SELEX All Star Voleybol Topu (sarı-lacivert)

900 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.070 TL

Ürün Bilgileri

SELEX All Star Voleybol Topu (sarı-lacivert)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Virajx Satıcı Ünvanı: YAŞAM VE SPOR YAYINCILIK REKLAM BİLGİSAYAR BİLİŞİM TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938066758300001 Vergi Kimlik Numarası: 9380667583
    Bu ürün Virajx tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AÇIKLAMA - Yetişkinler için her zeminde kullanıma uygun voleybol topu - Satın aldığınız topların sibobunun vazelin ile kayganlaştırılması ve mutlaka top iğnesi kullanılarak şişirilmesi gerekmektedir. Bu tavsiye, bütün spor dallarına ait toplar için geçerlidir. - Benzincilerde kullanılan lastik şişirme aparatları ile kesinlikle şişirilmemelidir. Yüksek basınçlı cihazlar toplarda ciddi hasarlara yol açabilmektedir. Bu nedenle, ürün garanti kapsamı dışında kalmaktadır. - Topu kullanmadan önce şişik vaziyette 24 saat bekletiniz. - Sibobun iğne kullanılmadan zorlanma sonucu kayması, topun içine düşmesi gibi durumlarda topun değişimi veya iadesi mümkün değildir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

SELEX All Star Sarı Lacivert Voleybol Topu Çeşitleri Trendyol'da!

Selex VT SLX 005 All Star sarı lacivert voleybol topu, aktif spor yapmayı sevenler için üretilir. Küçük yaştan itibaren sokak arasında, okulda ve sahalarda oynanan voleybol maçlarına uygundur. Maçın keyfini çıkarmak ve tam anlamıyla oynayabilmek için ihtiyacınız olan ürün, profesyonel maçlarda kullanılan topların ebatlarına uygun üretilir. Voleybol sahasına uygun yapıya sahiptir. Aynı zamanda ürünle, her zeminde oynamak mümkün. Selex VT SLX 005 All Star sarı lacivert voleybol topu, oyunun kurallarına uygun oynanabilmesine yardımcı olur. Oyuncuların performansını arttıran yapısı, maç boyunca tüm yeteneklerini sergilemesine olanak sağlar. Ebatları ve sertliği yetişkin oyunculara uygun olarak üretilir. Amatör ve profesyonel maçlarda kullanılabilen voleybol topu, kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilir.

  • Yetişkinlere uygun
  • Renk: Sarı ve Lacivert
  • Özel standartlara uygun ebat

Selex All Star Sarı Lacivert Voleybol Topunun Özellikleri Nelerdir?

Selex All Star Sarı Lacivert Voleybol Topunun Özellikleri Nelerdir?

Selex VT SLX 005 All Star sarı lacivert voleybol topunun üretiminde profesyonel oyuncuların maçlarda kullandığı ebatlar tercih edilir. Topun çevresi 65-67 cm'dir. Şişirilme sonrasındaysa ağırlığı ​​260-280 gram olarak belirlenir. Amatör ve profesyonel oyuncuların rahatlıkla kullanabileceği ürün, FIVB'nın belirlediği özel standartlara uygundur. Dayanıklılığını arttırmak ve kolay vurulabilir olmasını sağlamak için üretiminde yüksek kalite deri ve sentetik malzemeler kullanılır. Selex All Star voleybol topu, oyuncunun yeteneklerini gösterebileceği ağırlığa ve yapıya sahiptir.İç astar kısmından birleştirilen panellerden oluşur. Panellerin birbirine iç kısımdan bağlanması, topun pürüzsüz üst tabakaya sahip olmasını sağlar. Top üzerinden toplam 18 adet panel bulunur. Paneller topun havada düzgün yol almasını sağlar. Dış yüzeyinde ise delinmelere karşı korunaklı malzeme kullanılır. Maç sırasında oyuncunun dikkatini çekmesi için üç farklı renk kullanılarak tasarlanır.

Selex All Star Sarı Lacivert Voleybol Topu Kimler İçindir?

Selex VT SLX 005 All Star sarı lacivert voleybol topu üretiminde dikkat edilen detaylar tüm dünyada kabul edilen özelliklerdir. Bu sayede konum ve yer fark etmeksizin oynamak için tercih edilebilir. Voleybol topları, farklı mekanlarda oynanabilmesi için özel standartlara uygun olarak tasarlanır. Selex All Star sarı lacivert voleybol topu, iç sahaya uygun olarak üretilir. Beş numara voleybol topu özelliklerini sağlar. Selex All Star sarı lacivert voleybol topu, yetişkinlerin kullanımı için uygundur. Ağırlığı, ebatları ve iç basıncının belirlenmesi yetişkin oyuncuların motor yeteneklerine ve vücut yapılarına göre belirlenir. Voleybol maçları sırasında profesyonel oyuncuların hızlı ve sert smaçlarına dayanacak şekilde üretilen ürün, antremanlar içinde tercih edilir. Kullanım sırasında istenilen kaliteyi ve dayanıklılığı sağlaması sayesinde profesyonel oyuncular ve amatör olarak voleybol oynayan yetişkinler tarafından kullanılabilir.

Selex All Star Sarı Lacivert Voleybol Topu Kaliteli midir?

Voleybol maçları, profesyonel sporcuların sert ve güçlü smaçları, vuruşlarıyla bilinen bir spordur. Bu nedenle kullanılan ürünlerin uzun süre boyunca dayanıklılığını koruması beklenilir. Selex VT SLX 005 All Star sarı lacivert voleybol topu, üretildiği yüksek kalite deri ve sentetik malzemeler sayesinde alabileceği tüm darbelere karşı dayanıklılığını korur. Sertliği ve pürüzsüz üst yapısı sayesinde oyuncuların yeteneklerini gösterebilmelerine olanak tanır. Kaliteli olmasının yanı sıra dikkat çeken renkler seçilerek tasarlanan voleybol topu, kullanımdan 24 saat öncesinden şişirilmesi gerekir. Voleybol topunun performansı ve dayanıklılığı hakkında diğer kullanıcılardan görüşmek almak isteyebilirsiniz. Selex VT SLX 005 All Star sarı lacivert voleybol topu yorumlarını inceleyerek kullanıcıların görüşlerini öğrenebilir ve satın almaya karar verebilirsiniz. Trendyol avantajlarından faydalanarak profesyonel voleybol topunu sipariş verebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.