Genel Markalar Sermayenin Mekanları

307,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319,48 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
348,51 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359,57 TL
400 TL'ye %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
357,60 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Sermayenin Mekanları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Göktürk Kitap Satıcı Ünvanı: SEDA YARAMIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2060793756
    Bu ürün Göktürk Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • David Harvey son dönemin en çok referans verilen, en etkileyici sosyal kuramcilarindan biri. Aktivist kimligi ve antikapitalist hareketler üzerine yazdiklariyla da bilinen Harvey'in ünü ve etkisi bakis açisini degistirdigi cografya biliminin yani sira sosyoloji, politik ekonomi, mimari, iktisat, edebiyat incelemeleri ve kent çalismalarina kadar uzaniyor. Bu kitap 30 yili askin bir süre zarfinda yazdigi makaleleri ilk kez bir araya getirerek Harvey'in elestirel cografya kuraminin gelisimine ve düsüncesinin yapitaslarina ayna tutuyor. Cografi arastirmalarin sonucu elde edilen bilginin sistematik bir biçimde ele alinamayacagi, cografyanin yalnizca veri sundugu yönündeki doktrine karsi çiktigi gibi Marksizm ve sosyal teoriye cografya ve mekân boyutunun kazandirilmasinda da önemli bir yeri olan Harvey, "Cografya Bilgisi/Politik Iktidar" ve "Mekânin Kapitalist Üretimi" isimli bölümlerle iktidar, politik ekonomik yapi, bilgi, sosyal bilimler ve cografya arasindaki iliskiyi yeniden kurarken
  • sermaye birikiminin, mekânin kapitalist üretiminin ve esitsiz gelisimin cografyasini Marksist bakis açisiyla ele aliyor. Kapitalizmin jeopolitigini sergilerken Kant, Marx, Hegel, Foucault, Von Thünen ve Heidegger gibi düsünürlerin kuramlarinda cografi düsüncenin izlerini gösteriyor. Ürün Adı: Sermayenin Mekanları Ürün Kodu: 9789755705743 Yazar: David Harvey Basım Yılı: 2015 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 517 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Niccolo Machiavelli
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver