Şekeroğlu Minnettar Ruby Çikolatalı Kahve 200 gr

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Şekeroğlu Minnettar Ruby Çikolatalı Kahve 200 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARAY TİCARET Satıcı Ünvanı: EFE KARAY ÇELİKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2064106636400000 Vergi Kimlik Numarası: 2410468133
    Bu ürün KARAY TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ruby Çikolatalı Türk Kahvesi Türk kahvesi, Türkiye’nin en kültürel içeceklerinden bir tanesidir.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 50 - 250 gr
Geri Bildirim Ver

Ruby Çikolatalı Kahve ile Kahve Sevmeyen Kalmasın

Kahve, Etiyopya kökenli olup bir ağacın meyve çekirdeği olarak bilinir. Bu meyve çekirdekleri kavrulup öğütülür. Ardından kahve, toz halinde genel olarak bilinen şekline kavuşur. Genel olarak su veya sütle pişirilerek tüketilir. Alternatif olarak aynı şekilde süt veya su ile karıştırılarak soğuk bir şekilde de içilir. Kahve içeriğinde kalori bulundurmayan bir içecek türüdür. Kalori ile yağ, karbonhidrat, şeker ve kolesterol barındırmaz. Yağ yakıcı ve tok tutma gibi özellikleri de vardır. Bununla birlikte en eski içecek türlerinden biri olarak tanımlanır. Haliyle günümüze kadar birçok çeşitli türe sahip konuma gelir. Bunlardan bir tanesi de ruby çikolatalı kahve türüdür. Adından anlaşılabileceği gibi bu çeşit de kahve ve çikolata birleşir. Bu yönüyle özel bir ürün seçeneğidir. Ruby çikolatalı kahve 200 gr özellikleri arasında hafif içime sahip olması da bulunmaktadır.

  • Çikolatalı
  • Hafif içimli
  • Enerji verici

Ruby Çikolatalı Kahve Özellikleri

Ruby Çikolatalı Kahve Özellikleri

Ruby çikolatalı kahve 200 gr içeriği için en can alıcı nokta adından da tahmin edilir. Bu özel ürün türünde, kahve ve çikolata bir araya gelir. Bilindik Türk kahvesine bir alternatif oluşturur. Farklı damak zevklerine hitap etme olanağı yakalar. Kahve ve çikolata karışımıyla özel bir ürün meydana getirir. Bu birleşim, aynı zamanda yumuşak bir için deneyimi sunar. Genelde sert bir kimliğe sahip olan Türk kahvesinin, lezzetli bir yiyecek olan çikolatayla birleşmesiyle ortaya yumuşak bir içim çıkar. Türk kahvesini sert tadından dolayı tüketemeyenler için lezzetli bir alternatif olarak öne çıkar. Sadece sert olması nedeniyle değil mide rahatsızlıkları çekenler için de hafif içimi sebebiyle kahve seçeneği olur. Ruby çikolatalı kahve 200 gr kullananlar, çikolata lezzetiyle beraber hafif içim keyfine de erişme şansı yakalar.

Ruby Çikolatalı Kahve Kullanımı

Ruby Çikolatalı Kahve Kullanımı

Ruby çikolatalı kahve, özel bir birleşim olarak kullanıcıların karşısına çıkar ve Türk kahvesine yeni bir anlayış getirir. Tadına Türk kahvesi ile çikolata da hakimdir. Aynı durum aromalı kokusu için de geçerlidir. Ruby çikolatalı kahve 200 gr olarak tüketicilere sunulur ve hafif bir içim deneyimi vadeder. Özellikle Türk kahvesine alternatif lezzet arayanlar için seçenek olur. İçeriğine ruby çikolata hakimdir. Ruby çikolata, hiçbir katkı maddesi içermemesine rağmen pembe renge sahip bir çikolata türüdür. Bu çikolata, kakao çekirdekleri ile üretilir. Enerji veren bir özelliği vardır. Ruby çikolatalı kahve 200 gr kullanımı da oldukça kolaydır. Klasik Türk kahvesi gibi pişirilir. Aynı şekilde de servis edilir. Yani bir fincan için; bir ölçek kahveye sıcak su ilave edilerek hazır hale getirilir. Bu yönüyle oldukça pratiktir.

Ruby Çikolatalı Kahve Fiyatları

Ruby Çikolatalı Kahve Fiyatları

Türk kahvesi, Türk kültüründe geleneksel bir yeri olan Osmanlı mutfağından günümüze miras kalan bir içecek türü olarak bilinir. Ayrıca Türk kahvesi, günümüze ulaşana kadar çeşitliliğini arttıran ürünler arasında yer alır. Şekeroğlu markasının, ruby çikolatalı kahve ürünü de bu çeşitliliği sağlayan ürünlerden biri olarak öne çıkar. Bu üründe klasik Türk kahvesi ve ruby çikolata tek bir üründe birleşir. Kullananlar için hafif içim deneyimi sunar. Bu nedenle Türk kahvesinin klasik lezzetine alternatif arayanlar adına seçenek olur. Ruby çikolata genel olarak bulunması zor bir çikolata türüdür. Haliyle aynı durumda ruby çikolatalı kahve için de geçerlidir. Ancak kullanıcıları için birçok ürünü bulunduran Trendyol’dan SG-041 ürün koduna sahip olan ruby çikolatalı kahveyi rahatlıkla sipariş edebilirsiniz. Aynı zamanda ruby çikolatalı kahve 200 gr yorumları da sizin ürün hakkında fikir verir.