Selderesi 10 Metre Kolye Ipi - Kolye Ve Bileklik Yapımı Için Ip

119,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Selderesi 10 Metre Kolye Ipi - Kolye Ve Bileklik Yapımı Için Ip

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Selderesi Satıcı Ünvanı: SELAHATTİN ORHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6460028796
    Bu ürün Selderesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1. Kalite Kolye İpi Takribi İp Kalınlığı : 2 mm

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Selderesi 10 Metre Kolye ve Bileklik Yapımı İçin İp

Takı tasarımıyla ilgilenenlere hitap eden ipler, birçok farklı aksesuarın yapımında sıklıkla tercih edilir. Boru şeklindeki görüntüsüyle dikkat çeken ürünler, fonksiyonel kullanımlarıyla takı tasarlama sürecini keyifli bir hale getirir. 10 metre kapasiteye sahip olan ürün, verimli bir şekilde çalışmanıza yardımcı olur. Bilek veya boyna tek başına dolanarak da bir aksesuar olarak kullanılabilecek olan ürün bu haliyle şık bir duruş sergiler. Fonksiyonel yapısı ve kolay uygulama sunan formuyla öne çıkan Selderesi 10 metre kolye ve bileklik yapımı için ip ürünü kendi zevklerinize uygun tasarımlar yapmanızı sağlar. Çeşitli aparatlar aracılığıyla yaratıcılığınızı ortaya çıkarabileceğiniz kolye ve bileklik gibi çeşitli takıları kısa süre içerisinde yapmanıza yardımcı olur. Bileklik, kolye ve halhal gibi farklı tasarımlar yapmanız mümkündür.

  • Kolay şekil alan tasarım
  • 10 metre uzunluk
  • Fonksiyonel kullanım

Şık Tasarımlar için Selderesi İp

Şık Tasarımlar için Selderesi İp

Takı tasarlamak, keyifli bir şekilde zaman geçirmeyi sağlayan hobilerin arasında yer alır. Hobi amaçlı olarak gerçekleştirebileceğiniz tasarımlar için kullanacağınız ip pratik bir uygulama sağlar. Kolay bir şekilde şekil alan yapısıyla uygulama sürecinin keyifli bir hale gelmesinde önemli rol oynar. Küçük işletmelerde iş amaçlı olarak da kullanılan seçenekler, profesyonellere ve amatörlere hitap eder. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarabileceğiniz şık görünüme sahip bileklikler, kolyeler tasarlamanız için uygun ortamı sağlar. Deri görünüme sahip olan kolye ipi tek başına kullanabileceğiniz yapıya sahiptir. Bileğe ya da boyna dolayarak tek başına bir aksesuar olarak da kullanabilirsiniz. Şık duruşa sahip takılar tasarlamak için kullanacağınız ürünle yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Kolay şekil alan yapısı ve pratik kullanımıyla çocuklarınızla birlikte eğlenceli bir aktivite olarak da takı tasarımı yapabilirsiniz.

Selderesi Kolye ve Bileklik Yapımı İçin İp Yorumları

Selderesi Kolye ve Bileklik Yapımı İçin İp Yorumları

Ev ortamında takı tasarlamak için uygun bir yapıya sahip olan ürün, kolay bir biçimde şekil verebileceğiniz esnekliğe sahiptir. Siyah rengiyle birçok farklı tasarımda kullanabileceğiniz ürün,kendi zevklerinize uygun takılar tasarlamanızı sağlar. Çeşitli aparatlar aracılığıyla şekillendirebileceğiniz yapısıyla farklı tasarımları ortaya çıkarmanıza yardımcı olur. Kolye ya da bileklik olarak kullanacağınız aksesuarları kendi giyim stilinize göre şekillendirmenize yardımcı olur. Siyah renkli olarak tasarlanan ürün elegant takılar için uygun bir zemin hazırlar. Sağlam bir yapıya sahip olan ürün uzun ömürlü olarak kullanılır. Sağlam yapısı sayesinde yıpranma, kopma ve benzeri durumlar yaşanmaz. Uzun süre boyunca kullanabileceğiniz takılar tasarlamanıza yardımcı olur. Eğlenceli ve şık görünüme sahip takılar hazırlayabileceğiniz bileklik ipi ile keyifli bir şekilde zaman geçirebilirsiniz. Hayalinizdeki tasarımları ortaya çıkarabilir, takılarınızı kendi zevkinize göre şekillendirebilirsiniz.

Selderesi 10 Metre Kolye ve Bileklik Yapımı İçin İp Fiyatı

Selderesi 10 Metre Kolye ve Bileklik Yapımı İçin İp Fiyatı

Boru şeklinde dizayn edilmiş olan ürün, farklı tasarımları ortaya çıkarmanıza yardımcı olur. Tek katlı ya da çift katlı olarak tasarım yapmanıza fırsat tanır. Kolyeye ekleyeceğiniz taş, boncuk gibi çeşitli küçük parçalara yer vermek için uygun bir yapıya sahiptir. Kolye ve bileklikleri tutturmak amacıyla kopça gibi çeşitli aparatlar kullanabilirsiniz. Dayanıklı yapısı ve şık duruşuyla öne çıkan ürün, hayalinizdeki takıları elde etmenizi sağlar. Pratik kullanımıyla dikkat çeken ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Avantajlı Selderesi 10 metre kolye ve bileklik yapımı için ip fiyatı sayesinde bütçe dostu bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Ürünün kullanımı, yapısı ve özellikleri hakkında bilgi sahibi olmak için deneyimli müşteriler tarafından yazılan Selderesi 10 metre kolye ve bileklik yapımı için ip yorumlarını inceleyebilirsiniz. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünle ev ortamında kendi zevkinize uygun tasarımlar yapabilirsiniz.