Sel Yayıncılık Fareler Ve Insanlar John Steinbeck

117 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (33)
9 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
93,10 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
9 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
150 TL'ye 28 TL İndirim
3. Ürüne 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sel Yayıncılık Fareler Ve Insanlar John Steinbeck

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pulitzer ve nobel edebiyat ödln kazanan john steinbeckin çağımızın toplumsal ve insani meselelerini ustalıkla resmettiği eserleri modern dnya edebiyatının başyapıtları arasında yer alır. Steinbeck romanlarında yalın ve keskin bir gerçeklik sunarken yine de her seferinde çarpıcı bir öyk ile çıkar okurunun karşısına. Tarihin bir kesitindeki dramı insani ayrıntıları kaçırmadan sergilerken, "tozpembe olmayan gerçekçi bir umudun" trksn dillendirir. Bu nedenle eserleri edebi değerleri kadar gncelliklerini de hiç yitirmemiştir. Fareler ve insanlar, birbirine zıt karakterdeki iki mevsimlik tarım işçisinin, zeki george milton ve onun gçl kuvvetli ama akli dengesi bozuk yoldaşı lennie smallun öyksn anlatır. Kçk bir toprak satın alıp insanca bir hayat yaşamanın hayalini kuran bu ikilinin öyksnde dostluk ve dayanışma duygusu önemli bir yer tutar. Steinbeck insanın insanla ilişkisini anlatmakla kalmaz insanın doğayla ve toplumla kurduğu ilişkileri de konu eder bu destansı romanında. Kitabın ismine ilham veren robert burns şiirindeki gibi "en iyi planları farelerin ve insanların / sıkça ters gider..."

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar John Steinbeck
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Fareler ve İnsanlar - John Steinbeck | Sel Yayıncılık

Yaşamın baş rolünde yer alan kitapların seçiminde göz önünde bulundurulması gereken birçok özellik bulunuyor. Bunların en başında sıkmayacak, kitap okumaya teşvik edecek kitabı seçmeye dikkate özen gösterilmelidir. Bunun yanında size hitap eden kitap türü, işlediği konu, sayfa sayısı, yazarı ve yayınevi de dikkate alınması gereken özelliklerdendir. Pek çok dile çevrilmiş kitapları ile tüm dünya tarafından tanınan yazarlardan biri olan Pulitzer ve Nobel edebiyat ödüllü yazar John Steinbeck’in kaleminden çıkmış Fareler ve İnsanlar kitabı popülerliğini uzun zamandan beri sürdürüyor. Hoş ve ilgi çekici kapak tasarımı ile çokça talep gören Sel Yayıncılık Fareler ve İnsanlar kitabı 23. baskı ile satışa sunuluyor. John Steinbeck’in diğer romanlarında bulunan yalın ve keskin bir gerçeklik bu kitapta da yer alıyor. Çarpıcı bir öyküsü ve yalın dili ile 111 sayfadan oluşan Fareler ve İnsanlar, okuyucuyu içine alarak keyifli bir okunuş sunuyor. John Steinbeck Fareler ve İnsanlar kitabında birbirinden farklı karakterlere sahip olan ve mevsimlik tarım işçiliği yapan zekasıyla ön plana çıkan George Milton ve onun iri ve kuvvetli fakat akli yetersizliği olan dostu Lennie Small’un başına gelenleri konu ediniyor. Bir toprak parçası satın almak, özgür ve istedikleri gibi bir hayat sürdürmek amacıyla çalışmayı sürdüren bu iki yol arkadaşının hikayesinde yaşadıkları olayların yanı sıra dostluğun önemi ve dayanışmanın gerekliliği de vurgulanıyor. John Steinbeck romanında insanın insanla ilişkisini anlatırken, insanın doğayla ve toplumla kurduğu ilişkiyi de yer verir.

  • İlgi Çekici Konu
  • Özenli ve Hoş Tasarıma Sahip Ön Kapak
  • Hafif ve Kolayca Taşınır

Fareler ve İnsanlar Kitabı Hakkında

Fareler ve İnsanlar Kitabı Hakkında

John Steinbeck kitaba isim verirken Robert Burns’un şiirindeki; "En iyi planları farelerin ve insanların/Sıkça ters gider..." dizelerinden ilham alıyor. Ve dönemin toplumsal düzenini ve insan ilişkilerini başarılı bir şekilde aktaran bu eser, dünya edebiyatında önemli yere sahip kitaplar içinde sayılıyor. İlk kez 1937 yılında yayımlanan eser; geçmişinde göçebe çiftlik işçiliği yapan John Steinbeck’in kendi yaşamından esinlenerek harmanladığı bölümler de içeriyor ve gerçekçi bir yaklaşım ile okuyucularını etkiliyor. Ana karakterleri ufak fakat zeki olarak betimlenen George ile zekâ olarak ondan daha geri fakat fiziksel bakımdan daha güçlü olan Lennie’nin arkadaşlığı ve hayallerindeki yaşama sahip olmak için sarf ettiği çabayı ve buna bağlı gelişen olayları konu ediniyor.

Fareler ve İnsanlar Kitabı ile Vaktinizi Kaliteli Değerlendirin

Fareler ve İnsanlar Kitabı ile Vaktinizi Kaliteli Değerlendirin

Konusu ve okuyucuda uyandırdığı duygularla bir çırpıda okunan Fareler ve İnsanlar kitabı, hayallerine tam yaklaştıklarında hiç beklenmedik olaylar yaşamaları ve kitabın sonunda George’un çok şaşırtan seçimi ile hüzünlü ve trajik bir son ile bitiyor. Okuyucuya beklediğinin aksi bir son sunarken arkadaşlığın önemini ve hayallere ulaşmak için verilen emekleri düşündürecek hayatın içinden keyifli bir öykü sunuyor. John Steinbeck’in kaleminden çıkan Fareler ve İnsanlar öyküsü, dünya edebiyatının önemli romanları ve Milli Eğitim Bakanlığının seçtiği 100 temel eserlerin içinde yer alıyor. Yayımlandığı yıllarda birçok tartışmaya sebep olan ve hatta bazı yerlerde yasaklanmış veya sansüre uğramış bu roman ilgiyle okunmaya devam ediyor. Sade, anlaşılır ve akıcı dili ile İngilizceden Türkçeye çevirisini Ayşe Ece’nin, kitap kapak tasarımını Savaş Çekiç’in yaptığı, Bilge Sancı tarafından yayımlanan kitap Sel Yayıncılık tarafından basılıyor.

John Steinbeck ve Fareler ve İnsanlar Kitabı

John Steinbeck ve Fareler ve İnsanlar Kitabı

Fareler ve İnsanlar fiyat ve konusu ile her kesime hitap ediyor ve çocuk, genç ve yetişkin ayrımı yapılmaksızın herkesin okuması ve anlaması hatta eleştirmesi gereken önemli eserlerin başında geliyor. John Steinbeck bu romanında; yalın ve keskin bir gerçeklik, akıcı ve yalın dil ve çarpıcı bir öykü sunuyor. Kendi yaşamından esinlenerek yazdığı dramı insani ayrıntıları kaçırmadan okuyucusuna aktarıyor. Sahip olduğu edebi değer kadar güncelliğini de kaybetmeden okunuyor. 111 sayfa sayısına sahip konu bütünlüğünü bozmayan, okuyucusuna gereksiz ayrıntılar vermeyen Fareler ve İnsanlar kitabı hem konusu hem de hissettirdiği duygularla okuyucusunu içine çekerken sonu ile de şaşırtıyor. Kitabın ciltsiz olması sayesinde rahatça yanınızda taşıyıp vaktinizi dolu ve keyifli hale getirebilirsiniz. Okuyucuların Fareler ve İnsanlar yorumlarını inceleyerek kitapla ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.