842
    Bu ürün Hepsinerakip tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Seher Yıldızı Kadın İp Askılı Ribana Atlet 12 li Paket Paket içeriği 12 adettir. %100 Pamuk Seher Kadın İp Askılı Ribana Atlet, kadınların her mevsim kullandığı bir iç giyim ürünüdür. Genellikle beyaz renklerin tercih edildiği kadın atlet modelleri yazın ter emici kışın sıcak tutma özelliğe sahiptir. Farklı modellerin bulunduğu Seher Kadın Ribana Atletlerde genellikle en çok tercih edilen model ince ve kalın askılı olanlardır. %100 pamuktan üretilmiştir. Seher Kadın İp Askılı Ribana Atlet modelimizde beyaz renk ve Small,Medium,Large,XLarge,XXLarge,ve XXXLarge bedenleri ile sizlerin beğenisine sunulmuştur. Seher Kadın Alet modellerinden mutlaka birisi sizin için… Seher Yıldızı Atletleri daha uzun ömürlü kullanmak içi yıkama talimatına uyunuz.

Ürün Özellikleri

  • Kol Boyu Askılı
  • Kol Tipi Askılı
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Seher Yıldızı Ribana İp Askılı Kadın Atlet Çeşitleri Trendyol'da!

Seher Yıldızı 12'li paket ribana ip askılı kadın atlet oldukça şık bir tasarıma sahiptir. İç giyim için tasarlanan atletler şık bir görünüme sahiptir. Desensiz sade tasarımları ile hemen hemen her giysiye uygun olmayı başarır. Ürün sade rengi ile hem koyu hem de açık renkli giysilerin altından belli olmaz. Atletler oldukça geniş bir beden aralığına sahiptir. Ürünün en küçük beden xs'dir. Atletlerin en büyük bedeni ise xxl'dir. bu geniş beden aralığı sayesinde farklı kilo ve yaştaki kişiler kendilerine uygun modeli rahatlıkla bulabilir. Seher Yıldızı 12'li paket ribana ip askılı kadın atletin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Paket İçeriği: 12 adet beyaz atlet
  • Beden Aralığı: XS - XXL
  • Materyal: Ribanalı Kumaş

Seher Yıldızı 12'li Paket Kadın Atletin Özellikleri Nelerdir?

Seher Yıldızı 12'li Paket Kadın Atletin Özellikleri Nelerdir?

Seher Yıldızı 12'li paket ribana ip askılı kadın atlet oldukça şık bir görünüme sahiptir. Sade bir tasarıma sahip olan ürün iç giyime uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. İnce ve esnek bir yapıya sahip olan bu atlet vücudu sıkmadan sarar. Atletin ribanalı kumaşı cildinizle bütünleşir ve giysilerin altında rahatsızlık oluşturmaz. Ürünün ip askıları giysilerin içinde belli olmaz. Bu özellikler kıyafetlerin altında kullanımını kolaylaştırır. Ürünün pamuklu kumaşı oldukça yumuşaktır. Bu hassas yapılı kumaş cildi tahriş etmez. Atletin tasarımında ise klasik bir tarz izlenmiştir. Sade bir yapıya sahip olan ürün hemen hemen her yaştan kişiye uygun olmayı başarır.

Seher Yıldızı 12'li Ribana İp Askılı Kadın Atlet Kullanışlı mıdır?

Seher Yıldızı 12'li Ribana İp Askılı Kadın Atlet Kullanışlı mıdır?

Seher Yıldızı 12'li paket ribana ip askılı kadın atlet son derece kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Kumaşı sayesinde her mevsim kullanılabilir. Kış aylarında atleti ısınmak için tercih edebilirsiniz. Ürün ince yapılı olmasına rağmen giysilerin altında ekstra bir katman oluşturarak ısının tutulmasını sağlar. Seher Yıldızı atleti yaz aylarında da giyebilirsiniz. Ürün materyali sayesinde teri emerek size konfor sağlar. Seher Yıldızı 12'li paket kadın atlete kullanışlılık kazandıran bir diğer özelliği ise oldukça kolay bir şekilde temzilenebilmesidir. Atletler çamaşır makinesinde yıkanmaya uygundur. Atletlerin bozulmadan uzun yıllar kullanılabilmesi için tavsiye edilen temizleme şekli çamaşır makinesinde pamuklu kumaş ayarında yıkama şeklindedir. Dilerseniz Seher Yıldızı 12'li paket ribana ip askılı kadın atlet yorumlarını inceleyebilir, ürünün kullanışlılığı hakkındaki değerlendirmelere de göz atabilirsiniz.

Seher Yıldızı 12'li Ribana İp Askılı Kadın Atlet Kaliteli midir?

Seher Yıldızı 12'li Ribana İp Askılı Kadın Atlet Kaliteli midir?

Seher Yıldızı 12'li paket ribana ip askılı kadın atlet son derece kalitelidir. %100 pamuklu materyalden üretilen atletler herhangi bir katkı maddesi içermez. İçerisinde kimyasal ve sentetik maddeler bulunamadığı için sağlıklı olan bu materyali, hassas yapılı kişiler bile güvenle kullanabilir. Pamuklu kumaş aynı zamanda hava geçirme özelliğine de sahiptir. Bu özellik sayesinde atlet cildin hava almasına engel olmaz, yaz aylarında bile rahatlıkla giyilebilir. Ürünün hava geçirmesi terlemeyi minimuma düşürür ve kötü koku oluşumunu da önler. Pamuklu ribana kumaşa aynı zamanda son derece dayanıklıdır. Esnek bir yapıya sahip olan bu materyal aletlerin giyerken oluşan çekiştirmeye dayanmasını sağlar. Bu sayede üründe kullanıma bağlı olarak herhangi bir yırtılma veya delinem görülemz. Seher Yıldızı ribana ip askılı kadın atletin dikişleri de son derece kalitelidir. Kullanım talimatlarına uyulduğu takdirde atlette herhangi bir sökülme de görülmez. Eğer siz de bu kaliteli atlet setini satın almak isterseniz ürüne Trendyol güvencesiyle sahip olabilirsiniz.