Selçuklu Sanat Creart 120x150 cm Tuval

509 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Selçuklu Sanat Creart 120x150 cm Tuval

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HDART Satıcı Ünvanı: HDART ORMAN ÜRÜNLERİ VE REKLAMCILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461109271600001 Vergi Kimlik Numarası: 4611092716
    Bu ürün HDART tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 1. Kalite pamuktan üretilmiş tuvalözenle paketlenmiş ambalaj içerisinde satışa sunulmaktadır. standart tuval özellikler : ·310 gr kalınlıkta, tuval bezi %100 pamuktur.·2,5 / 3,5 cm'lik ahşap şaseye (kasnak) gerilir. Tuval büyüklüğüne göre kasnak kalınlığı büyür.·eğrilmez özellikte kurutulmuş ağaçtan imal edilmiş şaseye sahiptir·tuval bezi kasnağın 4 kenarını örtecek şekilde arkaya doğru devam eder.·zımbayla arkadan çakılmıştır böylelikle resimlerinizi tuvalin yan kalınlığına da devam ettirebilirsiniz.·firmamız tuvallerde en kaliteli tuval bezini (kanvas) özenle seçip kullanır.·renk: Ön yüz beyaz , arka yüz yeşilimsi kahverengi·orta dokulu yüzey·dengelenmiş emici özelliği ve dişli yapısı yağlı boyanın dağılmasını·kesinlikle pvc içermez. Tuval bezi pamuktur.·yağlı boya ve akrilik boyalar için kullanıma müsait profesyonel sanatsal ressam tuvalidir.
Geri Bildirim Ver

Selçuklu Sanat SSG20045 Creart 120x150 cm Tuval

Selçuklu Sanat Creart 120 x 150 cm beyaz tuval, profesyonel ressamların tercih edebileceği kaliteye ve donanıma sahip bir üründür. Ressam tuvali, 120 x 150 cm ebatlarında kullanıcının beğenisine sunulur. Kanvas yüzeyi, %100 pamuk kumaşıyla göz doldurur. Dengeli emme özelliği bulunan malzeme, akrilik ve yağlı boya kullanacağınız eserler için son derece idealdir. Kurutulmuş ağaçtan imal edilen ahşap şasesi sayesinde beyaz tuval, eğrilmez ve bükülmez niteliklere sahiptir. Bu sayede resimleriniz olası darbelere karşı daha dayanıklı bir tutum sergiler. Kaliteli özellikleriyle Selçuklu Sanat Creart 120 x 150 cm beyaz tuval, bütün kullanıcılardan yüksek puanlar almayı başarır.

  • Ürün Ölçüleri: 120 x 150 cm
  • Kumaş Türü: %100 pamuk
  • Ahşap Şase Kalınlığı: 2,5 - 3,5 cm

Selçuklu Sanat Creart 120x150 Cm Beyaz Tuval Kumaşı Nasıldır?

Selçuklu Sanat Creart 120x150 Cm Beyaz Tuval Kumaşı Nasıldır?

Selçuklu Sanat Creart 120 x 150 cm beyaz tuval, birinci sınıf kaliteye sahiptir. Ürünün kumaşında %100 pamuk kullanılır. Tuvalin yapımında donanımlı ve nitelikli kanvas bezinden yararlanılır. Bu özellikleri sayesinde tuval kumaşına dengelenmiş emme niteliği kazandırılır. Dengeli emiş gücü, yüzeyin sahip olduğu dişli yapıyla birleşip kullandığınız boyanın akmasını ve düzensiz biçimde dağılmasını engeller. Böylece ortaya eşsiz eserler çıkarmak kaçınılmaz bir hâle gelir. Tuval üretiminin hiçbir aşamasında PVC bazlı materyallerden yararlanılmamıştır. Ürün, tamamen pamuktan imal edilir. Tuval kumaşı beyaz renktedir. Bu özelliği sayesinde dilediğiniz boyanın rengini oldukça rahat bir şekilde vurgulayabilirsiniz. Kumaş, tuvale arka tarafından zımba çakılarak sabitlenir. Bu işlem sayesinde tuvalin yan kısımlarında kalan kumaşı da eserinize dâhil edebilme imkânınız bulunur. Kullanıcı yararı düşünülerek özenle hazırlanan kumaş, herkesin takdirini toplamayı başarır.

Selçuklu Sanat Creart 120x150 Tuvale Hangi Boya Türleri Kullanılır?

Selçuklu Sanat Creart 120x150 Tuvale Hangi Boya Türleri Kullanılır?

Selçuklu Sanat Creart 120 x 150 cm beyaz tuval, kaliteli ve donanımlı %100 pamuk kumaşıyla profesyonel sonuçlar elde etmenize yardımcı olur. Tuvalin kanvas bezinden üretilen yüzeyi, yağlı ve akrilik boyalarla işlem yapabilmeniz için idealdir. Ürün, etkileyici sanatsal eserler icra edebilmeniz için bünyesinde uygun nitelikler barındırır. Profesyonel işlemlere müsait tuval yüzeyi, kullandığınız boyalara fırçayla kolayca yön verebilmenizi sağlar. Kumaşın sahip olduğu üst düzey dengeli emme gücüyle tuval üzerinde eşsiz figürler yaratabilirsiniz. Böylece kullandığınız akrilik ya da yağlı boya, hızlı bir şekilde akmadığından resminiz kolayca korur. Eserleriniz için büyük bir özenle dizayn edilen Selçuklu Sanat Creart 120 x 150 cm tuval, bütün ressamların takdirini toplar. Siz de resimlerinizde güzel sonuçlara ulaşmak için bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Selçuklu Sanat Creart 120x150 Cm Beyaz Tuval Kaliteli midir?

Selçuklu Sanat Creart 120x150 Cm Beyaz Tuval Kaliteli midir?

Selçuklu Sanat Creart 120 x 150 cm beyaz tuval, son derece kaliteli bir üründür. Profesyonel ressam tuvali, sağlam yapısıyla tüm dikkatleri kolayca üzerine çeker. Ürün, dayanıklılığını yapımında kullanılan ahşap şaseden alır. Şase, kurutulmuş ağaçtan elde edildiği için sağlam nitelikleri bünyesinde barındırır. Selçuklu Sanat Galerisi beyaz tuval için kasnak işlevi gören ahşap şase, her üründe 2.5 ila 3.5 cm arasındaki kalınlıkta olacak şekilde kullanılır. Kanvas, kasnağın 4 kenarını sararak arkadan zımbalanır. Bu sayede ürüne daha dayanıklı bir özellik kazandırılır. Tuvali ayakta tutma görevi gören ahşap şase, eğrilmez ve bükülmez niteliklere sahiptir. Tüm bu özellikler sayesinde eserinizi tamamladıktan sonra tamamen güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Ürün, kalitesiyle bütün kullanıcıların ilgisini üzerine çekmeyi başarır. Siz de profesyonel sanat eserleri icra etmek için ideal bir tuval arayışındaysanız bu ürünü Trendyol üzerinden birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Öncesinde Selçuklu Sanat Creart 120 x 150 cm beyaz tuval yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı deneyimlerinden yararlanabilirsiniz.