8
Kağıt Havlu kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Selpak ® Extra Yağ Emici Havlu 24'lü

414,90 TL
(17,29 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
338,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
389,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
397,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Selpak ® Extra Yağ Emici Havlu 24'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REDIQUIS Satıcı Ünvanı: BİROL TÜBENÇOKRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8750318511
    Bu ürün REDIQUIS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Selpak® Extra Yağ Emici Havlu 24'lü

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Çoklu
  • Kat Sayısı 3 Katlı
  • Türü Rulo
  • Rulo Sayısı 24'lü
Geri Bildirim Ver

Selpak Extra Kağıt Havlu Yağ Emici 24'lü Trendyol'da

Selpak extra yağ emici kağıt havlu 24'lü paket yüksek emiş gücü özelliği ve çoklu paketiyle avantajlı ürünler arasındadır. Süper emici olarak adlandırılan kağıt havlu Selpak kalitesiyle satışa sunulmaktadır. Pratik kullanım için tercih edilen kağıt havluların emiciliği ve miktarı kullanıcı memnuniyeti açısından önemli konulardır. Selpak extra serisi aranan tüm nitelikleri kullanıcılarına sunabilmektedir.

 
  • Yağ emici halka
  • 3 katlı
  • Çoklu paket

Selpak Extra Yağ Emici Havlu 24'lü Özellikleri

Selpak Extra Yağ Emici Havlu 24'lü Özellikleri

Selpak yağ emici kağıt havlu sahip olduğu özellikler sayesinde diğer çeşitleri arasında öne çıkmayı başarmıştır. Hijyen ürünlerinde başarı ve kalitesiyle bilinen Selpak markası ekstra emici güce sahip kağıt havlu serisini sunar. Süper emici olarak nitelenen Selpak kağıt havlu üzerinde yağ emici halkalar bulunmaktadır. Bu emici halkalar yağın ve kirin kısa sürede emilmesini ve temizlenmesini sağlar. Emiciliği o kadar yüksektir ki 3 kaşık yağı çekebilme gücüne sahiptir. Emicilik üzerinde etkili olan diğer bir özelliği ise 3 katlı bir kağıt havlu olmasıdır. Yağ emici halkaların bulunduğu 3 katlı kağıt havlunun yapısı yüksek oranda hijyen sağlar. Çoklu bir ürün olması sebebiyle de oldukça avantajlıdır. 24 adet olarak satışa sunulmuştur. Paket içeriğinde 8 rulo 3 katlı yağ emici kağıt havludan oluşan 3 ayrı paket yer alır. Yağ ve kir emiciliğinin yüksek olması kullanılan kağıt havlu miktarı üzerinde de etkilidir. Yani az miktarda yağ emici kağıt havlu kullanmak kirlerin temizlenmesi için yeterlidir.

 

Selpak Extra Yağ Emici Havlu 24'lü Kullanımı

Selpak Extra Yağ Emici Havlu 24'lü Kullanımı

Selpak extra yağ emici havlu ihtiyaç duyulan tüm alanlarda kullanılabilir. Kağıt havlu denildiği zaman akıllara ilk olarak mutfak gelse de havlu çeşitlerinin her alanda kullanılabilmesi mümkündür. 3 katlı süper emici yapısı sayesinde banyolarda veya hijyene dikkat edilen alanlarda kullanılabilir. Emici yapısı sayesinde kurulama için kullanılması da mümkündür. Güçlü ve katmanlı bir yapıya sahip olsa da oldukça yumuşaktır. El ve yüz kurulama için ideal bir yapı sunar. Özellikle mutfaklarda temizlik için büyük kolaylık sağlar. Pratik temizlik ürünü arayanlar için doğru bir üründür. Kirletilen alanların yorulmadan kısa sürede temizlenmesini sağlar. Bu şekilde büyük bir temizlik yapma ihtiyacını ortadan kaldırabilir. Yaprak boyu ve rulo uzunluğu sayesinde insan trafiğinin fazla olduğu alanlarda kullanıma hizmet edebilir. 24 adet rulo uzun süre boyunca farklı ihtiyaçlar için rahatlıkla kullanılabilir. Selpak extra yağ emici havlu bu özellikleriyle uzun ömürlü bir tercih olabilir.

 

Selpak Extra Yağ Emici Havlu 24'lü Fiyatı

Selpak Extra Yağ Emici Havlu 24'lü Fiyatı

Selpak extra yağ emici kağıt havlu 24'lü paket fiyat bilgilerini indirim ve kampanya dönemlerinde takip ederek bütçeye uygun alışverişler yapılabilir. Çoklu ürün adedine sahip olduğu için her dönem avantajlı olabilecek bir üründür. Ürün fiyat bilgisi verilirken sahip olduğu özellikler dikkate alınmıştır. 24 adet ürün içeriğinin yanı sıra yağ emici halkalara ve 3 katlı yapıya sahip olması gibi birden fazla özellik fiyatının üzerinde etki göstermiştir. Diğer ürün çeşitlerinden bu özellikler nedeniyle ayrılması da fiyatlandırma üzerinde etkili olan konular arasında yer almaktadır. Gün içinde ihtiyaç duyulan kağıt havlular uzun süre boyunca kullanılabilir. Her anlamda avantajlı olarak nitelendirilebilecek bir üründür. Selpak extra yağ emici kağıt havlu 24'lü paket yorum ve ürün değerlendirmelerini inceleyerek kullanıcı deneyimlerine ulaşabilir ve fikir edinebilirsiniz. Selpak extra yağ emici havlu hakkında detaylı bilgi almak ve hemen sipariş vermek için Trendyol’u tercih edebilirsiniz.