2
Portatif Soğutucu kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Genel Markalar Beyoutdoor Şarjlı Boyun Askılı Fan Vantilatör Kablosuz Ycl-44744

569 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Beyoutdoor Şarjlı Boyun Askılı Fan Vantilatör Kablosuz Ycl-44744

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PAZARIZ Satıcı Ünvanı: PAZARİZ BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723079314000001 Vergi Kimlik Numarası: 7230793140
    Bu ürün PAZARIZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Selldey Beyoutdoor boyun vantilatörü, 3 farklı fan hız seçeneği ile konforlu bir kullanım sunar. İstediğiniz hız ayarını seçerek cihazı kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • Boyun askılı vantilatör masaüstünde de kullanıma uygun bir modeldir. Şarj ettikten sonra cihazı kablosuz olarak rahatça kullanabilirsiniz.
  • Şarjlı boyun askılı fan vantilatör şarj süresi 3 saattir. Maksimum verim sunarak ideal derecede serinlemenize yardımcı olur.
  • Taşınabilir masaüstü soğutucu istediğiniz yere kolayca taşınır. Nerede olursanız olun bunaltıcı sıcaklardan tasarlanan model sayesinde korunabilirsiniz.
  • Boyun askılı kablosuz şarjlı taşınabilir mini fan vantilatör, mini boyutuyla çantanıza kolayca sığar. Şarj edilebilir pili sayesinde şarjı azaldığında bitmeden hemen dolum yapma imkanı verir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

Selldey selldey004 Beyoutdoor Şarjlı Boyun Askılı Kablosuz Fan Vantilatör

Selldey Beyoutdoor şarjlı, boyun askılı, kablosuz fan vantilatör; sıcak havalarda konfor sağlamak için avantaj sunan bir üründür. Bu vantilatör, kompakt boyutlarıyla ön plana çıkar. Yaz günlerinde sıcaktan bunalan kişiler için ideal bir serinlik düzeyi sağlar. Bu ürünün tasarım detayları da kullanıcıların beğenisini kazanır. Kablosuz şekilde üretilen bu fanı hem iç hem de dış mekânlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Böylece dışarı çıktığınızda sıcaklıktan bunalmadan yüzünüze vuran hafif rüzgarla konfor sağlayabilirsiniz. Ürünün tasarımında kullanılan malzeme yapısı oldukça dayanıklıdır. Bu vantilatörü kullanarak sıcaklık karşısında etkili avantaj sağlayabilirsiniz. Uygun fiyat aralığı da ürünü ulaşılabilir hâle getirir.

  • Vantilatör, kablosuz kullanıma uygundur.
  • 3 kademeli fan ayarı bulunur.
  • Boyun askısı sayesinde kolaylıkla kullanılabilir.

Selldey Beyoutdoor Şarjlı Kablosuz Vantilatörün Özellikleri Nelerdir?

Selldey Beyoutdoor Şarjlı Kablosuz Vantilatörün Özellikleri Nelerdir?

Selldey Beyoutdoor şarjlı ve boyun askılı fan vantilatör, kullanışlı özellikleri sayesinde sıcaklıkla baş etmenizi kolaylaştırır. Üründe şarj edilebilir pil bulunur. Pakette gelen şarj kablosuyla pili doldurarak hızlı bir şekilde kullanıma hazır duruma getirebilirsiniz. İki ayrı fana sahip olan bu ürün, özel tasarımlı askıyla birbirine bağlanır. Bu detay, ürünü boynunuza asarak kullanabilmenizi sağlar. Ürün, aynı tasarım sayesinde masa üstünde de konumlandırılabilir. Bu sayede masa başında çalışan kişilerin fanı kullanarak konfor sağlaması mümkün olur. Vantilatörde 7 çeşit ışıklı renk geçişi mevcuttur. Ürünün fanları, güçlü hava akışı sağlar. Aynı zamanda 3 farklı kademeye ayarlanabilir. Vantilatörde bulunan piller uzun şarj ömrüne sahiptir. Bu sayede sorunsuz kullanım sağlamak mümkündür. Ürün, USB bağlantılı olarak şarj edilebilir. Kablosuz kullanım imkânı sunan ürün, hareket hâlindeyken rahatlık sağlar.

Selldey Beyoutdoor Şarjlı Boyun Askılı Fan Kullanışlı mıdır?

Selldey Beyoutdoor Şarjlı Boyun Askılı Fan Kullanışlı mıdır?

Selldey Beyoutdoor boyun askılı fan vantilatör, kullanışlılık sunan aparatlarıyla birlikte gönderilir. Bu ürünün paket içeriğinde; boyun askılı fanın yanı sıra şarj kablosu da bulunur. Bu kablo yardımıyla ürünü hızlı bir şekilde şarj etmeniz mümkün olur. Ürün aynı zamanda boyuna takılarak kullanılabilir olmasıyla da avantaj sağlar. Bu durum kulaklığın, hareket hâlindeyken kulaklarınızdan kayıp düşmesini de engeller. Böylece kullanan kişiye hareket özgürlüğü tanır. Özel tasarım detaylarına sahip olan bu ürün, masa üstünde de konumlandırılabilir. Böylece farklı kullanım amaçlarına uygunluk taşıyarak fonksiyonel bir ürün olur. Ürünün renkleri de farklı alanlarla uyum sağlayarak kullanıcıların beğenisini kazanır. İşlevsel detaylarıyla ön plana çıkan bu ürünü temin ederek ihtiyacınız doğrultusunda kullanım yapabilirsiniz.

Selldey Beyoutdoor Boyun Askılı Kablosuz Vantilatör Kaliteli midir?

Selldey Beyoutdoor Boyun Askılı Kablosuz Vantilatör Kaliteli midir?

Selldey Beyoutdoor kablosuz vantilatör üretilirken kaliteli malzeme seçimine özen gösterilir. Bu durum ürünün kullanımında kolaylık ve uzun ömürlülük sağlar. Fanın boyun askısında kullanılan malzeme, cildinizde tahriş oluşturmayacak şekilde özenle seçilir. Böylece ürün, uzun süreli kullanımlarda bile size rahatsızlık vermez. Aynı kalite, üründe kullanılan boyar malzemede de kendini gösterir. Bu durum, ürünün şık görüntüsüne de doğrudan etki eder. Böylece dışarı çıkarken de fanı kullanarak uyumlu bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu mini vantilatörde kullanılan fanlar da dayanıklı malzemeye sahip olduğu için kullanımda fark yaratır. Selldey Beyoutdoor şarjlı, boyun askılı, kablosuz fan vantilatör yorumları, ürünün farklı parçalarının kalitesi hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlar. Üründe kullanılan dayanıklı malzemeler, kullanıcıların beğenisini kazanır. Bu durum uzun süreli kullanım imkânını beraberinde getirerek bütçeniz açısından da avantaj sağlar. Kaliteli tasarım detaylarına sahip olan Selldey Beyoutdoor vantilatöre, Trendyol üzerinde sunulan avantajlarla kolayca sahip olabilirsiniz.